H
Hezârfen
Ziyaretçi
Neyse hadi saldım sizi de bu saatten sonra var elimden çekeceğiniz bilesiniz
Unuttuklarım ,bildiklerinden fazla Kadir ama sende bir alpaslanlik seziyorumAnlatabilsen anlamak isterim İnanki. Ama anlatabilmek için, "bilmek" gerekir.
Benim en beğendiğim yorum buydu 15 sayfalık konunun içindeZafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır hedef +98373863837 parti ile ittifak
İyi bir muhalefet olun yanınızdakilere bunun bir oyun olduğunu oyun içi rekabete her zaman hazır olduğumuzu öğretin yeter kimin ne çekeceğini Allah bilirNeyse hadi saldım sizi de bu saatten sonra var elimden çekeceğiniz bilesiniz
Yahu muhalefet dediğin olay ne zaman iyi sonuçlar doğurmuş başkanım Allah aşkına dediğine inanıyormusun istediğinin olacağının inancın nedir bak ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar çıkıştım burada ama dediğim gibi adamlık ve soytarılık olayı biraz dozumu kaçırmadı değil bu sana da yapılsa belki burada olmaz ama arka planda sıkıntı yaşatırım sana bunu yapan arkadaşımaİyi bir muhalefet olun yanınızdakilere bunun bir oyun olduğunu oyun içi rekabete her zaman hazır olduğumuzu öğretin yeter kimin ne çekeceğini Allah bilir
Bizden UMUT yokmu beBi arkadaş var onu başkan yaparsanız tüm ihanetler küçük hesaplar iftiralar yalanlar dolanlar bel altı vurmalar biter bak samimiyim zafer ittifakı başkan adayı yapsın onu hepimiz oy verelim bütün oyları alsın başkan olsun burası çok nezih bi yer olur
Seni bizim ittifaktan aday yapma zamanı geldi geçiyorrBizden UMUT yokmu be
Tam olarak arka planınız neresi bellimi sıkıntı yaratacağın yer ?Yahu muhalefet dediğin olay ne zaman iyi sonuçlar doğurmuş başkanım Allah aşkına dediğine inanıyormusun istediğinin olacağının inancın nedir bak ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar çıkıştım burada ama dediğim gibi adamlık ve soytarılık olayı biraz dozumu kaçırmadı değil bu sana da yapılsa belki burada olmaz ama arka planda sıkıntı yaşatırım sana bunu yapan arkadaşıma
Eyvallah zaman yokSeni bizim ittifaktan aday yapma zamanı geldi geçiyorr
Bunlar göreceli kavram kimseyi real hayatında tanımıyoruz oyun içinde ne görürsek o burda Bana göre böyle biri görüşümü belirttim benim görüşüm herkesin hoşuna gitmeyebilir sana buraya gerçek hayatı katanlara da aynı tepkiyi verdin mi diye sordum verdim dedin konu kapandı o onla benim aramda sen görüşünü belli edebilirsinYahu muhalefet dediğin olay ne zaman iyi sonuçlar doğurmuş başkanım Allah aşkına dediğine inanıyormusun istediğinin olacağının inancın nedir bak ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar çıkıştım burada ama dediğim gibi adamlık ve soytarılık olayı biraz dozumu kaçırmadı değil bu sana da yapılsa belki burada olmaz ama arka planda sıkıntı yaşatırım sana bunu yapan arkadaşıma
Onu söyleyemiyoruz yokmu sizin dc kanalınız wp grubunuz yoksa açın iyi iletişim oluyor partili dostlar ileTam olarak arka planınız neresi bellimi sıkıntı yaratacağın yer ?
Hadi yine iyisinEyvallah zaman yok
Biz her zaman yolumuzu buluyoruz Allah önümüze düşürüyor yoksa yaptığımız bişey yokHadi yine iyisin
Biz iletişim kırmadan 4 5 aydır sizi mağlup ediyoruz birde kurduğumuzu düşün bak oyun içi tartışma budurOnu söyleyemiyoruz yokmu sizin dc kanalınız wp grubunuz yoksa açın iyi iletişim oluyor partili dostlar ile
Malesef be güzelim. Ama istersen senin için bir tolerans yaparız. Hallederiz sen dert etmeOnu söyleyemiyoruz yokmu sizin dc kanalınız wp grubunuz yoksa açın iyi iletişim oluyor partili dostlar ile
Burak Atak bizi discoya götürMalesef be güzelim. Ama istersen senin için bir tolerans yaparız. Hallederiz sen dert etme
Artık alkol yok🥹Burak Atak bizi discoya götür