BUNUDA BİLDİN KRAL ZATEN O AKŞAM OLANINDA BAŞKA BİRŞEYDEN KAYNAKLANDIĞINI ZANNETMİYORUM FORUM BİLE GİTTİ BAYA ACEMİYMİŞ YAPAN DA NE BİLİM YANİ
Ya zaten oyunda sorun yaşanmadı, oylarda geçerli sayıldı. Saldırı yapsanız neyi değiştirecek? Sonuçlar geç açıklandı o kadar.En son oyları biz kullandık son 20 oy ittifakımıza ait son oyları biz atacakken birde üstüne saldırı falan mı yapacaz. İttifakın üstüne yıkmadığınız bi bu kalmıştı
Orası öylede son oylar bizden geldi kontrolünü yapmak isteriz forumdan kendi kendimize niye saldırı düzenleyelim onu demek istedim.Ya zaten oyunda sorun yaşanmadı, oylarda geçerli sayıldı. Saldırı yapsanız neyi değiştirecek? Sonuçlar geç açıklandı o kadar.
Kimin yaptığı konusunda bildiğini söylemiyorum yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim saldırının olduğunu yani böyle düzeltirsek üstlerine almaya gerek kalmayacaklarını düşünüyorumTam olarak neyi bildi?
Niye üstüne alındın ki reis ben kim olduğu konusunda aynı yorumu o akşam da yapmışım sonra niye şüphe veriyoruz git başkan o akşam ne yazdığıma bakabilirsin bu konu hakkında şimdide söylüyorum aynı şeyi kişi olarak bildiğinden bahsetmiyorum zaten bu tam bir önyargı olurEn son oyları biz kullandık son 20 oy ittifakımıza ait son oyları biz atacakken birde üstüne saldırı falan mı yapacaz. İttifakın üstüne yıkmadığınız bi bu kalmıştı
Şer ittifakından her şey beklenirBUNUDA BİLDİN KRAL ZATEN O AKŞAM OLANINDA BAŞKA BİRŞEYDEN KAYNAKLANDIĞINI ZANNETMİYORUM FORUM BİLE GİTTİ BAYA ACEMİYMİŞ YAPAN DA NE BİLİM YANİ
Siz de olmasanız nasıl eğlenecez be kral var olunBig mesuta söyleyin eğlence sektörüne girsin. Çok keyif veriyor
Ah mesut vah mesutSiz de olmasanız nasıl eğlenecez be kral var olun
Bu kadar şekil olma be kralll çok kasıyon yok yere yoruyon seni seviyorum ama yıpratıyosun kendiniAh mesut vah mesut
Bende seni seviyorumBu kadar şekil olma be kralll çok kasıyon yok yere yoruyon seni seviyorum ama yıpratıyosun kendini
Üstüme alınmadım sadece ittifakımızın çıkarına değil bir saldırı düzenlemek. Son oyları biz attık ve oyları takip ediyorduk o sırada forumun kapanması yararımıza değil bundan bahsediyorum. Çokta uzatılacak bir şey değil zaten denildiği gibi sadece forum kapandı seçimde oylamada devam etti.Niye üstüne alındın ki reis ben kim olduğu konusunda aynı yorumu o akşam da yapmışım sonra niye şüphe veriyoruz git başkan o akşam ne yazdığıma bakabilirsin bu konu hakkında şimdide söylüyorum aynı şeyi kişi olarak bildiğinden bahsetmiyorum zaten bu tam bir önyargı olur
Vay Mesut başkanım buradamıydın sende. Eğlence kaynağımızsın.Siz de olmasanız nasıl eğlenecez be kral var olun