Darbeye Karşı Tüm MİLLETVEKİLLERİMİZ Göreve! (6 Kişi İçeride)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sevgili Oyuncularımız,
Oyunumuzda yaşanan son olaylar endişe vericidir. Demokratik düzenimize ve milli irademize karşı yapılan her türlü girişime karşı birlik içindeyiz. Ekonomik istikrarımızı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızın sükunet içinde kalmasını, İktidara Bakanlara güvenmesini ve hukukun üstünlüğünü koruma adına desteğini esirgememesini rica ediyorum.
Birlikte, güçlü bir şekilde ayakta duracağız.
Saygılarımla,

ErenA. Ekonomi Bakanı
Ya güzel kardeşim insan utanır şöyle yazmaya. Yanlış anlama da siz bize oy verin oyun başkanı olalım darbede size destek oluruz dediniz başkanlığı verdik size. Sonra darbe için evet yapalım dediniz bizi yola çıkardınız prim ilgi like kasmak için karşıyız darbeye vs diyosunuz:) püskürtecez vs yazmışsın. Püskürtmene gerek yoktu ki yapmıyorum darbe derdin kalkışmazdık. Yaptığın hesaplar söylediğin laflar komik geliyor. Makam uğruna ilgi uğruna verdiği sözden dönen adama ne denildiğini de herkes bilir sen şimdilik yap showunu darbe unutulur da içten pazarlıklı olanlar unutulmaz:) zamanı gelince iki çift laf da biz ederiz

melh1

Adin Partisi
Vatandaş
Darbe girişimlerine karşı dik durmalı, demokrasiye sahip çıkmalıyız.#istifaetmiyoruz

Son düzenleme:
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ya güzel kardeşim insan utanır şöyle yazmaya. Yanlış anlama da siz bize oy verin oyun başkanı olalım darbede size destek oluruz dediniz başkanlığı verdik size. Sonra darbe için evet yapalım dediniz bizi yola çıkardınız prim ilgi like kasmak için karşıyız darbeye vs diyosunuz:) püskürtecez vs yazmışsın. Püskürtmene gerek yoktu ki yapmıyorum darbe derdin kalkışmazdık. Yaptığın hesaplar söylediğin laflar komik geliyor. Makam uğruna ilgi uğruna verdiği sözden dönen adama ne denildiğini de herkes bilir sen şimdilik yap showunu darbe unutulur da içten pazarlıklı olanlar unutulmaz:)
çabuk pes etmişsiniz mesutum

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Sevgili Oyuncularımız,
Oyunumuzda yaşanan son olaylar endişe vericidir. Demokratik düzenimize ve milli irademize karşı yapılan her türlü girişime karşı birlik içindeyiz. Ekonomik istikrarımızı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızın sükunet içinde kalmasını, İktidara Bakanlara güvenmesini ve hukukun üstünlüğünü koruma adına desteğini esirgememesini rica ediyorum.
Birlikte, güçlü bir şekilde ayakta duracağız.
Saygılarımla,

ErenA. Ekonomi Bakanı
Etek giy gez sen buradaki sözlerinin hiç birinin hükmü yok

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Darbe, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye karşı en büyük tehdittir. Bir ülkenin istikrarını ve güvenliğini sağlamak için demokratik kurumlar ve yasal süreçler vardır. Silah zoruyla veya askeri güç kullanarak yönetimi devirmek, yalnızca kaos ve belirsizlik getirir. Toplum olarak, darbelere karşı çıkmalı ve demokratik değerlerimizi korumak için bir araya gelmeliyiz. Darbecilerin yanında yer almak, demokrasiye ihanet etmek anlamına gelir. Bu nedenle, demokrasiye, özgürlüklere ve insan haklarına olan bağlılığımızı göstermek için birlik olmalıyız.
#parçalıbulutlugünleriçin😃

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Darbe, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye karşı en büyük tehdittir. Bir ülkenin istikrarını ve güvenliğini sağlamak için demokratik kurumlar ve yasal süreçler vardır. Silah zoruyla veya askeri güç kullanarak yönetimi devirmek, yalnızca kaos ve belirsizlik getirir. Toplum olarak, darbelere karşı çıkmalı ve demokratik değerlerimizi korumak için bir araya gelmeliyiz. Darbecilerin yanında yer almak, demokrasiye ihanet etmek anlamına gelir. Bu nedenle, demokrasiye, özgürlüklere ve insan haklarına olan bağlılığımızı göstermek için birlik olmalıyız.
#parçalıbulutlugünleriçin😃
Sende etek giy gez etrafta

KOCA REİS27

Üye
Vatandaş
TURK BUDUN Gaziantep Milletvekili olarak görevimin basinda oldugumu Bildirir ve asla Terk etmeyeceğimi belirtmek isterim
Türk Budun partisi olarak oyun baskanimiz Batuga han baskanimizinda her daim yanindayiz
🇹🇷Biz bitti demeden hiç bir sey bitmez🇹🇷

Bütün Gaziantep ve Türk Halkını Demokrasi için meydanlara Davet ediyorum
Gaziantep Milletvekili
Koca Reis27

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Demokrasimize karşı gerçekleştirilmeye çalışılan bu harekete karşı olduğumuzu ve adil, demokratik şekillerde askerin kışlaya geri dönerek demokrasiye düşürmek istediği bu kara lekeden vaz geçmesi gerektiğini önemle vurguluyoruz.
#Demokrasimegölgedüşürme

KURT 77

Üye
Vatandaş
Kimse kimsenin darbesine karışamaz lutfeeeen 😀 sevgili rüya nin psikolojisi bozuldu kendisi Kızılelma dadır bağımsız Kızılelma da 🙏