Hem Suçlu Hem Güçlü Olmak... (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melikece

Üye
Vatandaş
Üyelerine sahip çıkta partimizden adam çekmeye çalışmasın. En azından üyelerinle ilgilen. Sonra onlarda ne olduğunu anlar yine milletin arkasından küfür etmek zorunda kalırsın.
Sahte hesaplar açarak 1 günlük hesapla kendinize mesaj atıp birde ssini alıp paylaşmışsınız birde karalama yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten buna çok kahkaha attım 😂😂😂 Ki partimizde başkanımız sözcümüz ve yardımcımız hariç kimse üye çekmeye çalışmıyor. Görevlendirme de vermiyor. Fake hesaplar açarak içimize sızmaya çalışarak bizi karalayamazsınız ki attığınız görüntülerde 1 günlük üye olan kullanıcı hariç başka birisinden de partiye çağrı mesajları almamışsınız ne kadar garip değil mi 🤔🤔🤔

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Analamdigim birsey var ben konuyu acarken isim zikretmedim. Kimseye bisi demedim sadece neden yapildi dedim siz neden uzerinize alindiniz bahse konu arkadss parti uyeniz bile degil nedir bu kadar firtina. Dedim uzak durun uzak duralim. Neyse haydi iyi oyunlar

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
@Büşra Gamze o zaman şöyle konuya devam edelim sen partiye sahip çıkamadıgında başındamıydın degil biz bişeyler yapmak için parti kurduk olmadı yine sen başımızda degildin öylemi geldin işte özür dilerim bla bla geçtin sonra ne oldu ara ara girdin çıktın buda bize dokundu biz çalışırken kusura bakma da kimse yatamaz şimdi ne yapmak istiyorsan yap kimse senin kölen değil sen bu lafımı gayet iyi anladın iyi oyunlar sana🥱

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Büşracım yalan aklına yuva yapmış canım biraz çeki düzen ver kendine öyle konuşalım zira şimdi sen elin ayağın titreye titreye yazıyorsundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...