C
CNMERTTs
Ziyaretçi
PaşayımSen kimsin de benim üstüme gidiyorsun paşam
PaşayımSen kimsin de benim üstüme gidiyorsun paşam
çen bugün okuldanmı geldin çen bu saatte hadi bakim mamik yemeye çabukSende kırtasiye'ye hadi bak okullar kapanıyor son satışlarını yap
Tosun paşa))Paşayım
Efe kırtasiye'ye gitsene sen bak en son senin dükkandan silgi kalem araklıyolardıçen bugün okuldanmı geldin çen bu saatte hadi bakim mamik yemeye çabuk
biri sendin demek yakalandın alayınızın huyu bu normal aferinEfe kırtasiye'ye gitsene sen bak en son senin dükkandan silgi kalem araklıyolardı
Yok senin kasadaki eleman bağırıyodu kalemlerimi çaldılar diye ben geçerken gördüm benden demesibiri sendin demek yakalandın alayınızın huyu bu normal aferin
Başkanım sadettinin hesabı bana yazın harçlığı yetmeyebilirbiri sendin demek yakalandın alayınızın huyu bu normal aferin
kerem başkan biz yılın belli dönemleri kardelenlere yardım yaparız gösterişle değil sadettin kardeşte bunlardan birisi lütfen öyle demeyelimBaşkanım sadettinin hesabı bana yazın harçlığı yetmeyebilir
Senin geçen dönem hiç sesin çıkmıyordu suspustun noldu abilerin mi gazlıyor yoksaTosun paşa))
Yok ben tek tabancayım gördüğün kadarıyla ama seni biri gazlıyor o belli "yan tekerlek"Senin geçen dönem hiç sesin çıkmıyordu suspustun noldu abilerin mi gazlıyor yoksa
Allah razı olsun başkanım sadettin de bu iyiliğinizi unutmaz inşallahkerem başkan biz yılın belli dönemleri kardelenlere yardım yaparız gösterişle değil sadettin kardeşte bunlardan birisi lütfen öyle demeyelim
Ana tekerlek diye bir şey mi var? Tekerlek zaten yanda oluyor. Herhalde bunları seneye öğreneceksin sadettinYan tekerlek sayısı gittikçe çoğalıyor
Daha yok mu ya?
Bilader sen kimsin ya seni tanımam etmem sen ne ayak?Ana tekerlek diye bir şey mi var? Tekerlek zaten yanda oluyor. Herhalde bunları seneye öğreneceksin sadettin
doğrudur ekonomiden şimdi anlamazsın o yüzden sana anlatamayız abicim şimdi bunları sana bir görev verirler (kendin dilenerek) onu alır bol bol kullanırsın yok mu tasarı falan bişeyler sun meclise hoşumuza giderse belki onay veririzSon edindiğim bilgiye göre magarsus 4. Kez oyun başkanlığı adayı olacakmış bu yüzden oyuna para yatırmak için kırtasiye'de çalışan elemanlara maaşlarını veremiyormuş
Sen kimsin sadettin senin oyuncuları ezme gibi bir alışkanlığın mı var? Zamanında herhalde çok ezilmişsin aşağılık kompleksi oluşmuş gibiBilader sen kimsin ya seni tanımam etmem sen ne ayak?
Özel'e bak bakam kim kime görev teklif etmişdoğrudur ekonomiden şimdi anlamazsın o yüzden sana anlatamayız abicim şimdi bunları sana bir görev verirler (kendin dilenerek) onu alır bol bol kullanırsın yok mu tasarı falan bişeyler sun meclise hoşumuza giderse belki onay veririz
Aynen senin gibi alt tabakaları ezmeye bayılıyorumSen kimsin sadettin senin oyuncuları ezme gibi bir alışkanlığın mı var? Zamanında herhalde çok ezilmişsin aşağılık kompleksi oluşmuş gibi
Sen üst tabaka mısın sadettin?Aynen senin gibi alt tabakaları ezmeye bayılıyorum