berat vs guapo11 (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Kime cevap verdin Allah aşkına ya bir sus artık Gelmiş burda tim partilerden 9zellikle Altın oktan destek alıp yazıyorsun ondada başarısız oluyorsun biz tek başımıza herkese gereken cevabı verecez artık
AYRICA MADEM HERKESE CEVABINI İYİ VERDİM VE Böyle sürecek diyorsun unutma BİZ KONTRA ATAKLARI SEVERİZ😉
Bir dakika kardeş sözlerine hakim ol duydun mu beni konuyu açanı ben partide istemiyordum liderin geldi burada alıp benimle kavga etti.Yalancıların küfürbazların yanlarında durmayacaklarını biliyorlar küfür ederek üstün olunuyor dimi

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Konuya fazla hâkim değilim ama sanki hep aynı konuyu konuşup duruyorlar :) burada bu kadar kendimi anlatacağıma seçimlerde cevabımı verirdim ben :)
İkisini de aynı anda yaptım sayın yöneticim lonuya açıklık getirmek için başladığım bu yolda taktıkları iftiralar ve mesajlarla konu bu hale geldi.

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Vatandaş 2 yle bile senin üstünde konuşma bence
Aynen aynen o yüzden kaç saattir kendini boş hissedince gelmeye başladı birde söylüyorsun ya onun desteği bunun desteği ben kimseden destek istemedim ki sizin gibi😂😂😂 tek başıma yetiyorum zaten sen sadece sorularıma cevap ver yeter

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
İkisini de aynı anda yaptım sayın yöneticim lonuya açıklık getirmek için başladığım bu yolda taktıkları iftiralar ve mesajlarla konu bu hale geldi.
Ya iftiralar siz tarafından bize atıldı hala anlamama üzerine kurulu bir düşünce altyapın var

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Ben rezil olmuyorum konuştukça sen batıyorsun o kadar iftira attığınız yetmediği gibi birde yükselecez diyorsun evt ben senin partini başlarda gördüm AMA SONDAN
Seninkini de gördük milletvekili seçimlerine bile katılamadınız çünkü Berat yoktu 😂.Ona siz muhtaçsınız memoli bana ne dedi parti çöküşte Berat geri dön dedi.Berat dediğiniz adam olmasa partiniz şuan da kapatılıyordu kardeş geçmişin yok bari boş konuşma.Bir sonraki ay kimi sondan kimi baştan görürüz o zaman Liderliği ne zaman devredecek sana da baya kişinin elinde geziyor belki sana da geçer bir gün.Herşey elimde kanıtlıyken boş boş sayıklıyorsun partisini satanla işim de olmaz bence sana orası yaramamış hadi görüşürüz

T U N A

Vatandaş
Seninkini de gördük milletvekili seçimlerine bile katılamadınız çünkü Berat yoktu 😂.Ona siz muhtaçsınız memoli bana ne dedi parti çöküşte Berat geri dön dedi.Berat dediğiniz adam olmasa partiniz şuan da kapatılıyordu kardeş geçmişin yok bari boş konuşma.Bir sonraki ay kimi sondan kimi baştan görürüz o zaman Liderliği ne zaman devredecek sana da baya kişinin elinde geziyor belki sana da geçer bir gün.Herşey elimde kanıtlıyken boş boş sayıklıyorsun partisini satanla işim de olmaz bence sana orası yaramamış hadi görüşürüz
Berat dediğimiz adam şuan yok diye zaten partimiz sıralamada dimi benim liderlikte gözüm yok hala karıştırıyorsun o kişi sensin hatırlatırsam grupta herkesin içinde lider olmak istediğini sen dedin
Sen yoksun diye partimiz hala sıralamada 😀
Gel geri kapansın parti dimi

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Berat dediğimiz adam şuan yok diye zaten partimiz sıralamada dimi benim liderlikte gözüm yok hala karıştırıyorsun o kişi sensin hatırlatırsam grupta herkesin içinde lider olmak istediğini sen dedin
İşte anlamak istemiyorsun bir daha oku bakalım kardeş memoli kendi söyledi ben istemedim abine sor desin sana yada ben ne söylediğimi iyi biliyorum herkes emek verdiği partide ister dedim ben kimseden liderlik falan istemedim😂 memoliye bunu diyen senmişsin kardeşim demek kendini her zaman yaptığın hareket ele verdin biraz daha dikkatli yazmalısın.Ben partiyi yükselttim kardeş sen ve siz değil konuşmakla olmuyor o işler lafla olsaydı memoli şuan da oyun başkanıydı ama işte lafla.Ben yükselttim de sıralamaya girdiniz geldiğim ilk dönem milletvekili seçimlerine girdiniz sizin bir başarınız yok ben ilk geldiğimde 8 oy çıkıyordu zaten 8 kişi yönetimdi.ilk geldiğim dönem de sıralamaya girip 20 oyun üstünde oy çıktı belki iyi anlarsın böyle dersem diğer türlü anlamıyorsun.Daha sonra 30 lara sonra ise memoli senin abin o yüzden öyle yazdı dimi kardeşim

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Liderlikte gözü var diyor hala arkadaş kabul etmedim ikinize de red çektim senin o planlarına da

T U N A

Vatandaş
İşte anlamak istemiyorsun bir daha oku bakalım kardeş memoli kendi söyledi ben istemedim abine sor desin sana yada ben ne söylediğimi iyi biliyorum herkes emek verdiği partide ister dedim ben kimseden liderlik falan istemedim😂 memoliye bunu diyen senmişsin kardeşim demek kendini her zaman yaptığın hareket ele verdin biraz daha dikkatli yazmalısın.Ben partiyi yükselttim kardeş sen ve siz değil konuşmakla olmuyor o işler lafla olsaydı memoli şuan da oyun başkanıydı ama işte lafla.Ben yükselttim de sıralamaya girdiniz geldiğim ilk dönem milletvekili seçimlerine girdiniz sizin bir başarınız yok ben ilk geldiğimde 8 oy çıkıyordu zaten 8 kişi yönetimdi.ilk geldiğim dönem de sıralamaya girip 20 oyun üstünde oy çıktı belki iyi anlarsın böyle dersem diğer türlü anlamıyorsun.Daha sonra 30 lara sonra ise memoli senin abin o yüzden öyle yazdı dimi kardeşim
Yav kardeş sen ilk geldiğinde yükselmedik sen geldiğinde parti yükselme aşamasındaydı zaten senin sayende olsaydı parti şuan ilk 7 de olmazdı

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Yav kardeş sen ilk geldiğinde yükselmedik sen geldiğinde parti yükselme aşamasındaydı zaten senin sayende olsaydı parti şuan ilk 7 de olmazdı
Aynen yükselme aşamasındaydı anlamak istemiyor musun sen 40 üyeye niye düştü o zaman partiniz Tuna kardeş ben sana diyorum ki zaten tabanınızı oluşturdum sıralamaya da girin bir zahmet milletvekili seçimine niye giremediniz o zaman diyorum cevap veremiyorsun verebildiğine yaz veremediğine yazma haksızım de geç işte kardeşim.Parti açtın diyorsun bana etmediğiniz hakaret kalmasın.Memol partiyi satsın sonra da benimle kavga etsin bana itaat edeceksin bir sürü ses kaydı atıp türlü türlü küfürler sonra da partiye geri davet etmeler.Parti açmayalım birde geri dönelim.Anlayışın bu mu senin bu olduğunu kabul ediyorsun o zaman daha yazmana bile gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...