Seçimlerde yapılan manüpülasyonlar hk. (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Aşağıda ki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere geçmiş dönemde Göktürk partisi içerisinde bulunan ''Kürşat Kağan'' isimli oyuncu parti yöneticilerinin bilgisi dahilinde multi hesap kullanımı yaptığı iddia edilmiş ve Göktürk partisinden ayrıldıktan bir süre sonra yine Göktürk parti yöneticileri tarafından oyun yönetimine ihbar edilerek banlanmıştır.

Akıllarda olan soruları aşağıya numaralandırıyorum.

1- Göktürk partisinde bu tür olayların açığa çıkması için oyuncuların partiden çıkış yapıp rakip tarafa mı geçmesi gerekiyor?

2-Parti içerisinde bu ve bu türden başa kişi/oluşumlar var mı ? Yok ise bunlar kanıtlı bir şekilde sunulabiliyor mu ?

3- Göktürk Partisi girdiği tüm seçimler' de bu şekilde oy kullandırdıysa partinin kurulduğu andan itibaren girdiği tüm seçimler şaibeli duruma düşmüyor mu ?

@BaşkanOnline

Özellikle ilk soruda da belirttiğim gibi ilgili parti yöneticileri illegal bir şekilde oy topluyor ve bunu anlaşmazlık durumunda aleyhine kullanacak durumda ise bu platforma zarar verir hocam.

İlgili partinin yöneticilerinin oyun yönetimi tarafından cezalandırılması , şuan da partide bulunan tüm makamların düşürülerek seçim sonuçlarına göre tüm partilere pay edilmesi, örneğinin bir daha yaşanmaması adına da ilgili partinin kapatılması talebimizdir.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Ekleme yapmak isterim Aynı olay Ocak Ayındayken bizzat benim başıma gelmişti. 1 Oy 1 Oydur tut derler. Ayrılmak istersin ihbar ederler hesabı kapatıyım. Dersin engel olurlar ama sonrasındada ihbar ederler. Kendileri ceza almıcak zannederler. O dönem beraber olduğumuz partideki kişi tartışmalar cıkınca biz ayrılınca ihbar sonucunda benim hesabım engellenmişti ve sonrasında sıfırdan başlanmam söylenmişti .
buda aynı bir durum. @BaşkanOnline gereğini yapacaktır.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
İftira atmakla değil dik duruşla seçim alıp zafer kutlamak gerekir değil mi başkanım ne olduğu belirsiz ekran görüntüsü paylaşımlarıyla oyuncu banlatarak nereye varmaya çalışmaktadırlar merak etmekteyim. “Ne benim ne partimin adını bir yerde geçirmeyin benim partimle artık prim yapmayın” diyen sayın malum parti yöneticileri kendileri bizimle olan bir oyuncuya dolayısıyla bize çamur atarak neyi hedeflemektedir çok merak etmekteyim.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu tip manipülasyonlar oyuna ve foruma zarar vermektedir. Bu bir şantaj dır. Kendi Partisinde iken sesi çıkmayanların, partisinden ayrıldıktan sonra arkasından ihbar/şikayet etmesi etik bir durum değildir. İlgili kişi, kişiler ve Parti'nin ağır ceza almasını talep ediyoruz.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
İftira atmakla değil dik duruşla seçim alıp zafer kutlamak gerekir değil mi başkanım ne olduğu belirsiz ekran görüntüsü paylaşımlarıyla oyuncu banlatarak nereye varmaya çalışmaktadırlar merak etmekteyim. “Ne benim ne partimin adını bir yerde geçirmeyin benim partimle artık prim yapmayın” diyen sayın malum parti yöneticileri kendileri bizimle olan bir oyuncuya dolayısıyla bize çamur atarak neyi hedeflemektedir çok merak etmekteyim.

Ben söyliyim, ilgili arkadaş ile ilk tanışmamda da belirttim oyunu rakibinle oyna yönetim ile oynama.

ama yönetimi baskı altına almaya çalışarak oyunun ayarlarını bozmak hoş değil.

Buradan herkese çağrımdır, oyunu oynayın arkadaşlar, YÖNETİMLE OYNAMAYIN.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Bizide Böyle yemeye çalıştılar sırf ayrıldık. Haklı davamızda Benimle beraber gelen dostlarımla beraber bizi yemeye çalıştılar beni sıfırladılar bitiriceklerini zannetiler ama birşey unuttular biz kocaman bir aileyiz bizi yemek öyle kolay değildir.

