İktidar Partisinin Halkı Sömürmesi (7 Kişi İçeride)

Kerem5252

Üye
Vatandaş
İşte iktidar Partisindeki üyelerin halkı nasıl yeri geldiğinde sömürdüğünün kanıtıdır. işlerine geldiği gibi söylemeyi çok severler. Türlü İftiralar atarlar sonrasında asıl halkı kimin sömürdüğünü kendi ağızlarıyla itiraf ederler. Derhal İstifa edin Artık İnsanlarla Dalga geçmeyi alay etmeyi bırakın kimse halkı sömüremez Kimse Halk ile alay edemez.Ekli dosyayı görüntüle 15583
Hahahaha konuyu biraz iyi araştırsaydınız benim bu tabiri sizin darbe planınıza karşı söylediğimi de bilirdiniz yani burda anlatmak istediğim “siz makam sahibi olamayıp bir yere erişemediğiniz zaman sizin için bıçak kemiğe dayanıyor ve halkı sömürdüğümüzü iddia ediyorsunuz” bu saçma sapan algı olaylarını geçiniz lütfen

Kerem5252

Üye
Vatandaş
Hahahaha konuyu biraz iyi araştırsaydınız benim bu tabiri sizin darbe planınıza karşı söylediğimi de bilirdiniz yani burda anlatmak istediğim “siz makam sahibi olamayıp bir yere erişemediğiniz zaman sizin için bıçak kemiğe dayanıyor ve halkı sömürdüğümüzü iddia ediyorsunuz” bu saçma sapan algı olaylarını geçiniz lütfen
Ayrıca daha söyleyeceklerim bitmedi ben sizin gibi olsaydım elimdeki tüm kanıtları ortaya döker, kartları yeniden dağıtırdım ama Allaha şükür ne kanımız ne de karakterimiz bozuk

Bilal Klyc

Ay ve Yıldız Partisi Genel Başkanı🇹🇷 / Hava KK.
Yasaklı Üye
Vatandaş
işleri güçleri insanları Kötülemek kendileri çok masummuş gibi hakaretler edip insan ayırt etmeleri kınıyorum. Darbe bir kenara Azerbaycanlı kardeşlerimizi kimse küçük göremez.Onun dışında Kimse Kimseyi küçük göremez. Demokrasi çağrısı yapanlar. Önce Azerbaycanlı kardeşlerimizden özür dilesinler. Ekli dosyayı görüntüle 15588
Tamamen algı yaptiginiz o gun chatteydim emirhanin bahsettigi sey ırk değil Azerbeycan partisinin Türk budun partisine denk olmamasini dile getirdi orada. Irkçılık falan yapıldığı yok.

KORKUT SÖNMEZAY

Aktif Üye
14. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaşlar çok ama çok tecrübesizsiniz. Bu saçma sapan sözlerinize kimse kanmaz 😄
Ne saçma sapanı kendi üyenizin yazdığını nasıl inkar edebiliyorsun kanıt var hala inkar ediyorsun pes doğrusu halkı sömürüp tecrübeden bahsediyorsun birde kimse halkı sömüremez.

DarbeyEVET
ordumuzunyanındayız.

Bilal Klyc

Ay ve Yıldız Partisi Genel Başkanı🇹🇷 / Hava KK.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne saçma sapanı kendi üyenizin yazdığını nasıl inkar edebiliyorsun kanıt var hala inkar ediyorsun pes doğrusu halkı sömürüp tecrübeden bahsediyorsun birde kimse halkı sömüremez.

DarbeyEVET
ordumuzunyanındayız.
ordunun yaninda kalmaya devam et
uğurlar olsuuunn benimle oynama, soyledim sana

S

SADETTİN AYDEMİRR

Ziyaretçi
Bu oyunda kimse kimseyi küçük göremez bu oyunda herkes eşittir!

Bu iktidarın taraflı sözlerini kınıyor ve darbeye tam destekle yola devam ediyoruz.

Gelin Şanlı Ordumuzun Şefkatli Kollarına Sığının.

Kerem5252

Üye
Vatandaş

DarbeyEVET
ordumuzunyanındayız.
Yazdığımı okumadınız sanırım biraz Türkçenizi geliştirip okuma ve yazma becerinizi geliştirmenizi diliyorum