Seçim Hk. - Yönetici cevapları hakkında tartışma alanı (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mirfewiron

Ziyaretçi
Merhaba @mirfewiron

Görüşünüz tabi ki bizler için değerli ama konuyu tam teşekküllü olarak değerlendireceğiz, konu dağılmaması adına alıntı yapmıyorum sadece. Bu konu da sizlerde öneriler hazırlayın, bizler bu olayı geçirdikten sonra bir konu açma düşüncemiz var zaten.

Kafa karışıklığı yaratmayacak; sürdürülebilir ve uygulanabilir bir kural/uygulama belirlemek zorundayız.
Tek söylemek istediğim şey bu konuyla alakalı istifalarda cezaların gerekli olduğu sebebi makam ve şuanki durumdan bağımsız istifa eden kişi ceza almaz ise istifa edip oyuna 5 gün girmez 6. Gün girip hiçbir ceza almadan oyunu kullanır ve devam eder buda makam başında 3 gün oyuna girmeyen oyuncunun ceza alması kuralını ortadan kaldırır
Saygılar bu konuya daha fazla yazmıyacağım

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Hayır işte 1 AY = 1 DÖNEM değil, her zaman yanlış anlaşılan konu bu işte.

1 Makam = 1 Dönem.

Bende öyle düşünüyordum ve bunun tartışmasını oyuncuyken çok yaptım, hatta sonrasında bu ceza ile ilgili olan metin kafa karışıklığı yaptığı için düzenlendi ve bu şekilde olduğu belirtildi.

Verdiğin örnekten gidiyorum;
Sen Milletvekili oldun 13ünde ve 21inde görevinden istifa ettin.
Ay sonu Şehir Valisi olamazsın,

Sonrasında Belediye Başkanı olamazsın
ve 2 dönem cezanı tamamlarsın
Sonrasında Milletvekili olabilirsin.

Yeni makamlar eklenip kural esnetildikçe, asıl kural karmaşıklaşıyor sadece.

İşin özüne bakacak olursan;
1 Makam = 1 Dönem olarak esas alınıyor.
Zaten o yüzden de her makamın adı farklı dönemlerle adlandırılıyor.

Tek tek makamları birbirinden ayırıp, orada ne olmuş burada ne olmuş şeklinde oyuncuları tek tek analiz ve takip edip bunları bir veri havuzunda tutabilmemiz de mümkün değil.
Nasıl mümkün olmayabilir sayın yöneticim.

Oyuncu hareketleri alanı mevcut herkesin görebildiği,ki yönetim olarak biz oyunculardan çok daha detaylı veriye sahipsiniz.

Biz oyuncular olarak bu istifaları görebiliyorsak ve itiraz edebiliyorsak sizlerin bu durumları yakalamanız daha olanaklı.

Detaylı konuşulduğunda da bu kişilerin makama gelmemesi gerekiyor.
Düz olarak olaya bakıldığında da makama gelmemesi gerekiyor.

Ortada bir istifa durumu mevcut vali olup olmaması sizi de ilgilendirmiyor biz diğer oyuncuları da ilgilendirmiyor.Kendini ilgilendiriyor.

Bizi ilgilendiren kısım görev süresini bitirmeden bu arkadaşın istifa etmesi ve dinlenme kuralına tabi tutulması.

İstifa varsa işin içinde hiçbir makama bu arkadaşların gelememesi lazım 1 er dönem(sizin tabirinizle) bu da valiliği esas alırsak eğer bu kişi 31 inde istifa ediyorsa ayın 1 inde 3 ünde valilik ve belediye makamlarının görev başlama süreci 13 ünde de vekillik görev başlama süreci görevler devam ettiği sürece gelmemeli.

Aynı şekilde istifa 25 inde olsa da farketmez 20 sinde de.

Eğer hala buna katılmıyorsanız ay sonunda puan sıfırlamasının da yapılmasına gerek yok.

ayın 9 unda yapılsın o zaman ve ay sonuna kadar devam etsin madem her ay 1 dönem sayılmıyorsa.

