Ben karar vermiyorum ama çok güzel insan bıktırıyorum
Ben karar vermiyorum ama çok güzel insan bıktırıyorum
Gelemezler bu oyunda barınamazlar neyse hadi hayırlı geceler konuşmaya gerek yok busatten sonra icraat gösterecek herşeyi
Ayhannnnn ağzımı açtırma huzur bozuluröyle hakaret et tartışma yaratmaya çalış sonrada tartısmaya gidiyor diyorsun valla komik adamsın ya
Bak işine yiğidim, senin yüzüne değerli vaktimi harcadım ,zaten hadi sütünü içte yatGelemezler bu oyunda barınamazlar neyse hadi hayırlı geceler konuşmaya gerek yok busatten sonra icraat gösterecek herşeyi
Az önce de dedim ya sen sigara bile yakamazsın, ağzını açsan ne olurAyhannnnn ağzımı açtırma huzur bozulur
açarmısın lütfen sürekli ithamlarda bulunup dalga geçiyorsun. bunları kanıtla kanıtlayamassan bir dahada konu açma öyle fırıldak falan. kanıt isteyen şeylerdir.Ayhannnnn ağzımı açtırma huzur bozulur
Tamam sizsiniz kim sigara yakıyor kim süt içiyor zamanı gelince görücez siz şimdi kimi kanıdırıp dahil edebiliriz diye düşününAz önce de dedim ya sen sigara bile yakamazsın, ağzını açsan ne olur
Ayhan itham değil şurdan kime sorsan sana aynısını dicek abilerin dışında çünkü sen osın neyse sanada iyi geceleraçarmısın lütfen sürekli ithamlarda bulunup dalga geçiyorsun. bunları kanıtla kanıtlayamassan bir dahada konu açma öyle fırıldak falan. kanıt isteyen şeylerdir.
Biz bize yeteriz abisinin gülü, siz hepiniz toplanin gelin karşımıza Hadi koş abilerini çağır gel hemenTamam sizsiniz kim sigara yakıyor kim süt içiyor zamanı gelince görücez siz şimdi kimi kanıdırıp dahil edebiliriz diye düşünün
Bak ben burda tekim Ayhan’a zıpladın kim kimin gölgesinde belli ettinBiz bize yeteriz abisinin gülü, siz hepiniz toplanin gelin karşımıza Hadi koş abilerini çağır gel hemen
Yiğidim bizim safımızda belli, yanimizdakiler de. Sen kimsin,nesin, necisin, kimin adına geldin kimin yanına kosucaksin bizi şikayet etmeye. Sen ilkönce bir kendini bil, sonra burda gel konuş.Bak ben burda tekim Ayhan’a zıpladın kim kimin gölgesinde belli ettin
Geldiğiniz yeri unutun sizYiğidim bizim safımızda belli, yanimizdakiler de. Sen kimsin,nesin, necisin, kimin adına geldin kimin yanına kosucaksin bizi şikayet etmeye. Sen ilkönce bir kendini bil, sonra burda gel konuş.
Bizim biryerden geldiğimiz yok, biz sadece biziz o kadarGeldiğiniz yeri unutun siz
Mesut’un çayı işe yaramamış gibi kadirBizim biryerden geldiğimiz yok, biz sadece biziz o kadar
Fettah'a laf anlatmaya çalışırken Demlik içsek te fayda etmez kralMesut’un çayı işe yaramamış gibi kadir
Laf anlatmak yerine görmezden gelsen 1 bardak su bile yeter sanaFettah'a laf anlatmaya çalışırken Demlik içsek te fayda etmez kral
Kanka parti isminizi ben koydum hala konuşuyorsun yat uyu hadiŞu hayalete cevap vermeye gerek yok arkadaşlar
Altın Ok partisinin ilk yemeğidir kendisi @FettahÖzdemir
hahahKanka parti isminizi ben koydum hala konuşuyorsun yat uyu hadi