Darbe Tam Gaz Devam (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KadirBey.

Ziyaretçi
Sen sevme diye varım zaten Kadir benim olduğum yerde kaybetmeye mahkum(sunuz) gitmemi daha çok isteyeceksin(iz) ve ezilmeye devam edicek(siniz).
İlla vardır seven istiyen bunu seçimde de gördük @Fatih Tutuk iyi bilir ki sende buna çok iyi şahit oldun yeme beni 😃
Sen birilerinin gölgesi olmadan hiç bir iş basaramazsin Kaan , sen tek başına bir hiç sin, sen zavallı ve komik durumdasın. Sen en ufak bir sıkı ya geldiğinde partiyi kapatıp oyunu silip giden ve kuyruğunu kıstırıp geri gelen birilerinin gölgesine giren zavallı bir varlıksin, bunu kabul et kaancık

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sen birilerinin gölgesi olmadan hiç bir iş basaramazsin Kaan , sen tek başına bir hiç sin, sen zavallı ve komik durumdasın. Sen en ufak bir sıkı ya geldiğinde partiyi kapatıp oyunu silip giden ve kuyruğunu kıstırıp geri gelen birilerinin gölgesine giren zavallı bir varlıksin, bunu kabul et kaancık
Hiçkimsenin gölgesinde olmadım kimseye de sığınmadım ya da oy atar mısınız şöyle yapar mısınız darbe yaptık da anlaşalım destekleyin felan bunları siz yaparsınız küçük sivrisinekler mide bulandırıyorsunuz.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Bana neden enişte diyorsun Fatih ben halanla teyzenle ya da kız kardeşinle mi beraber oldum?
Bu konulara devam edersen bi girerim bu konulara çıkışım hiç iyi olmaz seviyeni bil karıştırma 😃
Kaan bu üslubun ile nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu ispatladin, sen boyle bir varlıksin işte

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Hakeden kimse ona ver gidip milletin o şuna bu şuna laf etme yaşına göre davran böyle şeylerin lüzumu yok
O kelimeyi kullanabiliyorsa bu soruyu da kaldırabilir kimsenin o suna bu suna yaptığım bir laf yok herşey gayet açık ve net.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
O kelimeyi kullanabiliyorsa bu soruyu da kaldırabilir kimsenin o suna bu suna yaptığım bir laf yok herşey gayet açık ve net.
Gerçi aldığın aile eğitimi ve yaşadığın büyüdüğün ortamla alakalıdır bu üslubun. Normal dir yani. Eğitim ilk aileden başlar

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Gerçi aldığın aile eğitimi ve yaşadığın büyüdüğün ortamla alakalıdır bu üslubun. Normal dir yani. Eğitim ilk aileden başlar
Mesela sen bunu kullanıyorsun çizgini aşıyorsun özel hayatıma ailemi burayı karıştırsa(nız) sizi birbirinize karıştırır mix yaparım bu da son ikazım sen ve türevlerine.

Kerem5252

Üye
Vatandaş
Oyun yöneticilerinden mahmut gonca tolga ve ne olur ne olmaz diye emekli adminimz rüyayı evlerinden almak üzere 3 bordo bereli 7 doğuda görev yapmış uzman çavuşu dün gece itibari ile görevlendirmiş bulunmaktayız. İstihbarat ağımız sayesinde nereye giderlerse gitsinler yerlerini tespit edip gerekli alıkoyma işlemini yapacağız. Meclisteki arkadaşlardan çok fazla ses çıkıyor f-16 hala bende üstünüze bomba yağdırmamak için kendimi zor tutuyorum psikolojimi bozmayın
Korkmayın mesut bey milletimiz gerekli olanı yapıp başkanımıza TAM YETKİ verecek ve sizlerde bombalarınızla sürgün edileceksiniz

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Mesela sen bunu kullanıyorsun çizgini aşıyorsun özel hayatıma ailemi burayı karıştırsa(nız) sizi birbirinize karıştırır mix yaparım bu da son ikazım sen ve türevlerine.
Sen sigara bile yakamazsun Kaan ne anlatıyorsun, sen aile değerlerini karıştıracaksin normal herşey, biz aldığın eğitime inince sıkıntı. Seni yalan ederler Kaan aklı selim davran

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sen sigara bile yakamazsun Kaan ne anlatıyorsun, sen aile değerlerini karıştıracaksin normal herşey, biz aldığın eğitime inince sıkıntı. Seni yalan ederler Kaan aklı selim davran
Yalan etsene Kadir o zaman neyi bekliyorsun ilk defa duymuyorum bu cümleyi bunu diyenler genelde yalan oldular aralarına katılmak isteyeceğini sanmıyorum.
Oyununu oyna başkalarına ahkam kes birdaha aynı konulara girerseniz farklı konuşucam sizle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...