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Tek söylemek istediğim şey bu konuyla alakalı istifalarda cezaların gerekli olduğu sebebi makam ve şuanki durumdan bağımsız istifa eden kişi ceza almaz ise istifa edip oyuna 5 gün girmez 6. Gün girip hiçbir ceza almadan oyunu kullanır ve devam eder buda makam başında 3 gün oyuna girmeyen oyuncunun ceza alması kuralını ortadan kaldırır
Saygılar bu konuya daha fazla yazmıyacağım

Emek edip rekabet dahilinde yarışta olan tüm oyuncularımızın harcadığı zaman bizim için tabi ki daha önemli ve o yüzdende bir ceza olmasını tercih ediyoruz ki kimsenin hakkı kötü bir sürpriz ile yenilmesin.

Ceza kesinlikle olacak ama uygulanabilir, sürdürülebilir ve takibi kolay bir ceza olacak. (y)

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Nasıl mümkün olmayabilir sayın yöneticim.

Oyuncu hareketleri alanı mevcut herkesin görebildiği,ki yönetim olarak biz oyunculardan çok daha detaylı veriye sahipsiniz.

Biz oyuncular olarak bu istifaları görebiliyorsak ve itiraz edebiliyorsak sizlerin bu durumları yakalamanız daha olanaklı.

Detaylı konuşulduğunda da bu kişilerin makama gelmemesi gerekiyor.
Düz olarak olaya bakıldığında da makama gelmemesi gerekiyor.

Ortada bir istifa durumu mevcut vali olup olmaması sizi de ilgilendirmiyor biz diğer oyuncuları da ilgilendirmiyor.Kendini ilgilendiriyor.

Bizi ilgilendiren kısım görev süresini bitirmeden bu arkadaşın istifa etmesi ve dinlenme kuralına tabi tutulması.

İstifa varsa işin içinde hiçbir makama bu arkadaşların gelememesi lazım 1 er dönem(sizin tabirinizle) bu da valiliği esas alırsak eğer bu kişi 31 inde istifa ediyorsa ayın 1 inde 3 ünde valilik ve belediye makamlarının görev başlama süreci 13 ünde de vekillik görev başlama süreci görevler devam ettiği sürece gelmemeli.

Aynı şekilde istifa 25 inde olsa da farketmez 20 sinde de.

Eğer hala buna katılmıyorsanız ay sonunda puan sıfırlamasının da yapılmasına gerek yok.

ayın 9 unda yapılsın o zaman ve ay sonuna kadar devam etsin madem her ay 1 dönem sayılmıyorsa.

Milletvekili listelerinin oluşturulması ve kurala uygun olarak paylaşılması Parti Yöneticilerinin sorumluluğunda olan bir durum. Aday olarak iletilen liste sorunsuz olmak zorunda, biz ekstradan oturup tek tek partilerin adaylarını uygun mu değil mi diye kontrol edemeyiz, böyle bir zamanımız yok. O alanlar size kolaylık olsun diye ulu orta açık bizim için değil.

Bunu da geçtim hala liste hazırlarken oyuncularınızın adını doğru yazamıyorsunuz. Tek tek şehir olarak kontrol ediyoruz, oyuncu isimlerini tek tek kontrol etmek durumunda kalıyoruz bir de sizin sorumluluğunuzda olan bölümü de biz yaparsak sabahtan akşama kadar atamayı yapamaz ve diğer bölümlere bakamayız.

Dinlenme kuralı uygulanacak kişi için yazıyorum.
Bu kişi ayın 2si ile 31'inde istifa ediyorsa;
1inde Şehir Valisi olamıyor
3ünde Belediye Başkanı olamıyor.
2 dönem dinlenmiş olup;
14ünde Milletvekili olabilir.

Sizin dediğiniz gibi 1 Ay = 1 Dönem yapacak olursak;
Ocak ayında istifa eden bir oyuncu, ŞUBAT ve MART ayında ne olursa olsun görev alamaz.
Bu da kabul edilebilir bir durum olmaz, kimseye 2 ay ceza veremeyiz oyunu oynamazsınız.

