M
murat_trkmn
Ziyaretçi
Bana cennete arsa lütfen altın oka geliyorumŞuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.
Bana cennete arsa lütfen altın oka geliyorumŞuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.
Dün söyledim 15 k taşa az diyoYerim onun teklifini en son partiyi bana veriyordu yalancı memo
Kulaklarını çekecem az kaldıDün söyledim 15 k taşa az diyo
20 k yap kabul ederKulaklarını çekecem az kaldı
Açtığızın bir konuyada bizden birilerini eklemeden yapamazsınız dimiYani günlerdir haftalardir "hayırlı olsun, başarılar dilerim " kırmızı güller kalpler çiçekler sümbüller. İnanın sıkıldım. Başkanonline üyelerine kendilerine gelmeleri için ültimatom veriyorum.
Not: MemolReis hariç, o kendine gelsede aynı değişen birşey olmaz.
bu kim ve niye memo adına konuşma yapıyor ?Açtığızın bir konuyada bizden birilerini eklemeden yapamazsınız dimi
Evet sen kimsin niye başkanın adına konusuon aaabin nerde seninAçtığızın bir konuyada bizden birilerini eklemeden yapamazsınız dimi
Hocam benim yorumları olumsuz yapmayın lütfen alınıyorumAçtığızın bir konuyada bizden birilerini eklemeden yapamazsınız dimi
Sekreteribu kim ve niye memo adına konuşma yapıyor ?
Bu konuyu uzatmazsanız olmaz zatenŞuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.
O yok ben varım beğememedin miEvet sen kimsin niye başkanın adına konusuon aaabin nerde senin
Finlandiyaya döndük nerde kaldı ortadoğu ruhu aloooYani günlerdir haftalardir "hayırlı olsun, başarılar dilerim " kırmızı güller kalpler çiçekler sümbüller. İnanın sıkıldım. Başkanonline üyelerine kendilerine gelmeleri için ültimatom veriyorum.
Not: MemolReis hariç, o kendine gelsede aynı değişen birşey olmaz.
Sen gittikten sonra hiç iyi şeyler olmadı çiçeyimFinlandiyaya döndük nerde kaldı ortadoğu ruhu alooo
Kimin yerine konuşacağıma karışamazs8nız gelmişsiniz yine farklı bir konu açıp GGP ye gönderme yapıyorsunuzbu kim ve niye memo adına konuşma yapıyor
GGP nedir GPS gibi birşey miKimin yerine konuşacağıma karışamazs8nız gelmişsiniz yine farklı bir konu açıp GGP ye gönderme yapıyorsunuz
Yangına körükle gitme istersenHayırlı olsun kadir bey başarılar dilerim
Düşman da kalmadı herkesi seviyoruz napalımSen gittikten sonra hiç iyi şeyler olmadı çiçeyim