E
E.A.
Ziyaretçi
Yeşiltaş mı o ne yeniyor muErenim tabiki haftaya sana gelelim yesiltas gunune
Yeşiltaş mı o ne yeniyor muErenim tabiki haftaya sana gelelim yesiltas gunune
Hepsi sizin sayılır zaten rüa hanımYöneticiler olarak bizede yer var mı .d
Aa gunlerde altin aliyolar bizde yesil tas gunu yapiyoz simdi gun bende herkes bana yesil tas gondercek yorum yapanYeşiltaş mı o ne yeniyor mu
rüa yöneticim yorumlarımı silermisinizAa gunlerde altin aliyolar bizde yesil tas gunu yapiyoz simdi gun bende herkes bana yesil tas gondercek yorum yapan
Aa bide bakan olcak tövbeeerüa yöneticim yorumlarımı silermisiniz
Kasayı boşaltmışlar para kalmamış kiAa bide bakan olcak tövbeee
Kasa konusu altta @niko_23 baskan yine parti kasalarini dolduruyoKasayı boşaltmışlar para kalmamış ki
128 milyar yeşil taş nerede?Kasayı boşaltmışlar para kalmamış ki
Ayy günde onlarmi var ben almıyım alanada mani olmuyayim@Büyük Mesut la katılmıyoruz protesto ediyoruz elinize sağlık ama beğenmedik ciğersiz kebapsız ve şırdansız gün olmaz
Sağol ben almayayım zehirlenirim falan yani gıda buYaa @E M İ R H A N ne adamsin beğenseň nolcak beğenmesen gel sende belki bisiyler yiyip aklin acilır
Kirvem kitabın ortasından konuşmuş erkek günü yapıp iyi bi ders vermek lazım menüyü odinin oğluna bırakıyorum@Büyük Mesut la katılmıyoruz protesto ediyoruz elinize sağlık ama beğenmedik ciğersiz kebapsız ve şırdansız gün olmaz
Davet var galibaEkli dosyayı görüntüle 15203Forumda oyunda heryerde erkek arkadaslarin kardeslerin futbol yorumlarindan paylasimlarindan ay siyaset siyaset nereye kadar hazırda yöneticilerimiz bizlere tatil arasi vermiskenaz bi gün muhabbeti yapalim
Futbol.= Siyaset olmadigina gore bunda da bir sorun goremiyorum dedikodu platformun genel kurali bari siz demeyinGünlerde dedikodudan başka bir şey konuşulmuyor bu platformun gündemi siyaset siyasetin konuşulduğu yerde futbol da konuşulur postu kınıyorum silinmesini talep ediyorum
Sen her zaman baskanimBiz bu sofrayı kaçırdık sanırım.
Hazır Öğle Arasındayken bir koşu geleyim oraya.Sen her zaman baskanim