Şehir Valileri ve Belediye Başkanları belirlenmesinde süre az olduğu için bunları aynı dönem olarakta göremeyiz. Sonuçta birisi puan yarışı ile belirleniyor diğeri seçim yarışı ile belirleniyor ve 2 ayrı makama isimler belirleniyor ve ödülleri de farklı maaşları da farklı.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Dinlenme kuralı uygulanacak kişi için yazıyorum.
Bu kişi ayın 2si ile 31'inde istifa ediyorsa;
1inde Şehir Valisi olamıyor
3ünde Belediye Başkanı olamıyor.
2 dönem dinlenmiş olup;
14ünde Milletvekili olabilir.

Sizin dediğiniz gibi 1 Ay = 1 Dönem yapacak olursak;
Ocak ayında istifa eden bir oyuncu, ŞUBAT ve MART ayında ne olursa olsun görev alamaz.
Bu da kabul edilebilir bir durum olmaz, kimseye 2 ay ceza veremeyiz oyunu oynamazsınız.
şu söylediklerinize yanıt olarak yazıyorum.

Bunu söylüyorsunuz fakat bir çok belediye ve validen istifa eden kişi şehir değiştirip vali ve belediye başkanı oldu.

Madem dinlenme kuralı vardı bunlar ayrı tutuldu o zaman bunu dile getirdiğimizde es geçildi.

Ay bazında baktığım kısım oyunun dönemi Oyunun 1 Dönemi.Sonuçta oyunumuz makamlar üzerine kurulmuş bir işleyişte değil.

Makamların dönemi ayrılabilir fakat bu cezalara makamsal bakılmak ne kadar doğru Oyun dönemi bazında bakılması daha sağlıklı değil mi inaktiflik bir durum yok ama inaktiflerin oy kullanamaması durumu mesela seçme kısmında ay bazında bakılıyor bunun sebebi ne o zaman?

J

Juvanes*

Ziyaretçi
şu söylediklerinize yanıt olarak yazıyorum.

Bunu söylüyorsunuz fakat bir çok belediye ve validen istifa eden kişi şehir değiştirip vali ve belediye başkanı oldu.

Madem dinlenme kuralı vardı bunlar ayrı tutuldu o zaman bunu dile getirdiğimizde es geçildi.

Ay bazında baktığım kısım oyunun dönemi Oyunun 1 Dönemi.Sonuçta oyunumuz makamlar üzerine kurulmuş bir işleyişte değil.

Makamların dönemi ayrılabilir fakat bu cezalara makamsal bakılmak ne kadar doğru Oyun dönemi bazında bakılması daha sağlıklı değil mi inaktiflik bir durum yok ama inaktiflerin oy kullanamaması durumu mesela seçme kısmında ay bazında bakılıyor bunun sebebi ne o zaman?

İstisna sayılan dönem oldu, onun dışında itirazlar konusunda her zaman değerlendirdik ve duruma göre bir karara bağladık. Evet belirsizliklerde oldu, zaten karışıklıkta bu yüzden oluyor şu an. Bu kuralı düzenlemek zorundayız ve yeni kural kafa karıştırmayacak şekilde oluşturulmak zorunda.

Ay bazında bakarsanız bir oyuncuyu en az 60 gün makamlardan mahrum bırakırsınız o yüzden bu olabilecek bir şey değil.

Cezalara makamsal bakılmalı, çünkü size diğer oyunculara göre avantaj sağlayan durum makamlardan kazandığınız Yeşil Taşlar ve Maaşlarınız.

İnaktiflerin oy kullanamaması da tamamen seçimlerin güveni için. Daha önce inaktif olup, sadece oy kullansın diye telefonla aranıp çağrılan oyuncuları hepimiz biliyoruz ve yaşadık. O yüzden de oyuncu eğer inaktiften dönüyor ise; sadece seçimde oy kullanmak için gelmediğini ve oyunda kalıcı olacağını ispat etmiş oluyor.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
İstisna sayılan dönem oldu, onun dışında itirazlar konusunda her zaman değerlendirdik ve duruma göre bir karara bağladık. Evet belirsizliklerde oldu, zaten karışıklıkta bu yüzden oluyor şu an. Bu kuralı düzenlemek zorundayız ve yeni kural kafa karıştırmayacak şekilde oluşturulmak zorunda.

