@bilgem göktürk sayın bakanım emek verdin ve sonuna kadar hak ettin. Yeni makamın hayırlı olsun. Başarılar.
Bence sen hiç vızıltı felan deme çünkü onu geçenlerde sende gördük. Sadece kendinin mesaj atabileceği şekilde chat'i ayarlayıp *Vızıltı* yapan, mesaj atmayı engelleyen sensin, biraz özgüvenin olsaydı cevap verilmesine engel olmazdın. Gerçi önceden partisini keyfi kapatan biri için gayet normalsin.Diyene bak İyi geceler mert başkanım, "Vızıltı" yapmayalım.
Hep beraber emek verdik kardesim.@bilgem göktürk sayın bakanım emek verdin ve sonuna kadar hak ettin. Yeni makamın hayırlı olsun. Başarılar.
Geçte olsun güçte olsun bizim birlikteliğimiz daim olsun yeter ablam. Yeni görevinde başarılarGüc te oldu ama olsun guzel oldu.
Benim canim.baskan yardimcim.bi denem.herseyim valla zor oldu ama guzel olduuupartide isler ellerinden öper ben tatile kaciyomGöktürk Partisi olarak başarılarımızın en başındayız daha nice başarılara hep birlikte imza atmak dileğiylee yeni görevinde başarılar diliyorum ablamm zor oldu güç oldu ama güzel oldu İçişleri Bakanlığı sana çokk yakıştı
Ablasinin has kardesi sagol senin sayende.Geçte olsun güçte olsun bizim birlikteliğimiz daim olsun yeter ablam. Yeni görevinde başarılar
Herkes gidiyo bi yerlere siz gelince de ben çıkıcam tatile uzuuun bir zamaannBenim canim.baskan yardimcim.bi denem.herseyim valla zor oldu ama guzel olduuupartide isler ellerinden öper ben tatile kaciyom
YemezlerHerkes gidiyo bi yerlere siz gelince de ben çıkıcam tatile uzuuun bir zamaann
Ben dedim sana bagimsiz gezenleri kuşlar kapiyor oyuncu hareketlerini hareketlendirelim.diye tabi nerden bulcan benim gibi rakipHayırlı olsun @bilgem göktürk. Seninle valilik rekabeti iyi oluyordu ama böyle ben tek kaldım tadı çıkmaz ki tekrardan hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
Mert bunu bana neden parti başkanların sormuyor? Şu söylediğini bana neden ahmet söylemedi mesela? Partinin başkaları listemde ekli, istedikleri zaman benimle konuşabilirler, tartışabilirler ama bunun yerine forumdan saldırman gerçek kişiliğinizi ortaya çıkarıyor. Partisini "keyfi kapatan" kişiyle birleşme kararı alanda sizsiniz şimdi bunu bana karşı koz olarak kullanmaya çalışmanda komik Bi birliktelik oldu ve bu birlikteliği bitirdik, ben insanlara kimsenin size düşman bellenmemesini söylerken sizin işinize gelmediği için forumdan saldırmanız ne kadar etik? Gidip insanlara açık açık belirttim bu birlikteliği bitirdiğimizi, benimle olmayan kimseye özelden yazmadım, alınganlık yapmadım. İsteyen ahmetle isteyen benle olsun dedim. Özelden benimle olmayanlara "sana kapımız açık", "sana bakanlık verecektik" gibi şeyler yazıp arkadan iş çevirmeye, üye çekmeye çalışmadım.Bence sen hiç vızıltı felan deme çünkü onu geçenlerde sende gördük. Sadece kendinin mesaj atabileceği şekilde chat'i ayarlayıp *Vızıltı* yapan, mesaj atmayı engelleyen sensin, biraz özgüvenin olsaydı cevap verilmesine engel olmazdın. Gerçi önceden partisini keyfi kapatan biri için gayet normalsin.
Ben görmedim sayAblasinin has kardesi sagol senin sayende.
Yine mi cengiz hep bi karsi durusBen görmedim say
Şuan sana partinin bir üyesi olarak soruyorum zaten, kimsenin haberi felan da yoktu kandırma kendini, herkes durduk yere attığın mesajlardan öğrendi. Ve cevaplanmasına engel oldun, ben neden özelden yazıp konuşmak zorundayım senle, genel başkan yardımcısı değil miydin genel chatt gayet uygundu.Mert bunu bana neden parti başkanların sormuyor? Şu söylediğini bana neden ahmet söylemedi mesela? Partinin başkaları listemde ekli, istedikleri zaman benimle konuşabilirler, tartışabilirler ama bunun yerine forumdan saldırman gerçek kişiliğinizi ortaya çıkarıyor. Partisini "keyfi kapatan" kişiyle birleşme kararı alanda sizsiniz şimdi bunu bana karşı koz olarak kullanmaya çalışmanda komik Bi birliktelik oldu ve bu birlikteliği bitirdik, ben insanlara kimsenin size düşman bellenmemesini söylerken sizin işinize gelmediği için forumdan saldırmanız ne kadar etik? Gidip insanlara açık açık belirttim bu birlikteliği bitirdiğimizi, benimle olmayan kimseye özelden yazmadım, alınganlık yapmadım. İsteyen ahmetle isteyen benle olsun dedim. Özelden benimle olmayanlara "sana kapımız açık", "sana bakanlık verecektik" gibi şeyler yazıp arkadan iş çevirmeye, üye çekmeye çalışmadım.
Mert baskanim tesekkurler ama yeri burasi degil . Konu acin kendinize. Tesekkur ederimŞuan sana partinin bir üyesi olarak soruyorum zaten, kimsenin haberi felan da yoktu kandırma kendini, herkes durduk yere attığın mesajlardan öğrendi. Ve cevaplanmasına engel oldun, ben neden özelden yazıp konuşmak zorundayım senle, genel başkan yardımcısı değil miydin genel chatt gayet uygundu.
Ayrıca düşmanlıkta beslemiyorum farklı algı yaratma. Yolun açık olsun.
sizinde yolunuz açık olsun başarılar.Şuan sana partinin bir üyesi olarak soruyorum zaten, kimsenin haberi felan da yoktu kandırma kendini, herkes durduk yere attığın mesajlardan öğrendi. Ve cevaplanmasına engel oldun, ben neden özelden yazıp konuşmak zorundayım senle, genel başkan yardımcısı değil miydin genel chatt gayet uygundu.
Ayrıca düşmanlıkta beslemiyorum farklı algı yaratma. Yolun açık olsun.
Hic bi zamanBeğenmedim ob ne zaman bilgem
Hic bi zaman