S
S E M İ H
Ziyaretçi
neler olusduRüa hanim sizin bu metni yayinlamaniz bana mantikli gelmedi ve kafamda farkli sorular olusdu
neler olusduRüa hanim sizin bu metni yayinlamaniz bana mantikli gelmedi ve kafamda farkli sorular olusdu
Ya güzel kardeşim insan utanır şöyle yazmaya. Yanlış anlama da siz bize oy verin oyun başkanı olalım darbede size destek oluruz dediniz başkanlığı verdik size. Sonra darbe için evet yapalım dediniz bizi yola çıkardınız prim ilgi like kasmak için karşıyız darbeye vs diyosunuzSevgili Oyuncularımız,
Oyunumuzda yaşanan son olaylar endişe vericidir. Demokratik düzenimize ve milli irademize karşı yapılan her türlü girişime karşı birlik içindeyiz. Ekonomik istikrarımızı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızın sükunet içinde kalmasını, İktidara Bakanlara güvenmesini ve hukukun üstünlüğünü koruma adına desteğini esirgememesini rica ediyorum.
Birlikte, güçlü bir şekilde ayakta duracağız.
Saygılarımla,
ErenA. Ekonomi Bakanı
çabuk pes etmişsiniz mesutumYa güzel kardeşim insan utanır şöyle yazmaya. Yanlış anlama da siz bize oy verin oyun başkanı olalım darbede size destek oluruz dediniz başkanlığı verdik size. Sonra darbe için evet yapalım dediniz bizi yola çıkardınız prim ilgi like kasmak için karşıyız darbeye vs diyosunuzpüskürtecez vs yazmışsın. Püskürtmene gerek yoktu ki yapmıyorum darbe derdin kalkışmazdık. Yaptığın hesaplar söylediğin laflar komik geliyor. Makam uğruna ilgi uğruna verdiği sözden dönen adama ne denildiğini de herkes bilir sen şimdilik yap showunu darbe unutulur da içten pazarlıklı olanlar unutulmaz
![]()
Mesele darbede başarılı olmak değil kral yazdıklarına kuruluyorumçabuk pes etmişsiniz mesutum
Etek giy gez sen buradaki sözlerinin hiç birinin hükmü yokSevgili Oyuncularımız,
Oyunumuzda yaşanan son olaylar endişe vericidir. Demokratik düzenimize ve milli irademize karşı yapılan her türlü girişime karşı birlik içindeyiz. Ekonomik istikrarımızı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızın sükunet içinde kalmasını, İktidara Bakanlara güvenmesini ve hukukun üstünlüğünü koruma adına desteğini esirgememesini rica ediyorum.
Birlikte, güçlü bir şekilde ayakta duracağız.
Saygılarımla,
ErenA. Ekonomi Bakanı
Sende etek giy gez etraftaDarbe, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye karşı en büyük tehdittir. Bir ülkenin istikrarını ve güvenliğini sağlamak için demokratik kurumlar ve yasal süreçler vardır. Silah zoruyla veya askeri güç kullanarak yönetimi devirmek, yalnızca kaos ve belirsizlik getirir. Toplum olarak, darbelere karşı çıkmalı ve demokratik değerlerimizi korumak için bir araya gelmeliyiz. Darbecilerin yanında yer almak, demokrasiye ihanet etmek anlamına gelir. Bu nedenle, demokrasiye, özgürlüklere ve insan haklarına olan bağlılığımızı göstermek için birlik olmalıyız.
#parçalıbulutlugünleriçin![]()
Saygılı ol erkeğim diye geziyorsunuz ama kadınların özel hayatıyla ilgili fotolar paylaşıyorsunuz nasıl olacak bu ? Bu arada Cokmu yaktım canınızıSende etek giy gez etrafta
Hiç yakıştıramadımEtek giy gez sen buradaki sözlerinin hiç birinin hükmü yok
İftira atma, adam ol delikanlı olSaygılı ol erkeğim diye geziyorsunuz ama kadınların özel hayatıyla ilgili fotolar paylaşıyorsunuz nasıl olacak bu ? Bu arada Cokmu yaktım canınızı![]()
İftira atmıyorum kardeşim insanların sevgilisiyle olan storysini ss olarak atan sizsinizİftira atma, adam ol delikanlı ol
Saygılı ol erkeğim diye geziyorsunuz ama kadınların özel hayatıyla ilgili fotolar paylaşıyorsunuz nasıl olacak bu ? Bu arada Cokmu yaktım canınızı![]()