Ay bazında bakarsanız bir oyuncuyu en az 60 gün makamlardan mahrum bırakırsınız o yüzden bu olabilecek bir şey değil.

Cezalara makamsal bakılmalı, çünkü size diğer oyunculara göre avantaj sağlayan durum makamlardan kazandığınız Yeşil Taşlar ve Maaşlarınız.

İnaktiflerin oy kullanamaması da tamamen seçimlerin güveni için. Daha önce inaktif olup, sadece oy kullansın diye telefonla aranıp çağrılan oyuncuları hepimiz biliyoruz ve yaşadık. O yüzden de oyuncu eğer inaktiften dönüyor ise; sadece seçimde oy kullanmak için gelmediğini ve oyunda kalıcı olacağını ispat etmiş oluyor.

+ olarak tatil modunun da aynı şekilde suistimal edildiğini düşünüyorum.
İnaktife düşmemek için tatil moduna alıp sadece oy kullanmak için gelip tekrar tatil moduna geçiş yapan epey oyuncu mevcut.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Emek edip rekabet dahilinde yarışta olan tüm oyuncularımızın harcadığı zaman bizim için tabi ki daha önemli ve o yüzdende bir ceza olmasını tercih ediyoruz ki kimsenin hakkı kötü bir sürpriz ile yenilmesin.

Ceza kesinlikle olacak ama uygulanabilir, sürdürülebilir ve takibi kolay bir ceza olacak. (y)

Biraz çılgın bir fikir olacak belki ama,
İstifa etmekte bir haktır ve bu yüzden hiçbir oyuncu ceza almasın?

Hatta daha da çılgını istifa etmek için istifa etmek isteyen oyuncu ay başından ay sonuna kadar geçen sürede sürekli yükseliş gösteren bir bedel ödeyerek istifa edebilsin. Bu sayede makamdan aldığı kazanımlarını (oyun parası-yeşil taş) kaybeder.

Bizde bu gibi durumlar ile uğraşmak zorunda kalmayız, meclisin ve oyun başkanının atama yetkileri sayı olarak artmış olur.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Biraz çılgın bir fikir olacak belki ama,
İstifa etmekte bir haktır ve bu yüzden hiçbir oyuncu ceza almasın?

Hatta daha da çılgını istifa etmek için istifa etmek isteyen oyuncu ay başından ay sonuna kadar geçen sürede sürekli yükseliş gösteren bir bedel ödeyerek istifa edebilsin. Bu sayede makamdan aldığı kazanımlarını (oyun parası-yeşil taş) kaybeder.

Bizde bu gibi durumlar ile uğraşmak zorunda kalmayız, meclisin ve oyun başkanının atama yetkileri sayı olarak artmış olur.
Herşeyin başı yine yaptırım olarak görünüyor forum kurallarındaki gibi yönetimin milyar kaçıncı iyi niyet göstergesini kötüye çeviren oyuncular gibi
Kural ne kadar hafif olursa sonuç bu kadar kötü ve karışık olur
Seçimler içinde yazılı kural istiyoruz.
Hatta fatihcim daha çılgını şehir değiştirmede kaldırılsın diyorum herkes oyuna girerken şehrini seçip oynasın vali belediye başkanı olamayan partisinden vekil olmaya çalışsın gezelim görelim Türkiye mi oynuyoruz gerek yok

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi

Neyse ne dersem diyim zaten aynı doğrultuda ilerleyecek.
Daha da yorumlar katıp boşa çene yapmak istemiyorum.
İyi günler.
Kolay gelsin.

E

E.A.

Ziyaretçi
Konulan kurallar uygulanmicaksa kural koymayın lütfen. Pek tartışılacak bir şey yok burada. Arkadaşlar belediyeden istifa etmiş vali olabilmiş mi hayır o zaman aldığı riske katlanmalılar. Herkes liste hazırlarken kurallara uyuyorsa başkalarıda uymalı. Madem karar verildi uzatmayada gerek yok kolay gelsin sizlere.

