SooolÇok mu komiksin sen ya
Neyse böyle örnek bir vatandaş olmanı sevdin
Hem temizlikte iyidir aferin böyle devam sözlüne 5 veriyorum
SooolÇok mu komiksin sen ya
Aynen öyleTemizlik imandan gelir hocam
Komiklik değil genç,sizin seviyeniz ile konuşuyorum şuan size.Çok mu komiksin sen ya
Çok sağol yaKomiklik değil genç,sizin seviyeniz ile konuşuyorum şuan size.
Ayn Aynbu guapo bence mesaj kasıyor şuan akjsdjksadfkjdsg
bu guapo bence mesaj kasıyor şuan akjsdjksadfkjdsg
Rica ederim
Başkanım arada güzel oluyor ama biraz da olmalı böyle şeylerEvet arkadaşlar kavga etmeyin sizleri sakin olmaya davet ediyorum
seni ilgilendirmiyor kardeşimEvet arkadaşlar kavga etmeyin sizleri sakin olmaya davet ediyorum
Ben küfür etmemişdim amaVatandaş-2'nin sebebini hatırlatalım,
Oyuncunun ettiği bir küfür yüzünden oyun yönetimi sorumlu tutulmuştu.
Daha sonra forumu kapatma aşamasından vatandaş-2 çözümünü üretmiştik.
Üşenmedim hepsini okudum Kadir başkan memolreise laf göndermesi yapıyo sen fedaisi falanmısınSize yerimi veriyim hep haklı tarafta olmaktan sıkıldım birazda ben izleyen tarafta oluyum
Vatandaş-2 olmakda ayri bir zevk ha mevzu var yaziyon mevzu kapaniyo ediyo mesajin gidiyo olmayanlara nasipYani günlerdir haftalardir "hayırlı olsun, başarılar dilerim " kırmızı güller kalpler çiçekler sümbüller. İnanın sıkıldım. Başkanonline üyelerine kendilerine gelmeleri için ültimatom veriyorum.
Not: MemolReis hariç, o kendine gelsede aynı değişen birşey olmaz.
YardımcısıyımÜşenmedim hepsini okudum Kadir başkan memolreise laf göndermesi yapıyo sen fedaisi falanmısın
Ama o değilsinYardımcısıyım
İllaki konuşmak için o mu olmam lazım kendisinin işi var ve ben savunuyorum bu geçtikleri dalgalara sessiz kalacak değilizAma o değilsin
Kusura bakmayın hemen geliyorum orayaDün bende yapiyodum bu arkadaş gozukmedi orda
Bı daha tekrarlanmasin bak seni orda görmezsem olmazKusura bakmayın hemen geliyorum oraya