Hahahaha konuyu biraz iyi araştırsaydınız benim bu tabiri sizin darbe planınıza karşı söylediğimi de bilirdiniz yani burda anlatmak istediğim “siz makam sahibi olamayıp bir yere erişemediğiniz zaman sizin için bıçak kemiğe dayanıyor ve halkı sömürdüğümüzü iddia ediyorsunuz” bu saçma sapan algı olaylarını geçiniz lütfenİşte iktidar Partisindeki üyelerin halkı nasıl yeri geldiğinde sömürdüğünün kanıtıdır. işlerine geldiği gibi söylemeyi çok severler. Türlü İftiralar atarlar sonrasında asıl halkı kimin sömürdüğünü kendi ağızlarıyla itiraf ederler. Derhal İstifa edin Artık İnsanlarla Dalga geçmeyi alay etmeyi bırakın kimse halkı sömüremez Kimse Halk ile alay edemez.Ekli dosyayı görüntüle 15583
Ayrıca daha söyleyeceklerim bitmedi ben sizin gibi olsaydım elimdeki tüm kanıtları ortaya döker, kartları yeniden dağıtırdım ama Allaha şükür ne kanımız ne de karakterimiz bozukHahahaha konuyu biraz iyi araştırsaydınız benim bu tabiri sizin darbe planınıza karşı söylediğimi de bilirdiniz yani burda anlatmak istediğim “siz makam sahibi olamayıp bir yere erişemediğiniz zaman sizin için bıçak kemiğe dayanıyor ve halkı sömürdüğümüzü iddia ediyorsunuz” bu saçma sapan algı olaylarını geçiniz lütfen
Tamamen algı yaptiginiz o gun chatteydim emirhanin bahsettigi sey ırk değil Azerbeycan partisinin Türk budun partisine denk olmamasini dile getirdi orada. Irkçılık falan yapıldığı yok.işleri güçleri insanları Kötülemek kendileri çok masummuş gibi hakaretler edip insan ayırt etmeleri kınıyorum. Darbe bir kenara Azerbaycanlı kardeşlerimizi kimse küçük göremez.Onun dışında Kimse Kimseyi küçük göremez. Demokrasi çağrısı yapanlar. Önce Azerbaycanlı kardeşlerimizden özür dilesinler. Ekli dosyayı görüntüle 15588
Ne saçma sapanı kendi üyenizin yazdığını nasıl inkar edebiliyorsun kanıt var hala inkar ediyorsun pes doğrusu halkı sömürüp tecrübeden bahsediyorsun birde kimse halkı sömüremez.Arkadaşlar çok ama çok tecrübesizsiniz. Bu saçma sapan sözlerinize kimse kanmaz![]()
ordunun yaninda kalmaya devam etNe saçma sapanı kendi üyenizin yazdığını nasıl inkar edebiliyorsun kanıt var hala inkar ediyorsun pes doğrusu halkı sömürüp tecrübeden bahsediyorsun birde kimse halkı sömüremez.
DarbeyEVET
ordumuzunyanındayız.
Yazdığımı okumadınız sanırım biraz Türkçenizi geliştirip okuma ve yazma becerinizi geliştirmenizi diliyorumNe saçma sapanı kendi üyenizin yazdığını nasıl inkar edebiliyorsun kanıt var hala inkar ediyorsun pes doğrusu halkı sömürüp tecrübeden bahsediyorsun birde kimse halkı sömüremez.
DarbeyEVET
ordumuzunyanındayız.
Salla gitsin bunları çok yaktım canlarını şok geçirdilerTamamen algı yaptiginiz o gun chatteydim emirhanin bahsettigi sey ırk değil Azerbeycan partisinin Türk budun partisine denk olmamasini dile getirdi orada. Irkçılık falan yapıldığı yok.
Aynen darbe geldi şuan bak şimdi sen şefkatli kollara sığınmaya hazırmısın pekiBu oyunda kimse kimseyi küçük göremez bu oyunda herkes eşittir!
Bu iktidarın taraflı sözlerini kınıyor ve darbeye tam destekle yola devam ediyoruz.
Gelin Şanlı Ordumuzun Şefkatli Kollarına Sığının.
3 kere seçim kaybetmiş insanı ciddiye almıyorumAynen darbe geldi şuan bak şimdi sen şefkatli kollara sığınmaya hazırmısın peki![]()
Ağlayarak seçim kazananları ciddiye almalısın bencede3 kere seçim kaybetmiş insanı ciddiye almıyorum![]()
Tamam sen öyle diyosan öyledir odinin oğlu thorAğlayarak seçim kazananları ciddiye almalısın bencede![]()