°

°CeZa°

Ziyaretçi
Herşeyin başı yine yaptırım olarak görünüyor forum kurallarındaki gibi yönetimin milyar kaçıncı iyi niyet göstergesini kötüye çeviren oyuncular gibi
Kural ne kadar hafif olursa sonuç bu kadar kötü ve karışık olur
Seçimler içinde yazılı kural istiyoruz.
Hatta fatihcim daha çılgını şehir değiştirmede kaldırılsın diyorum herkes oyuna girerken şehrini seçip oynasın vali belediye başkanı olamayan partisinden vekil olmaya çalışsın gezelim görelim Türkiye mi oynuyoruz gerek yok
Bu konuda ilk başladığımda şehir değişme olayı saçma gelmişti, x şehrinde başladım ama o ilden mv başkan vali olamıyorum, oyun rastgele atıyor, sonra attığı yerde kalıyorsun, şehrine geri gelmek verdiği ödül kadar:( ben neden seçtiğim yerde makam sahibi olamıyorum, vali ol demeyin seçime 5 dk kala güçlü biri gelip tüm emeği siliyor, umarım buna da bir çözüm bulunur

E

E.A.

Ziyaretçi
aldığınız karar 5 parti grup başkanvekili çıkarıyor 6. Parti gelip ama bizde çok oy aldık incelermisiniz diyip evet sizde yakın oy almışsınız sizde grup başkanvekili çıkarın gibi bir şey omuş. Kural koymuşsunuz kural diyorki evet belediyeden istifa edebilirsin ancak şehir değiştirip vali olursan ceza almazsın. Arkadaşlar şehir değiştirmiş vali olamamış o zaman koyduğunuz diğer kural işler o da photo-output.jpeg
Bu kuraldır. Bu kuralıda vali seçimi oldu seçilemedi belediye oldu o da olmadı o halde mv olabilir deniliyor bir kere açıklamanızda 2 dönem seçim yasağı diyorsunuz aday olamaz diyorsunuz valilik seçimle olan bir şey değil sizin söylediğiniz kapsama girmez. Girse dahi istifa ettiği makam göz alına alınarak yani 2 dönem belediye başkanlığı seçimi bittikten sonra aday olabilir. Ben sizin yazdıklarınızı söylüyorum yeni kural uydurmuyorum.

S

Samed Sağlam

Ziyaretçi
Merhaba @Kaan Yüksel

Yeni bir söylem yada bir kuralla gelmiyorum aksine bizzat oyuncu olduğum dönemde, aynı kuralı kendimde yaşadım ve hak mahrumiyeti uygulandı, ekstra olarak parti üyelerimizde bu durumu yaşadı. Ayrıca her seçim Milletvekili Listelerini hazırlarken, sorun olabileceğini düşündüğüm oyuncunun adını tek tek Destek hesabına isim vererek akıbetini sorup verilen onaya göre listeler oluşturdum.

Sizin bakışınıza göre, oyuncu; Şehir Valisi olmasın, Belediye Başkanı olmasın, Milletvekili olmasın 3 dönem/3 makam atlıyorsunuz.

Puanı yetmedi; Şehir Valisi belirlenirken kritere dahil olamaz diyenler var, o söylenilenlere göre de Belediye Başkanı Listesinde/Milletvekili Listesinde adı olmazsa Belediye Başkanı/Milletvekili yarışında da saymamanız lazım. Burada bakılması gereken tek şey; oyuncunun MAKAM ÖDÜLLERİ'nden faydalanıp/faydalanmamasıdır. Partilerin makam kazanım avantajı belirleyici bir kriter değildir, oyuncunun makam durumu esas alınmalıdır.

Ve zaten ilgili oyuncular;
ŞEHİR VALİSİ OLMAYARAK
BELEDİYE BAŞKANI OLMAYARAK 2 dönem dinlenmiş oluyorlar.
MİLLETVEKİLİ de olmazlarsa bu mahrumiyetleri 3 döneme çıkmış oluyor.

