Herkese hayirli ramazanlar.bir sorum olacakti. (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

busr

Ziyaretçi
Ben arabulucu değilim eren, parti başkanıyım. Busra kimki benim ona nefretim olsun. Ben doğruyu savunuyorum şuan, sende savun bence çıkarların doğrultusunda hareket etme.
Kim ki dediğin kişinin her mesajının altında varsın, her konuda muhalifsin. En ufak açığımızı yakalama derdindesin. Bunun örneği çok var forumda. Dert olduk sana anlıyorum ama burda büşra kim ki ayakları yapmana gerek yok kadir 😄

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kim ki dediğin kişinin her mesajının altında varsın, her konuda muhalifsin. En ufak açığımızı yakalama derdindesin. Bunun örneği çok var forumda. Dert olduk sana anlıyorum ama burda büşra kim ki ayakları yapmana gerek yok kadir 😄
Siz bana dert olamazsınız defalarca parti kapatıp, oyuna küsüp geri gelip, milletin arkasından iş çevirip, vaadler verip yerine getirmeyen, altın ok partisinden kovulan Büşra gamze başkanım 🙂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şimdi ivepi kanının son damlasına kadar savun ama yarın birgün aday göstermedikleri de seni satma kimseyi sakin bak🙂

B

busr

Ziyaretçi
Şimdi ivepi kanının son damlasına kadar savun ama yarın birgün aday göstermedikleri de seni satma kimseyi sakin bak🙂
İveple birleşirken en son konuştuğumuz şey adaylıklardı hatta inan bana hiç konuşmadık sanırım. Makam mevki için nelere döndünüz tekrar tekrar anlatmama gerek yok sizin için önemli böyle şeyler tabi. Ayrıca iki partinin birleşmesi ne demek biri anlatsın şu arkadaşa, birde hepimizin oyun başkanı oldu, rezillik... Farklı isimlede olsa yenilikçi demokrasi ailesi varlığını sürdürmeye devam ediyor, bir şey olmuş olsa bu parti komple kapanmış olsada yinede sana eksikliğimi hissettirmem merak etme, bensiz yapamazsın sen 😁

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Tekrar soyluyorum bunun ne busra ile nede ivep ile alakasi yok. Kafamiza gore kural uydurmayalim diye oluyor diye degil. Olmalimi olmamalimi bekleyin bir gunuz kalmis msji destek icinden geldiginde biz saygi gosterdik. Ve bir daha soru sormadik. Ama suan uyelerimin hakkinin yendigini dusunuyorum bu olay benim siralamam etki ediyorsa soru sormam en buyuk hakkim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İveple birleşirken en son konuştuğumuz şey adaylıklardı hatta inan bana hiç konuşmadık sanırım. Makam mevki için nelere döndünüz tekrar tekrar anlatmama gerek yok sizin için önemli böyle şeyler tabi. Ayrıca iki partinin birleşmesi ne demek biri anlatsın şu arkadaşa, birde hepimizin oyun başkanı oldu, rezillik... Farklı isimlede olsa yenilikçi demokrasi ailesi varlığını sürdürmeye devam ediyor, bir şey olmuş olsa bu parti komple kapanmış olsada yinede sana eksikliğimi hissettirmem merak etme, bensiz yapamazsın sen 😁
1.Şuan hiçbirinizin oyun başkanı değilim.
2.eger senin çıkarların olmasın sen hiç bir yere girmezsin anlasmazsin bunuda ilerleyen günlerde göreceğiz zaten🙂
3. Eksikliğini zaten hissettirmiyorsun tam gitti derken geri geliyorsun hemen🙂🙂

B

busr

Ziyaretçi
1.Şuan hiçbirinizin oyun başkanı değilim.
2.eger senin çıkarların olmasın sen hiç bir yere görmezsin anlasmazsin bunuda ilerleyen günlerde göreceğiz zaten🙂
3. Eksikliğini zaten hissettirmiyorsun tam gitti derken geri geliyorsun hemen🙂🙂
Partiyi kurduğumdan beri kendime tek bir vekillik, adaylık dahi almadım, her zaman ilk önce üyelerin çıkarlarını düşündüm bunu eski veya yeni bütün üyelerimiz bilir, ha velev ki aday oldum bunun lafını yapmakta sana düşmez. Kendin OB adayı oldun sende çıkarcı olmuş oluyorsun kendi dediğine göre. Son dediğindede haklısın hiç bir zaman hissettirmeyeceğim eksikliğimi merak etme dediğin gibi maksimum 3 gün göremezsin beni ortalıkta 😁

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Seni gormuyor duymuyorum baskanim.dere akti su yolunu buldu parti birlesmesine bir sey dedigimiz yok istediginizi yapmakta ozgursunuz. Ayrica tesekkur ederim zamaninda hak.nasil savunulur sizden ogrendim. Simdi lutfen burada sahsiniza dair birsey soylenmedigi icin ve sizlere birsey denmedigi icin yorum hakkinizin bu kadar oldugunu dusunuyorum.

B

busr

Ziyaretçi
Seni gormuyor duymuyorum baskanim.dere akti su yolunu buldu parti birlesmesine bir sey dedigimiz yok istediginizi yapmakta ozgursunuz. Ayrica tesekkur ederim zamaninda hak.nasil savunulur sizden ogrendim. Simdi lutfen burada sahsiniza dair birsey soylenmedigi icin ve sizlere birsey denmedigi icin yorum hakkinizin bu kadar oldugunu dusunuyorum.
Size bir şey demedim zaten istediğiniz konuyu açın farketmez benim yorum hakkımıda sen belirleyemezsin.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Size bir şey demedim zaten istediğiniz konuyu açın farketmez
Farketmiycegini bildigim icin actim zaten kendinize olan guveninize de hayranim. Dedigim gibi sizden ogrendigimi size satiyorum tesekkurler. Bu konu hakkinda muhatap siz degilsiniz.hayirli iftarlar.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Partiyi kurduğumdan beri kendime tek bir vekillik, adaylık dahi almadım, her zaman ilk önce üyelerin çıkarlarını düşündüm bunu eski veya yeni bütün üyelerimiz bilir, ha velev ki aday oldum bunun lafını yapmakta sana düşmez. Kendin OB adayı oldun sende çıkarcı olmuş oluyorsun kendi dediğine göre. Son dediğindede haklısın hiç bir zaman hissettirmeyeceğim eksikliğimi merak etme dediğin gibi maksimum 3 gün göremezsin beni ortalıkta 😁
Şu yazdıklarıni bundan sonraki vizyonun olarak kabul ediyorum. Çünkü öncesini biliyoruz Büşra, oyun başkanı olurkende birilerinden çıkar gitmeme gerek yok partimizi kurduğunuzdan beri biz neysek oyuz zaten , bunu bize özelliklerde bana söyleyecek son kişisin.
Son dediğinde ise kendinde kabullenmişsin dediklerimi zaten güzel kendini bilmen 😂😂

Son düzenleme:
V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Neyse konuyu büyük mesele haline döndürmeye gerek yok bilgem başkan hakkını aramış. Öneri olarak söylüyorum Bu konu wikiye yazılsın bence. Parti kapatmak üyelerin suçu olmadığından 3 gün kuralı partisi kapatılan üyelere işlenmesin.
Buradaki öneriye katılıyorum.

yakuptas

Yeni Üye
Vatandaş
Bilge başkanım haklıdır;Sayın yönetim,Biz üyeler olarak adalet ve eşitliği her alanda görmek istiyoruz.Gerekenin yapılmasını arz ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...