Kişilerle alakalı sorunu parti geneline çekmezsin.Üslubumda bir şey görmüyorum başkan, önce siz Zero ismine 0 ve gavur yakıştırması yapan arkadaşınıza üslup dersi verin.
Kişilerle alakalı sorunu parti geneline çekmezsin.Üslubumda bir şey görmüyorum başkan, önce siz Zero ismine 0 ve gavur yakıştırması yapan arkadaşınıza üslup dersi verin.
Bende itiraz için gecikildiğini düşünüyorum 12 saat olmuş liste paylaşılalı ve atamalar yapılmışBu arada bu konuyla ilgili daha önce verilen kararlar var yönetim doğru olan kararı verecektir. İtiraz sebebi geçerli bir sebep savunmada gayet makul. Yenilikçi Demokrasi listesindekiler vekil atanmış ya da sıralamadan rastgele vekil atanmış değişen bir şey olmicak. Vekiller atandı itiraz sonradan yapıldı Yönetimin işgücünü azaltmak adına milletvekili listesinin uygulanması daha makul. Sadece küçük bir ceza parti kasasından kesilebilir.
Haziran ağustos gelsin tatile o zaman bakarız başkanım daha savunulacak konular varAnlıyorum sizi melike başkanım siz bi tatile çıkın derim kaç dakikadır yazdıgım şeyde bunu anladınız teşekkürler
Ahh erenim yine doğru konuşmuşBu arada bu konuyla ilgili daha önce verilen kararlar var yönetim doğru olan kararı verecektir. İtiraz sebebi geçerli bir sebep savunmada gayet makul. Yenilikçi Demokrasi listesindekiler vekil atanmış ya da sıralamadan rastgele vekil atanmış değişen bir şey olmayacak. Vekiller atandı itiraz sonradan yapıldı Yönetimin işgücünü azaltmak adına milletvekili listesinin uygulanması daha makul. Sadece küçük bir ceza parti kasasından kesilebilir.
Bende bunu diyorum, gavurluk ile ingilizce yazmak bir olmuyor, gavur dinle alakalı bir şey.Gavursun demedim tövbe haşa gavur terim dedik adam bunu kullandı diye gavur mu oldu.?
Niye durayım eğlenmeye geldimKübi bı dur be gözünü seveyim
Allah için bana bu Üslup dersini sen versene valla iyi öğretirsin gibi geldiÜslubumda bir şey görmüyorum başkan, önce siz Zero ismine 0 ve gavur yakıştırması yapan arkadaşınıza üslup dersi verin.
Ben burada direk parti görüyorum başkanım pek kişi olarak göremedim herkesde altın ok yazdığı içinKişilerle alakalı sorunu parti geneline çekmezsin.
Ahh erenim yine doğru konuşmuş
Neden uzatiyorsun rahatsız olduysan rapor et. Uzatarak neyi açığa kavusturcaksin pekiBende bunu diyorum, gavurluk ile ingilizce yazmak bir olmuyor, gavur dinle alakalı bir şey.