OYUN BŞK. GÜVEN OYLAMASI REFERANDUMU BİTMİŞTİR. (3 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Darbe Girişimi nedeniyle güven oylaması referandumu yapılmış olup, sonucunda Oyun Başkanı Göreve devam etsin kararı alıp,
Oyun Başkanı halk desteğini kazanmıştır.

OYUN BŞK. GÜVEN OYLAMASI REFERANDUMU SONUCU​

Kullanıcı AdıAldığı Oy
EVET251
HAYIR219

Başarısız olma durumunda senaryo:
-Oyun Başkanı, Referandum sonucunda güven oylamasından geçti ise: ilgili dönemde dokunulmazlık elde etmiştir.
İlgili Oyun Başkanına artık darbe yapılamaz.
Oyun Başkanı, Meclis Başkanına Milli Savunma Bakanını görevden alma yetkisini verebilir. Bu durumda Milli Savunma Bakanı değiştirilebilir.
Oyun olağan akışında devam eder.
Şeklindedir.

Darbeden dolayı kuvvet komutanları, genel kurmay başkanı görevden alınmayacak olup BaşkanOnline Wiki'de de böyle maddeler yer almamaktadır.

BaşkanOnline yönetimi yorumu:
-Oyuna renk katan, güzel bir darbe girişimi olmuş olup bu katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.
Burada darbe senaryosunda eksiklikleri görmemiz, doğruları görmemiz açısından bizler içinde çok yararlı oldu.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

E

Emre

Ziyaretçi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Darbe Girişimi nedeniyle güven oylaması referandumu yapılmış olup, sonucunda Oyun Başkanı Göreve devam etsin kararı alıp,
Oyun Başkanı halk desteğini kazanmıştır.

OYUN BŞK. GÜVEN OYLAMASI REFERANDUMU SONUCU​

Kullanıcı AdıAldığı Oy
EVET251
HAYIR219

Başarısız olma durumunda senaryo:
-Oyun Başkanı, Referandum sonucunda güven oylamasından geçti ise: ilgili dönemde dokunulmazlık elde etmiştir.
İlgili Oyun Başkanına artık darbe yapılamaz.
Oyun Başkanı, Meclis Başkanına Milli Savunma Bakanını görevden alma yetkisini verebilir. Bu durumda Milli Savunma Bakanı değiştirilebilir.
Oyun olağan akışında devam eder.
Şeklindedir.

Darbeden dolayı kuvvet komutanları, genel kurmay başkanı görevden alınmayacak olup BaşkanOnline Wiki'de de böyle maddeler yer almamaktadır.

BaşkanOnline yönetimi yorumu:
-Oyuna renk katan, güzel bir darbe girişimi olmuş olup bu katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.
Burada darbe senaryosunda eksiklikleri görmemiz, doğruları görmemiz açısından bizler içinde çok yararlı oldu.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Mesela gerçek hayattan örnek vermek gerekirse. Herhangi bir ülkenin yönetimine ordu el koymaya çalışınca, darbe yapmaya çalışınca ve başarısız olunca o ülke yönetimi o orduyu yargılar ve bazı yaptırımlar uygular bence. Buna göre oyun gelişimi için bu şekilde bir madde ekleme, düzeltme yapılsa daha iyi olmaz mı sizce de ? En azından bu şekilde darbe girişiminin bi ağırlığı, ciddiyeti olur diye düşünüyorum.
( Arkadaşlar baştan söylüyorum bu yorumu tamamen oyun gelişimi için yaptım, taraf tutma vs söz konusu değil 😀 )

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Mesela gerçek hayattan örnek vermek gerekirse. Herhangi bir ülkenin yönetimine ordu el koymaya çalışınca, darbe yapmaya çalışınca ve başarısız olunca o ülke yönetimi o orduyu yargılar ve bazı yaptırımlar uygular bence. Buna göre oyun gelişimi için bu şekilde bir madde ekleme, düzeltme yapılsa daha iyi olmaz mı sizce de ? En azından bu şekilde darbe girişiminin bi ağırlığı, ciddiyeti olur diye düşünüyorum.
( Arkadaşlar baştan söylüyorum bu yorumu tamamen oyun gelişimi için yaptım, taraf tutma vs söz konusu değil 😀 )
Kesinlikle böyledir. Ancak bazı şeyleri yaşamadan göremeyiz.
Senaryo ilk etapta bu kadar basit tutuldu.
Darbe yapmak zor oldugu için darbe yaptırımı da yok.
Buralar oyunun gelişimi açısından, her darbede farklı bir heyecan yaşanması açısından oldukça önemli.

E

Emre

Ziyaretçi
Kesinlikle böyledir. Ancak bazı şeyleri yaşamadan göremeyiz.
Senaryo ilk etapta bu kadar basit tutuldu.
Darbe yapmak zor oldugu için darbe yaptırımı da yok.
Buralar oyunun gelişimi açısından, her darbede farklı bir heyecan yaşanması açısından oldukça önemli.

Evet doğru söylüyorsunuz ama ordu başarılı olsaydı yeniden yönetim kurma gibi bir kazanç sağlayacaktı. Böyle bir senaryoda ödül de ceza da düşündürücü olmalı. Tabi bunlar benim oyun gelişimi için şahsi düşüncelerim. Son ve etkili söz yine sizindir.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Mesela herhangi bir ülkede darbe girişimi olunca , darbe yiyen başkan hiç bir zaman güven oylamasına gitmedi, asıldı yada yok oldu.
Bizde oyunda darbe yapınca bunu sorgulayıp yadirgamadik 😂😂