Baskan online yönetimine.. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar basit bir şekilde tüm kuralların birleştirileceği oyunculardan bu konuda yardım alacağımız, geçmiş kuralların, tecrübeli oyuncuların bilgilerinden yararlanacağımız bir durumu bu kadar büyük bir olay haline getirmenizi şaşkınlıkla izliyoruz.
Dilerseniz sizin de dahil olabileceğiniz bir durum var iken,
Oradaki oyuncularla yardımlaşma ve dayanışma göstererek oyun içi kuralları yapacağımız tek bir metin hazırlama çabamız var iken buna taş koymak, tartışma yaratmaya çalışmak açıkçası hoş bir durum değil.
Oyun kurallarını bir alana toparlamaya çalışsak bu bile günlerimizi alacak bu yüzden desteğe ihtiyacımız var.
Helin siz de katılın.
Ayrıca kuralların oyuncuların katkısı ile yeniden belirlenmesi gibi bir durum tabi ki yönetici onayı ile olur. Bu konuda kaygılarınızı anlamakla beraber sakin olmanızda fayda görüyorum.
Mahmut yoneticim bu söylediğinizi katılmıyorum. Oyun kurallarını oyuncular değil yoneticiler belirler. Böyle bir durumada gerek yok şuan. Anayasa değişikliği yapılacaksa eğer bu da meclis tarafından yapılır. Her oyuncu kendi çıkarları doğrultusunda teklif verecektir. Bunun önüne nasıl gecicez peki

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Mahmut yoneticim bu söylediğinizi katılmıyorum. Oyun kurallarını oyuncular değil yoneticiler belirler. Böyle bir durumada gerek yok şuan. Anayasa değişikliği yapılacaksa eğer bu da meclis tarafından yapılır. Her oyuncu kendi çıkarları doğrultusunda teklif verecektir. Bunun önüne nasıl gecicez peki
Arkadaşlar abartıyorsunuz. Bu kadar büyütülecek bir konu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...