Hem Suçlu Hem Güçlü Olmak... (14 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

busr

Ziyaretçi
Bu konuyu acil bir şekilde ve mecburen açmış bulunuyorum.

Bugün forumda bizim üye çaldığımızı iddia eden şahıslar hakkında sessiz kaldık, partimizde geçmişleri var dedik sesimizi çıkarmadık ancak bardağı taşıran son damla kendi yaptıklarıyla bizi suçlamak oldu.

Daha önce kendisine bakan adaylığı verdiğimiz, partide önplana çıkartıp hiç bir şeyini eksik etmediğimiz bazı şahıs ya da şahıslar, partimizdeki itibarını kullanarak parti içinde parti kurmaya kalkışıp, partideki üyeleri gizlice çekmeye çalışmıştır ancak bunu gizleyememiştir. Bize yalandan sebepler sunarak "aileme bakıyorum, hastayım, bunalımdayım" partiden ayrılıp oyunu bıraktığını iddia eden şahıslar hakkında tek bir kelime dahi etmedik ancak kendi yaptıkları kendi başlarına gelince bizim adımıza algı yaratmaya kalkışacak kadar utanmaz olduklarını tahmin edemedik.

Ancak şunu bildirmek istiyorum ki YENİLİKÇİ DEMOKRASİ hiç bir bireye ya da şahısa bağlı olmayıp, yapılan tüm ihanetlere ve algılara rağmen her zaman dik kalacaktır.

Kendisine iyilik yaptığımız için sırtımızdan bıçaklayan, bizden çaldığı üyelerle bize algı yapanların partisi ektedir:

Screenshot_2024-02-28-21-54-01-091_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_2024-02-28-21-51-43-177_org.telegram.messenger-edit.jpgScreenshot_2024-02-28-21-46-03-132_org.telegram.messenger.jpg

İHSANKAYA

Birlik Ve Adalet Partisi
Vatandaş
Açıkça meydana çıkıp biz parti kurmak için ayrılıyoruz diyemeyip çeşitli bahanelerle partiden ayrılan ve sonrasında da Yenilikçi Demokrasi ailesini karalamaya çalışanlara inat yolumuza devam edecek partimizi hak ettiği yere el birliğiyle taşıyacağız.
# YenilikçiDemokrasiSapasağlamAyakta

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Üyelerine sahip çıkta partimizden adam çekmeye çalışmasın. En azından üyelerinle ilgilen. Sonra onlarda ne olduğunu anlar yine milletin arkasından küfür etmek zorunda kalırsın.

B

busr

Ziyaretçi
Üyelerine sahip çıkta partimizden adam çekmeye çalışmasın. En azından üyelerinle ilgilen. Sonra onlarda ne olduğunu anlar yine milletin arkasından küfür etmek zorunda kalırsın.
Senin partinden çekeceğim adam zaten bizim adamımızdır. Bizim yan partimiz olmaktan öteye gidemezsiniz. @BİLGEM GÖKTÜRK şirketteki telefonların hariç tabi 😀

AteşBeyyy

Üye
Vatandaş
Bi partiye bağlı kalmak elbette mecburi değil kişiler partilere girerler çıkarlar hatta partide kurarlar hatta ve hatta çıktığı parti tarafından destek de olunur yolunun açık olması istenir buna bu oyunda çok kez şahit olduk ama oyuna başladığın öğrendiğin alıştığın aday gösterildiğin partiye karşı bu yanlışı yapmak kabullenemez partiden çıktım aktif üyeleri toplayacam demek ihanettir
@BİLGEM GÖKTÜRK sahi ne uğruna sattınız bizi , değerimizi öğrenelim

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar burda gördügüm konu üzerine bişey diyorum biz çalışırken siz yatarsanız kusura bakmayın da sizin partiden de ayrılan olur örnegini takip ediyoruz o yüzden kendinizi yırtmayın lütfen 🤣🤣

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Bi partiye bağlı kalmak elbette mecburi değil kişiler partilere girerler çıkarlar hatta partide kurarlar hatta ve hatta çıktığı parti tarafından destek de olunur yolunun açık olması istenir buna bu oyunda çok kez şahit olduk ama oyuna başladığın öğrendiğin alıştığın aday gösterildiğin partiye karşı bu yanlışı yapmak kabullenemez partiden çıktım aktif üyeleri toplayacam demek ihanettir
Valla satilmis olsaydik hala baska yerde olurduk ama ancak kendi catimizin altinda kendi kendimize egleniyoruz askin baskanim zamaninda siz ne icin sattiysaniz onu bilemiycem biz baska bi yerde degil kendi catimizin altindayiz. Bir yere satilmadik ama cok satilik adamlar gordui.

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Ateş Bey kendinizi ne kadar güzel açıklamışsınız ilk satırda. Sahi siz nasıl anlaştınız Büşra başkanla o telegramda ki sapıklığınızdan sonra?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...