F
Fatih Recep Doğrubakan
Ziyaretçi
Yönetemediniz, İstifa Edin #Güneşligünler #Ordusahaya
Herkesin hür iradesidir başkan ben kimsenin kararına karışmam burada mevzu seçimle gelen bir yönetime vekillere yapılan bu darbe girişimi bir gün sizinde iktidarınızda yapılacak ama o zaman da ben darbeye hayır diyerek burada olacağım hiç bir güç halkın iradesinden daha güçlü değildir.İlk değil büyük ihtimallede son olmayacak. Bazı şeyleri görmek ve bilmek için bu tür şeylerin şart olduğunu sizin benden daha iyi bilmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle benden eski oyuncusunuz. Bugün benim savunduğumu yarın siz savunacaksınız ve ben o zaman senin kararına saygı göstereceğim gibi seninde saygı göstermen lazım değerli başkanım
İstifa edinTürk Budun Partisi İktidarı Ayaktadır, Oyun Başkanımız, meclis başkanımız, adalet bakanımız, içişleri bakanımız ve ekonomi bakanımız görevinin başındadır. Darbe Meşru değildir ve püskürtülecektir.
hemen ediyorum şimdi bi saniyeİstifa edin
#ordugöreve tolga bey nerelerdesiniz seri Alman Kaplanı 131, Sovyet IS-2
Şuan iktidar da olan şahsiyetler orda durmayı hak etmeyen hak yiyen şahsiyetlerdir #Güneşligünler #OrdusahayaDemokrasiye vurulmaya çalışılan bu darbe girişimini reddediyorum. #AskerKışlaya