Biz Tek, Siz Hepiniz (!) (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yeni seçim dönemine girilirken hainler ve yandaşlarına karşı hodri meydan diyoruz. Altın Ok, ÖVİP ve Azerbaycan Türk Birliği partisi aynı çatı altında kaldığı yerden yargı dağıtmaya devam edecektir. Her zaman ki gibi ilk 5'ten seçimlere giriyoruz. Bizimle yol yürümeye yüreği olan parti ve münferit kişiler var biliyoruz. Kapımız dostlarımıza açık. Geriye kalan sıralamaya girmiş ve giremeyen tüm partilere karşı sizlerin istediği gibi demokrasiyle mücadele vereceğiz.

Kurulduğumuz tarihten itibaren biz daha iyisini yapana kadar en iyisi daima bizim yaptığımız oldu ve olacaktır. Bundan sonrası için bizden başka yapabilen varsa darbe de yapabilir demokrasi de kovalayabilir, bekliyoruz. Bol keseden arkaya kalabalığı alıp ahkam kesmek bizim yapacağımız iş değil bizi iyi tanıyın. Bundan böyle bizden başka yapılacak tüm raconlar da bizim nazarımızda bitmiştir. Yargımız bitmez saygınız bitemez. Biz her dakika istediğiniz sahnedeyiz kimseye acımak yok oynayalım devam.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
En azından ne dediğimiz belli, dediklerinizin arkasındayız, bir öyle bir böyle konuşmuyoruz yiğidim 🙂
Sen okuduğunu da anlamıyorsun🤣 dedim ki sizlerin istediği gibi demokrasi ile devam edeceğiz. Bir tane yorumun da fail olmasın be kardeşim hiç mi düzgün bir tarafın yok senin😅
Mesut senin açtığın konular genellikle boş oluyor ondan okumuyorum çok 😀😀 kadir sana gelirsek dediğimizin arkasındayız diyorsun ama bizden destek alamayınca başka kapılara gidiyorsun ve o gittiğin kapılara önceden sallıyordun😀

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Mesut senin açtığın konular genellikle boş oluyor ondan okumuyorum çok 😀😀 kadir sana gelirsek dediğimizin arkasındayız diyorsun ama bizden destek alamayınca başka kapılara gidiyorsun ve o gittiğin kapılara önceden sallıyordun😀
Agam konuşmalar duruyor hadi göster bekliyorum, kim kimin kapısında beklemiş , kim kimden yardım istemiş. Burada Pinokyoluk yapma millete, şımarık, boş, ve yalan yanlış gövde gösterilerini bırak.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Emirhan okumuyosan ikile be kral okumuyosun da ne diye kendini gözümüze sokmaya çalışıyosun çok da önemli değilsin bizim için seni bi yere çağırmıyoruz etiketlemiyoruz görme üstad bizi o zaman :d sana laf anlatmaya çalışmak yoruyor kendi kendine yazıp çiziyosun bir şeyler yaşıyosun bizi önemseyip bir.şeyler deniyosun sonra umrunda değilmiş gibi takılıyosun kendine bile dürüst değilsin kral sal bizi dolanma etrafımızda

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Agam konuşmalar duruyor hadi göster bekliyorum, kim kimin kapısında beklemiş , kim kimden yardım istemiş. Burada Pinokyoluk yapma millete, şımarık, boş, ve yalan yanlış gövde gösterilerini bırak.
Yaranması lazım abisi yoksa barınamaz. Haybeye yorum yapıyor:d biz bu kardeşleri adam yerine koymayıp sözlerine kıymet vermeyip öteki senaryodan ilerleseydik başka şeyler konuşuyor olurduk🤣 emirhanı çok ciddiye alma görünce kovala gitsin

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Emirhan en güçlü rakiplerin 1 damage'lik kabiliyeti ile 100 health'lik canlarını azaltmak için görevli. Başka bir skilli yok napacak partide, forumda dolanıyor. İşi zor çabası yoğun mesaisi uzun fazla hırpalamadan kıvamında yollaman lazım @Kadir Aydın

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Emirhan en güçlü rakiplerin 1 damage'lik kabiliyeti ile 100 health'lik canlarını azaltmak için görevli. Başka bir skilli yok napacak partide, forumda dolanıyor. İşi zor çabası yoğun mesaisi uzun fazla hırpalamadan kıvamında yollaman lazım @Kadir Aydın
Aga Emirhan benim gözümde parti ayak işlerini yürüten bir piyon zaten. Başka bir işe yaradığı yok, işi gücü burada boş laf yapıp kelime oyunu çevirmek. Kendisi değil hiçbir kimseye faydası yok. Dediğin gibi kovalamak lazım 🙂

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Yaranması lazım abisi yoksa barınamaz. Haybeye yorum yapıyor:d biz bu kardeşleri adam yerine koymayıp sözlerine kıymet vermeyip öteki senaryodan ilerleseydik başka şeyler konuşuyor olurduk🤣 emirhanı çok ciddiye alma görünce kovala gitsin
Kim kime yaranıyor acaba mesut😀 kime yalakalık yapmışım bu zamana kadar bilip bilmeden konuşmayın 😀

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Aga Emirhan benim gözümde parti ayak işlerini yürüten bir piyon zaten. Başka bir işe yaradığı yok, işi gücü burada boş laf yapıp kelime oyunu çevirmek. Kendisi değil hiçbir kimseye faydası yok. Dediğin gibi kovalamak lazım 🙂
Kelime oyununu sen iyi yaparsın kimse ne dediğini anlamıyor karşim 😀

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Keşke laf çevirebilse damda oturuyor salonu pisletiyor:d uyduruyor kendince bişeler sonuna gülücük koyuyor sonra cevap veriyosun ya çok önemli değil gibi triplere giriyor en önemli silahı bu damage boyutu da 1 🤣