Gereğinin yapılıcağından eminiz.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Merhaba . GOKTURK PARTİSİ sizin icin ne ifade ediyor bilmiyorum. Bu gune kadar saibe nerede nasil herkes biliyor.
Cevapliyorum
1. GOKTURK PARTİSİ hic bir zaman hic bir oyuncusunu satmamistir. Kimseye kimseyi ispiyonlatmamistir.Kursat Kagan rakip tarafa gecmemistir. Aramizdaki konu farklidir.
2.Parti icerisinde ki konusmalarimiz ne sahsinizi.nede bir baska partiyi ilgilendirmez . Oncelikle bizim uyelerimizin hareketlerine bakabilirsiniz hic bir uye oyuna kayit olduktan 3 dakika sonra partimize girmemis icerisinde yillarca bu oyunu oynayan arkadaslarimiz bulunmaktadir.
3.Bugune kadar girdigimiz her secimde siralama icerisinde olup milyon farklar atarak yerimizi koruyup bilegimizin hakkiyla aldigimiz her makami kimseye laf ettirmeyiz.
Suan partimin icerisinde bulunan her makam aylardir yaptigimiz calismalarin sonucudur. Ve bunun uzerinde sizlerin bir soz hakkinizinin oldugunu dusunmuyorum. her zamanki gibi sizin uzerinize dusmeyen bir vazifeyi kendinize adletmissiniz. Tekrar ve tekrar soyluyorum elinizi eteginizi gozunuzu partimin uzerinden cekin ve hakkiyla seciminizi yapin . Ben itibarsizlastirmayla sogutugunuz hic kimseye benzemem. Varsa elinizde bir emare sizde gerekli yerlere basvurun . Simdi oyununuza odaklanin. İyi gunler.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
1 - Hayır. Elimize yeni ulaşan bir ss ve yönetici de biliyor ki gördüğüm ilk anda ulaştırdım.

2- Partinin içerisinde 1 tane bile böyle oluşum yoktur. Yöneticisinden tut isteyen herkes partiyi inceleyebilir. Eğer parti yöneticilerinden bir tanesinin şu anda parti içerisinde multisi varsa beni 2035'e fırlatabilirsiniz.

3- Göktürk partisi bilgisi dahilinde kurulan multileri bilmemekteyiz. Aynı şey zehra2017 ve niko_23 içinde geçerli multi olduklarına halde oy kullanabildiler.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba . GOKTURK PARTİSİ sizin icin ne ifade ediyor bilmiyorum. Bu gune kadar saibe nerede nasil herkes biliyor.
Cevapliyorum
1. GOKTURK PARTİSİ hic bir zaman hic bir oyuncusunu satmamistir. Kimseye kimseyi ispiyonlatmamistir.Kursat Kagan rakip tarafa gecmemistir. Aramizdaki konu farklidir.
2.Parti icerisinde ki konusmalarimiz ne sahsinizi.nede bir baska partiyi ilgilendirmez . Oncelikle bizim uyelerimizin hareketlerine bakabilirsiniz hic bir uye oyuna kayit olduktan 3 dakika sonra partimize girmemis icerisinde yillarca bu oyunu oynayan arkadaslarimiz bulunmaktadir.
3.Bugune kadar girdigimiz her secimde siralama icerisinde olup milyon farklar atarak yerimizi koruyup bilegimizin hakkiyla aldigimiz her makami kimseye laf ettirmeyiz.
Suan partimin icerisinde bulunan her makam aylardir yaptigimiz calismalarin sonucudur. Ve bunun uzerinde sizlerin bir soz hakkinizinin oldugunu dusunmuyorum. her zamanki gibi sizin uzerinize dusmeyen bir vazifeyi kendinize adletmissiniz. Tekrar ve tekrar soyluyorum elinizi eteginizi gozunuzu partimin uzerinden cekin ve hakkiyla seciminizi yapin . Ben itibarsizlastirmayla sogutugunuz hic kimseye benzemem. Varsa elinizde bir emare sizde gerekli yerlere basvurun . Simdi oyununuza odaklanin. İyi gunler.
IMG_9800.jpeg

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
hakkiyla seciminizi yapin . Ben itibarsizlastirmayla sogutugunuz hic kimseye benzemem. Varsa elinizde bir emare sizde gerekli yerlere basvurun . Simdi oyununuza odaklanin. İyi gunler.

Tam olarak tüm çabamız bunun kalın olarak işaretlenmiş yazı içindir.

OIayımız emare kovalamak değil burada kaliteli zaman geçirmek. Size de tavsiye ederim. Yöneticileri zan altında bırakmaya çalışmayı değil de oyundan zevk almaya bakın.

Zira Kazanmak o kadar zevkli birşey değil inanın.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
1 - Hayır. Elimize yeni ulaşan bir ss ve yönetici de biliyor ki gördüğüm ilk anda ulaştırdım.

2- Partinin içerisinde 1 tane bile böyle oluşum yoktur. Yöneticisinden tut isteyen herkes partiyi inceleyebilir. Eğer parti yöneticilerinden bir tanesinin şu anda parti içerisinde multisi varsa beni 2035'e fırlatabilirsiniz.