Uğur yöneticim
Seçme seçilme yasağı iki durumda uygulanıyor aktif görevinden istifa eden ve 3 gün oyuna girmeyen kişilere uygulanıyor
Ve daha sonra seçme seçilme yasağı düzenlenmesi yapılarak yasağın süresi16 gün olarak düşürülüyor seçme seçilme yasağı iki durumda uygulanıyor ve bu iki durumunda süresi değişir çünkü seçme seçilme yasağı süresi değiştirildi seçme seçilme yasağı da bu iki durumda uygulandığı için ikisininde süresi 16 gün olması gerekiyor

Siz ozaman duyuruyu seçme seçilme yasağı nın suresi 16 gün olarak değiştirildi istifa edenler bunun dışında kalıp aynı şekilde devam edilecek yazilsaydi 2 dönem olabilir di
Ama konulan kurallar doğrultusunda bu arkadaşların milletvekilliği düşürülmesi gerekmektedir

E

E.A.

Ziyaretçi
Uğur yöneticim
Seçme seçilme yasağı iki durumda uygulanıyor aktif görevinden istifa eden ve 3 gün oyuna girmeyen kişilere uygulanıyor
Ve daha sonra seçme seçilme yasağı düzenlenmesi yapılarak yasağın süresi16 gün olarak düşürülüyor seçme seçilme yasağı iki durumda uygulanıyor ve bu iki durumunda süresi değişir çünkü seçme seçilme yasağı süresi değiştirildi seçme seçilme yasağı da bu iki durumda uygulandığı için ikisininde süresi 16 gün olması gerekiyor

Siz ozaman duyuruyu seçme seçilme yasağı nın suresi 16 gün olarak değiştirildi istifa edenler bunun dışında kalıp aynı şekilde devam edilecek yazilsaydi 2 dönem olabilir di
Ama konulan kurallar doğrultusunda bu arkadaşların milletvekilliği düşürülmesi gerekmektedir
Evet bu durumda var 16 gün dediniz. Hiçbir şekilde tutar tarafı yok lütfen kararlarınızı koyduğunuz kural ve daha önce aldığınız kurallara göre verin. Herkes kurallara uymaya çalışıyorken bir tarafın uymaması kabul edilemez. Ben sıfırdan hesapla geldim ortaokul mezunu olmadığımdan kurallara uyup mv adayı olmadım bu arkadaşlarda kurala uymamıştır kuralları kendi yorumlamalarımıza göre değil ne yazıldıysa ona göre işlemeli.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Herkes Bir yorum yapmış. İyisiyle Kötüsüyle fakat 31inde istifa etmesede 1inde zaten görevi doluyor 1gün için ne tartışılıyor oda enteresan bu adam 31inde istifa etmeyip 1inde görev süresi doluyor zaten 1 gün için 16gün yasak ne kadar adil ayrıca yönetim zaten açıklamıştır şehir değişikliği eski sistem daha iyiydi son güne kaydırdılar onada eyvallah bu sefer şehir değişikliği yapmak isteyen başkanlar istifa ettiler kimisi değiştirebildi kimisi taş bulamadı bunlar bizdede. oldu her partide olmuştur. keyfe keder bir istifa mı bunu sorgulamak lazım keyfe keder istifa eden bir başkan ayın son gününü mü bulur. Sorun 1 kişide değil bence herkes bir bakmalı Emek verenlerin Emekleri çöp olmamalı Aktif Oynayan biri sonuçta. ve gerçekten itiraz edilirken belediye seçimlerinde de aynı itiraz yapıldı itiraz red gördü. Uzatmadık. geceden beri bakıyorum da Bilende Konuşmuş Bilmeyende.
biraz itiraz ederken empati kuralım. Kazanmakta Var Kaybetmekte. Bir Kural nediyorsa o uygulansın madem. Acıklama geldi Artık istifa edilen makamlara yaptırım uygulanmıcak diye en son çağre bu görüldü. ne kadar doğru yada yanlış bu tartışılır öneri sunulur. ama itiraz eden arkadaşlara sesleniyorum geceden beri itiraz etmişsiniz ya aynısını 10 gün önce biz yaptık bir taneniz yorum bile yazmadı. yani ucu sizlere dokununcamı 7-8 kişi gelip burada saatlerce itiraz yapıyorsunuz şefaf olun. biraz.

