13 MAYIS MUHTIRASI - DARBE GİRİŞİMİ (1 Kişi İçeride)

F

Fatih Recep Doğrubakan

Ziyaretçi
Yönetemediniz, İstifa Edin #Güneşligünler #Ordusahaya

Ertuğrul TUTUK

Yeni Üye
Vatandaş
Boşalan koltuklar ve istifalar! Atamalar ile koltuk doldurmalar... Bu sadece darbenin resmi halidir. Seçim ile gelenler zaten darbe ile gittiler. Güneşli Günler göreceğiz

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
bireysel şahsi olarak düşündem darbeye karşı gelmemek zamanında oyunun ilk darbesi yapan ekibin içerisinde bulunurkende aynı zevki alıyordum gayet zevkli birşey :D el ele kol kola yol yürüyenler düşünsün bananeeeeeeeee :D

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
İlk değil büyük ihtimallede son olmayacak. Bazı şeyleri görmek ve bilmek için bu tür şeylerin şart olduğunu sizin benden daha iyi bilmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle benden eski oyuncusunuz. Bugün benim savunduğumu yarın siz savunacaksınız ve ben o zaman senin kararına saygı göstereceğim gibi seninde saygı göstermen lazım değerli başkanım
Herkesin hür iradesidir başkan ben kimsenin kararına karışmam burada mevzu seçimle gelen bir yönetime vekillere yapılan bu darbe girişimi bir gün sizinde iktidarınızda yapılacak ama o zaman da ben darbeye hayır diyerek burada olacağım hiç bir güç halkın iradesinden daha güçlü değildir.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
OSMANİYE MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖREVİMİN BAŞINDAYIM, DARBEYE KARŞI DİMDİK AYAKTA OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM.

SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER

GÖREVİMİZİN BAŞINDA DİMDİK AYAKTAYIZ

#İSTİFAETMİYORUZ!!!

DEMOKRASİ🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Demokrasiye vurulmaya çalışılan bu darbe girişimini reddediyorum. #AskerKışlaya

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Hiçbir kuvvet, hiçbir grup veya hiçbir birey, bu temel değerleri sarsamaz ve demokratik düzenimizi bozamaz.
Oyun Başkanı, meclis başkanı, içişleri bakanı, ekonomi bakanı ve adalet bakanı görevinin başındadır.

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Bu dönemde ne adalet tesis edilmiş ne de sorunlar hakkında çalışılmıştır hükümet ve bakanlar yan gelip yatmıştır
YÖNETEMEDİĞİNİZ DÖNEMDE İSTİFA ETMESİNİ BİLİN GÖREVLERİNİZİ YERİNE GETİRMEDİNİZ HALKA YARDIM ETMEDİNİZ HALKIN YOLUNDAN GİTMEDİNİZ

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
bi kerecik olsun bida olmasın olmaz mı hahahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