Big Mesut Siber Saldırı Konusunda Haklıymış (2 Kişi İçeride)

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
BUNUDA BİLDİN KRAL ZATEN O AKŞAM OLANINDA BAŞKA BİRŞEYDEN KAYNAKLANDIĞINI ZANNETMİYORUM FORUM BİLE GİTTİ BAYA ACEMİYMİŞ YAPAN DA NE BİLİM YANİ😂

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
En son oyları biz kullandık son 20 oy ittifakımıza ait son oyları biz atacakken birde üstüne saldırı falan mı yapacaz. İttifakın üstüne yıkmadığınız bi bu kalmıştı
Niye üstüne alındın ki reis ben kim olduğu konusunda aynı yorumu o akşam da yapmışım sonra niye şüphe veriyoruz git başkan o akşam ne yazdığıma bakabilirsin bu konu hakkında şimdide söylüyorum aynı şeyi kişi olarak bildiğinden bahsetmiyorum zaten bu tam bir önyargı olur

E

E.A.

Ziyaretçi
Niye üstüne alındın ki reis ben kim olduğu konusunda aynı yorumu o akşam da yapmışım sonra niye şüphe veriyoruz git başkan o akşam ne yazdığıma bakabilirsin bu konu hakkında şimdide söylüyorum aynı şeyi kişi olarak bildiğinden bahsetmiyorum zaten bu tam bir önyargı olur
Üstüme alınmadım sadece ittifakımızın çıkarına değil bir saldırı düzenlemek. Son oyları biz attık ve oyları takip ediyorduk o sırada forumun kapanması yararımıza değil bundan bahsediyorum. Çokta uzatılacak bir şey değil zaten denildiği gibi sadece forum kapandı seçimde oylamada devam etti.