E

E.A.

Ziyaretçi
Evet bu durumda var 16 gün dediniz. Hiçbir şekilde tutar tarafı yok lütfen kararlarınızı koyduğunuz kural ve daha önce aldığınız kurallara göre verin. Herkes kurallara uymaya çalışıyorken bir tarafın uymaması kabul edilemez. Ben sıfırdan hesapla geldim ortaokul mezunu olmadığımdan kurallara uyup mv adayı olmadım bu arkadaşlarda kurala uymamıştır kuralları kendi yorumlamalarımıza göre değil ne yazıldıysa ona göre işlemeli.
Ayrıca arkadaşlar belediye başkanlığından vali olmak adına istifa ediyorlar kendi başarısızıklarıyla olamadıkları bir makamın yani valiliğinde cezanın içinde sayılması mantığa uygun değil. İstifa edip geçmek istedikleri makama zaten kurala göre geçtiler vali olamadıkları an diğer kural devreye giriyor valilik sayılmamalı.

E

E.A.

Ziyaretçi
Herkes Bir yorum yapmış. İyisiyle Kötüsüyle fakat 31inde istifa etmesede 1inde zaten görevi doluyor 1gün için ne tartışılıyor oda enteresan bu adam 31inde istifa etmeyip 1inde görev süresi doluyor zaten 1 gün için 16gün yasak ne kadar adil ayrıca yönetim zaten açıklamıştır şehir değişikliği eski sistem daha iyiydi son güne kaydırdılar onada eyvallah bu sefer şehir değişikliği yapmak isteyen başkanlar istifa ettiler kimisi değiştirebildi kimisi taş bulamadı bunlar bizdede. oldu her partide olmuştur. keyfe keder bir istifa mı bunu sorgulamak lazım keyfe keder istifa eden bir başkan ayın son gününü mü bulur. Sorun 1 kişide değil bence herkes bir bakmalı Emek verenlerin Emekleri çöp olmamalı Aktif Oynayan biri sonuçta. ve gerçekten itiraz edilirken belediye seçimlerinde de aynı itiraz yapıldı itiraz red gördü. Uzatmadık. geceden beri bakıyorum da Bilende Konuşmuş Bilmeyende.
biraz itiraz ederken empati kuralım. Kazanmakta Var Kaybetmekte. Bir Kural nediyorsa o uygulansın madem. Acıklama geldi Artık istifa edilen makamlara yaptırım uygulanmıcak diye en son çağre bu görüldü. ne kadar doğru yada yanlış bu tartışılır öneri sunulur. ama itiraz eden arkadaşlara sesleniyorum geceden beri itiraz etmişsiniz ya aynısını 10 gün önce biz yaptık bir taneniz yorum bile yazmadı. yani ucu sizlere dokununcamı 7-8 kişi gelip burada saatlerce itiraz yapıyorsunuz şefaf olun. biraz.
Neye itiraz edeceğimizi sana soracak değiliz gayet şeffafız kural ne diyorsa onu diyoruz. Ben kurala göre itiraz ediyorum kafama göre değil. Siyaset oyunu oynuyoruz burada gelip iyi niyet empati demeyin arkadaşlar sizden olmasa umrunuzda dahi olmazdı.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Neye itiraz edeceğimizi sana soracak değiliz gayet şeffafız kural ne diyorsa onu diyoruz. Ben kurala göre itiraz ediyorum kafama göre değil. Siyaset oyunu oynuyoruz burada gelip iyi niyet empati demeyin arkadaşlar sizden olmasa umrunuzda dahi olmazdı.
Banamı sor dedim ben :D Beni Tanımıyorsun Bence Tanımadan da böyle yorumlar yapma. Benim herkese Sükunet çağrıları yaptığımı herkes bilir kavga tartışmadanda mümkün oldukca uzak dururum böyle kaba bir üslupta kullanmam senin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...