Zafer İttifakı Bildirisi (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Zafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek 😃 daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır 🥳 hedef +98373863837 parti ile ittifak 🎯
Benim en beğendiğim yorum buydu 15 sayfalık konunun içinde 😂😂

H

Hezârfen

Ziyaretçi
İyi bir muhalefet olun yanınızdakilere bunun bir oyun olduğunu oyun içi rekabete her zaman hazır olduğumuzu öğretin yeter kimin ne çekeceğini Allah bilir ☝️
Yahu muhalefet dediğin olay ne zaman iyi sonuçlar doğurmuş başkanım Allah aşkına dediğine inanıyormusun istediğinin olacağının inancın nedir bak ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar çıkıştım burada ama dediğim gibi adamlık ve soytarılık olayı biraz dozumu kaçırmadı değil bu sana da yapılsa belki burada olmaz ama arka planda sıkıntı yaşatırım sana bunu yapan arkadaşıma

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Yahu muhalefet dediğin olay ne zaman iyi sonuçlar doğurmuş başkanım Allah aşkına dediğine inanıyormusun istediğinin olacağının inancın nedir bak ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar çıkıştım burada ama dediğim gibi adamlık ve soytarılık olayı biraz dozumu kaçırmadı değil bu sana da yapılsa belki burada olmaz ama arka planda sıkıntı yaşatırım sana bunu yapan arkadaşıma
Tam olarak arka planınız neresi bellimi sıkıntı yaratacağın yer ?

K

KURT 77

Ziyaretçi
Bunlar göreceli kavram kimseyi real hayatında tanımıyoruz oyun içinde ne görürsek o burda Bana göre böyle biri görüşümü belirttim benim görüşüm herkesin hoşuna gitmeyebilir sana buraya gerçek hayatı katanlara da aynı tepkiyi verdin mi diye sordum verdim dedin konu kapandı o onla benim aramda sen görüşünü belli edebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...