B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Nasılsın burak başkanım keyifler nasılBoş yapmaya hoşgldin küçük mesut
Nasılsın burak başkanım keyifler nasılBoş yapmaya hoşgldin küçük mesut
Harbi çok boş yapiyo bu ya. Napcaz bu mesut başkanı kime şikayet edelim?Boş yapmaya hoşgldin küçük mesut
Üzdünüz mühendis beyyyHarbi çok boş yapiyo bu ya. Napcaz bu mesut başkanı kime şikayet edelim?
Ah ah... Ama arkalarından söversin dimi büşracım.Adam çekeceksem bile yüzüne söylerim senin. Ailem dediğim insanın arkasından iş çevirmem be semihcim
Sahte hesaplar açarak 1 günlük hesapla kendinize mesaj atıp birde ssini alıp paylaşmışsınız birde karalama yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten buna çok kahkaha attım Ki partimizde başkanımız sözcümüz ve yardımcımız hariç kimse üye çekmeye çalışmıyor. Görevlendirme de vermiyor. Fake hesaplar açarak içimize sızmaya çalışarak bizi karalayamazsınız ki attığınız görüntülerde 1 günlük üye olan kullanıcı hariç başka birisinden de partiye çağrı mesajları almamışsınız ne kadar garip değil miÜyelerine sahip çıkta partimizden adam çekmeye çalışmasın. En azından üyelerinle ilgilen. Sonra onlarda ne olduğunu anlar yine milletin arkasından küfür etmek zorunda kalırsın.
Sana gönderirsem kaçakçılığa girer buyur gel misafirim ol sana hediye ederimhocam onu bunu boşverde ppnde eski paket parliament goruyorum varsa iban at alayım
Ne olursa olsun hiç bir üyemin arkasından küfür etmedim. Şimdide iftiraya mı başladın semih? Bizim artıklarımızla parti kurman yetmezmiş gibi. Çok sorunsa eğer bahsettiğin kimse gelsin yüzüne söveyim sorun yokAh ah... Ama arkalarından söversin dimi büşracım.
oda olur be başkanım inşallah diyelimSana gönderirsem kaçakçılığa girer buyur gel misafirim ol sana hediye ederim
Boş pakettir kardeşimhocam onu bunu boşverde ppnde eski paket parliament goruyorum varsa iban at alayım
Aaaaa öyle mi canımNe olursa olsun hiç bir üyemin arkasından küfür etmedim. Şimdide iftiraya mı başladın semih? Bizim artıklarımızla parti kurman yetmezmiş gibi. Çok sorunsa eğer bahsettiğin kimse gelsin yüzüne söveyim sorun yok
Sizin yaş yetiyor mi eski paketlereBoş pakettir kardeşim
Şekil uğruna o kadar şey yapıyorsunuz ki bizden şüpheleriniz de aynı doğrultuda oluyor boş paketle foto çekmeye çok güldüm allah affetsinBoş pakettir kardeşim
Yok boş paketleri hemen tanıyorum mühendisinden belli oluyorSizin yaş yetiyor mi eski paketlere
Başka platformdan ss paylaşılması yasak vatandaş 2 oldunuz 2 gün forumdan uzaklaştırıldınızAaaaa öyle mi canım
Sen inceyi aldınŞekil uğruna o kadar şey yapıyorsunuz ki bizden şüpheleriniz de aynı doğrultuda oluyor boş paketle foto çekmeye çok güldüm allah affetsin
Göz aşinalığıdır o. Muhendisiyle alakası yoktur.Yok boş paketleri hemen tanıyorum mühendisinden belli oluyor