44. DÖNEM MV. KOLTUK DAĞILIMI (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
44. Dönem Milletvekili dağılımı aşağıdaki gibidir.

Toplam 110 Milletvekili seçilecek olup,
Meclis atamalarından sonra bu sayı 105'e düşecektir.

44. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ SONUCU​

Kullanıcı AdıAldığı Oy
GÖKTÜRK33+1
TÜRK BUDUN29
ALTIN OK22
ÖZGÜRLÜK VE İRADE15
AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ10

Herkese iyi oyunlar dileriz.

E

E.A.

Ziyaretçi
5 Mv bakanlar yerine olan isimler ancak dağıttığınız milletvekillerinin partileri belki bakanlıkları kazanamayacak +5 vekilin önceden belirlenmesi bence mantıksız. 5 bakan belki 2 partiden seçilecek ama onun yerine seçilen 5 Mv farklı partilere önceden dağıtılmış.

Kimsəsiz

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Seçimde yarışan partileri tebrik ediyorum.Meclise seçilen milletvekillerine uğurlar arzulayıram

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
5 Mv bakanlar yerine olan isimler ancak dağıttığınız milletvekillerinin partileri belki bakanlıkları kazanamayacak +5 vekilin önceden belirlenmesi bence mantıksız. 5 bakan belki 2 partiden seçilecek ama onun yerine seçilen 5 Mv farklı partilere önceden dağıtılmış.
Oyun dışı kurulan ittifaklarda daha güçlü partiler bu hususu göz önünde bulundurup pazarlık yaparsa sorun çözülür :)
İttifakları tanımadığımız için ittifakta sorun yaratabilecek şeylere önlem almamız söz konusu değildir.

E

E.A.

Ziyaretçi
Oyun dışı kurulan ittifaklarda daha güçlü partiler bu hususu göz önünde bulundurup pazarlık yaparsa sorun çözülür :)
İttifakları tanımadığımız için ittifakta sorun yaratabilecek şeylere önlem almamız söz konusu değildir.
Bahse konu ittifaklar değil ki. 5 Milletvekili Bakan yerine seçiliyor sonuç olarak belki 5 bakanlığı ben kazanacam neden benim bakanımın yerine geçecek vekil diğer partilere dağıtılıyor onu soruyorum 😂