Parti ayrılış nedenleri (2 Kişi İçeride)

Sercan_12

Yeni Üye
Vatandaş
Herkese merhabalar değerli baskan online oyuncu ve baskanlari dün itibariyle kuva-yı Milliye partisinden istifa ettiğimi bildirmek istiyorum istifa nedenim 1 kişiye karşılık 6 kişi yi karşısına alan bir yönetim anlayışı ataturk un tarafı olan ve onun yolundan ilerleyen parti yönünü farklı yere kaydirmis ve bizleri yok yerine koymuştur kırmızı çizgimiz herzaman aşılamaz herkese hayırlı oyunlar diliyorum

Sercan_12

Yeni Üye
Vatandaş
Parti geçmislerim yöneticilik zamanlarım var ben dün oyuna başlayan kişi değilim kapanan bir partinin üyeleri sana emanet edilmisken onlara ihanet kabul edilemez 2 yıldır oyunun profesyonellerindenim

Sercan_12

Yeni Üye
Vatandaş
Rascoln parti ortamların her zaman iyi olmadığını biliyor
Sorun parti olmak değil herkese eşit ve anlayışlı yaklasilabilmekte seviyordum ve genel başkanın bir yanlışını duymadım ama alınan karar gereğince çizgimiz korumak durumundaydik egerki istenmeyen olmaması gereken bir konuysa tartışmaya kapalıysa direkt karar verilmeliydi

E

E.A.

Ziyaretçi
Sorun parti olmak değil herkese eşit ve anlayışlı yaklasilabilmekte seviyordum ve genel başkanın bir yanlışını duymadım ama alınan karar gereğince çizgimiz korumak durumundaydik egerki istenmeyen olmaması gereken bir konuysa tartışmaya kapalıysa direkt karar verilmeliydi
Ne karar alınmış sercan başkan ?

RASCOLNN

Yeni Üye
Vatandaş
Rascoln partiyi ve parti başkanını biliyor bir sıkıntı olmayacağını biliyor
sen biraz bağımsız takıl en iyisi sonra karar verirsin