44. DÖNEM MV. KOLTUK DAĞILIMI (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
44. Dönem Milletvekili dağılımı aşağıdaki gibidir.

Toplam 110 Milletvekili seçilecek olup,
Meclis atamalarından sonra bu sayı 105'e düşecektir.

44. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ SONUCU​

Kullanıcı AdıAldığı Oy
GÖKTÜRK33+1
TÜRK BUDUN29
ALTIN OK22
ÖZGÜRLÜK VE İRADE15
AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ10

Herkese iyi oyunlar dileriz.

E

E.A.

Ziyaretçi
5 Mv bakanlar yerine olan isimler ancak dağıttığınız milletvekillerinin partileri belki bakanlıkları kazanamayacak +5 vekilin önceden belirlenmesi bence mantıksız. 5 bakan belki 2 partiden seçilecek ama onun yerine seçilen 5 Mv farklı partilere önceden dağıtılmış.

Kimsəsiz

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Seçimde yarışan partileri tebrik ediyorum.Meclise seçilen milletvekillerine uğurlar arzulayıram

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
5 Mv bakanlar yerine olan isimler ancak dağıttığınız milletvekillerinin partileri belki bakanlıkları kazanamayacak +5 vekilin önceden belirlenmesi bence mantıksız. 5 bakan belki 2 partiden seçilecek ama onun yerine seçilen 5 Mv farklı partilere önceden dağıtılmış.
Oyun dışı kurulan ittifaklarda daha güçlü partiler bu hususu göz önünde bulundurup pazarlık yaparsa sorun çözülür :)
İttifakları tanımadığımız için ittifakta sorun yaratabilecek şeylere önlem almamız söz konusu değildir.

E

E.A.

Ziyaretçi
Oyun dışı kurulan ittifaklarda daha güçlü partiler bu hususu göz önünde bulundurup pazarlık yaparsa sorun çözülür :)
İttifakları tanımadığımız için ittifakta sorun yaratabilecek şeylere önlem almamız söz konusu değildir.
Bahse konu ittifaklar değil ki. 5 Milletvekili Bakan yerine seçiliyor sonuç olarak belki 5 bakanlığı ben kazanacam neden benim bakanımın yerine geçecek vekil diğer partilere dağıtılıyor onu soruyorum 😂