3- Göktürk partisi bilgisi dahilinde kurulan multileri bilmemekteyiz. Aynı şey zehra2017 ve niko_23 içinde geçerli multi olduklarına halde oy kullanabildiler.
Niko Başkan 7 Gün ban yediği için son seçim oy kullanamadı zehra başkanında oyu banlandığı için otomatik silindi.
2.Ayrıca bir ihbar var ihbarı yapan kişinin kim olduğunu yönetim biliyordur. zaten bu tarz durumlarda ihbar edende suça yataklık ettiği için ceza alıyor.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Partimiz sizinle dogmadiki sizinle yok olsun Reon baskanim. Birincisi iftira dediginiz sey cok baska yollarla olur. Bu gune kadar parti icerisinde surekli durterek surekli arkanizda durarak surekli bi yerlerde olmanizi isteyerek defalarca oyunu birakicakken yaninizda olarak ne onunuzden ne arkanizdan laf etmeyerek devam ettirdigim oyunda hic bir zaman uslubumu bozmadim.Parti actiniz o zaman partinizle ilgilenin benim yads uyelerimin hicbirinin. Ne sizin emeginize laf etttik nede arkanizdan konustum.Ben kimsenin kayigina binmedim. Binmiycemide cok iyi bilirsin.simdi oyun mu oynuycaz laf dalasinami giricez. Benim yada partinin sizinle hic bir isi yok .

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Başkanlarım siz şuan hakkınızı aramıyorsunuz. Tamamen yine bir seçimi kaybetmenin verdiği psikoloji ile yapılan seçimi, partimizi ve benim verdiğim bütün emekleri karalamaya çalışıyorsunuz. Ama hakkımı yedirmem bilginiz olsun. Adalet yürüyüşüm devam edecektir. Saygılar.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

1- Elinize 1 ay sonra mı ulaştı yani bu ss ? zira bildirdiğiniz tarih 1 ay sonrası. ilginç doğrusu 1 ay önceki mesajları hep tekrar tekrar okur musunuz ?

2- Yönetime dün sunduğunuz kanıt gibi bu olmadığına dair de kanıt sunarsanız konu zaten kapanacaktır. Madem kanıtlarla yürüyoruz buyur hocam.

3-1 ay önce de sorulmuş olsa bilmiyordunuz , ancak dün gün yüzüne çıktı ?

Hocam bizi salak yerine koymaya çalışmayın.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Başkanlarım siz şuan hakkınızı aramıyorsunuz. Tamamen yine bir seçimi kaybetmenin verdiği psikoloji ile yapılan seçimi, partimizi ve benim verdiğim bütün emekleri karalamaya çalışıyorsunuz. Ama hakkımı yedirmem bilginiz olsun. Adalet yürüyüşüm devam edecektir. Saygılar.
Başkanım Nasıl hak aramıyoruz söylermisiniz Bir ihbar üzerine ban yiyen bir oyuncu var. Doğrumu Doğru ve bu oyuncu şaet multiyse bunu ihbar eden kişi bunu biliyor. Doğrumu Doğru sonra bir şekilde araları bozuluyor. kişiyi ihbar ediyor. kişi ban yiyor peki onu ihbar eden ceza almayınca ne kadar doğru sence daha öncede bir çok kez böyle buna benzer olaylar oldu.Ve ceza verildi.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Partimiz sizinle dogmadiki sizinle yok olsun Reon baskanim. Birincisi iftira dediginiz sey cok baska yollarla olur. Bu gune kadar parti icerisinde surekli durterek surekli arkanizda durarak surekli bi yerlerde olmanizi isteyerek defalarca oyunu birakicakken yaninizda olarak ne onunuzden ne arkanizdan laf etmeyerek devam ettirdigim oyunda hic bir zaman uslubumu bozmadim.Parti actiniz o zaman partinizle ilgilenin benim yads uyelerimin hicbirinin. Ne sizin emeginize laf etttik nede arkanizdan konustum.Ben kimsenin kayigina binmedim. Binmiycemide cok iyi bilirsin.simdi oyun mu oynuycaz laf dalasinami giricez. Benim yada partinin sizinle hic bir isi yok .
Bildiğiniz üzere biz de saygımızda kusur etmedik üslubumuzu bozmadık tartışmaya girmedik ancak geçen gün kendiniz hususi olarak konu açmıştınız hatırlıyorsanız. Kimse kimseyle yokta olmaz var da olmaz bizim böyle bir iddiamız hiçbir zaman olmadı ki zaten görünen köy kılavuz istemez daha fazla uzatmanın manası yok bu konuyu kapatalım eski dosttan düşman olmaz bilge başkanım. Ve şu anki konumuz bizim sizin partinizden ayrılmamız değil tamamiyle farklı konular lütfen manipüle etmeyelim.

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
oyun savcısı mı .d ben de messi iyi günler

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu konuda senin herhangi bir ustune alinacak bir seyinin olmadigini senin adayligin doneminde bile benim senden fazla calistigimi sen mac izlerken ben oyunda secmen arayip.haydi.dedigmi sen benden daha iyi biliyorsun. Simdi rica ediyorum misirini al ve izle.
çalışacan tabi seni boşamı aldık oraya çalış diye aldık ne anlatıyon sen sayemizde bi yerlere geldin işte yatıp kalkıp dua et ayrıca böyle birşey bilgin dahilindeyse zamanında ayhanada yapılmıştır ki zerre sevmem onuda aynısının sana yapılmasıda gerekmektedir. yeni hesap aç gel bunlar doğruysa hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...