Seçimlerde yapılan manüpülasyonlar hk. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Başkanım Nasıl hak aramıyoruz söylermisiniz Bir ihbar üzerine ban yiyen bir oyuncu var. Doğrumu Doğru ve bu oyuncu şaet multiyse bunu ihbar eden kişi bunu biliyor. Doğrumu Doğru sonra bir şekilde araları bozuluyor. kişiyi ihbar ediyor. kişi ban yiyor peki onu ihbar eden ceza almayınca ne kadar doğru sence daha öncede bir çok kez böyle buna benzer olaylar oldu.Ve ceza verildi.
Baskanim bu banlar 1 gundemi oluyor yonetim bize bir gundemi ban veriyor hicmi izlemiyor hic mi bakmiyor. Secim tekrarari ok. Pilavdan donenin kasigi kirilsin. Ama bu sekilde degil.

• Beğenmedim
Tepkiler: F.T

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başkanlarım siz şuan hakkınızı aramıyorsunuz. Tamamen yine bir seçimi kaybetmenin verdiği psikoloji ile yapılan seçimi, partimizi ve benim verdiğim bütün emekleri karalamaya çalışıyorsunuz. Ama hakkımı yedirmem bilginiz olsun. Adalet yürüyüşüm devam edecektir. Saygılar.
Sen hariç herkes seçilmen için bayağı emek vermiş gibi duruyo başkanım 🙂

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
çalışacan tabi seni boşamı aldık oraya çalış diye aldık ne anlatıyon sen sayemizde bi yerlere geldin işte yatıp kalkıp dua et ayrıca böyle birşey bilgin dahilindeyse zamanında ayhanada yapılmıştır ki zerre sevmem onuda aynısının sana yapılmasıda gerekmektedir. yeni hesap aç gel bunlar doğruysa hadi
Sanami sorucam yeni hesap acip acmiycagimi. Beni almadin dikkatini cekerim. Partim adina calismak baskanimi korumak icin oradaydim. Bunca zamandir oyundasin da ne olmus. Ogrenmisim iste ne guzel.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Baskanim bu banlar 1 gundemi oluyor yonetim bize bir gundemi ban veriyor hicmi izlemiyor hic mi bakmiyor. Secim tekrarari ok. Pilavdan donenin kasigi kirilsin. Ama bu sekilde degil.
Başkanım 1 günde ban verildi. işte dün verilmeseydi seçim sonuçları etkileniyor olacaktı 2 oyuncu banlandı

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
1- Elinize 1 ay sonra mı ulaştı yani bu ss ? zira bildirdiğiniz tarih 1 ay sonrası. ilginç doğrusu 1 ay önceki mesajları hep tekrar tekrar okur musunuz ?

2- Yönetime dün sunduğunuz kanıt gibi bu olmadığına dair de kanıt sunarsanız konu zaten kapanacaktır. Madem kanıtlarla yürüyoruz buyur hocam.

3-1 ay önce de sorulmuş olsa bilmiyordunuz , ancak dün gün yüzüne çıktı ?

Hocam bizi salak yerine koymaya çalışmayın.
Toplu cevap vereyim . Benim yaptigima nereden kanaat getirildi bilmiyorum ama benim secimler ve idare konusunda ki dusuncemi yakinen biliyorsunuz. Ben her zaman secimimle ilgilendim sizlerin suan yaptiginiz gibi karalamayla degil. Salak yerine konan bizmisizki sirtimizi dayadigimiz insanlari secememisiz. Neyse iyi gunler iyi secimler

Manisalı Emre

Vatandaş
Burda hepimiz bazı şeyler için emek veriyoruz. Ama arkadandan ne işler döndüğünü otur bi araştır. Ya da belki biliyorsunda işine gelmiyordur. @muratcan4444

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Bildiğiniz üzere biz de saygımızda kusur etmedik üslubumuzu bozmadık tartışmaya girmedik ancak geçen gün kendiniz hususi olarak konu açmıştınız hatırlıyorsanız. Kimse kimseyle yokta olmaz var da olmaz bizim böyle bir iddiamız hiçbir zaman olmadı ki zaten görünen köy kılavuz istemez daha fazla uzatmanın manası yok bu konuyu kapatalım eski dosttan düşman olmaz bilge başkanım. Ve şu anki konumuz bizim sizin partinizden ayrılmamız değil tamamiyle farklı konular lütfen manipüle etmeyelim.
Reon baskanim inanin 1 kelime bile demek gelmiyor icimden. İnanin hic bir sekilde ne cevap vermek.ne oyle degildi demek nede baska birsey. Herkes birgun biryere gider ama iyi ama kotu sekilde neyse iyi secimler

S

S E M İ H

Ziyaretçi
ayrıca seçim manipülasyonu falan değil. benim elime kanıt geldiği gibi attım ne yapsaydım seçimden sonra verip aaa bunların multisini seçimde ihbar etmiyim de 2 oyu sayılsın mı deseydim?

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Burda hepimiz bazı şeyler için emek veriyoruz. Ama arkadandan ne işler döndüğünü otur bi araştır. Ya da belki biliyorsunda işine gelmiyordur.
Benim arkamdan kimse bir iş cevirmiyor. emin ol böyle birşeyi öğrenirsem ben gereğini yaparım zaten çocuk değiliz yaşım 35 kimseye kendimi kullandırtmam arkamdan iş çevirilmesine izin vermem.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Toplu cevap vereyim . Benim yaptigima nereden kanaat getirildi bilmiyorum ama benim secimler ve idare konusunda ki dusuncemi yakinen biliyorsunuz. Ben her zaman secimimle ilgilendim sizlerin suan yaptiginiz gibi karalamayla degil. Salak yerine konan bizmisizki sirtimizi dayadigimiz insanlari secememisiz. Neyse iyi gunler iyi secimler

sizin hakkınızda bildiğim tek şey; onu mu banlatsam yoksa başkasını mı banlatsam düşünceleriniz. inanın sırtınızla da ilgilenmiyorum. oyunu oyun gibi oynamayan her parti, her kişi yazdıklarımı üzerine alınabilir.

Yönetime baskı kurmaya çalışmak tehlikeli sudur bilgem hanım, incecik bir çizgidir.

Kanımca o çizginin dışına çıktınız sen ve partin.

Daha güzel yarınlarda görüşmek üzere. Hoşçakalın..

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
GOKTURK PARTİSİ hic bir zaman hic bir oyuncusunu satmamistir. Kimseye kimseyi ispiyonlatmamistir.
Gördüğümüz SS kaydı ile bu söyleminiz uyuşmuyor oysa ki. Kürşat başkan partinizden ayrıldığı gibi , hemen konuşma kayıtlarını ihbar olarak iletmissiniz, bu mudur sizin oyun anlayışınız , şantaj ve manipüle ile rakip oyuncunuzi diskalifiye etmeye çalışmak mıdır.

Sonra gelip buralarda Göktürk ailesi naraları atmayın, gördük aile kavramını merak etmeyin. Gördük başarı nasıl elde etmeye çalıştığınızı.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Reon baskanim inanin 1 kelime bile demek gelmiyor icimden. İnanin hic bir sekilde ne cevap vermek.ne oyle degildi demek nede baska birsey. Herkes birgun biryere gider ama iyi ama kotu sekilde neyse iyi secimler
Size de iyi seçimler sayın başkanım. Söylenilecek bir şey yok zaten biz iyi şekilde gittik zaten usülünce konuşarak ama bunu kişiselleştirip arkamızdan olmadık laflar edildi burası bunları konuşacak yer değil saygılarımla.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
ayrıca seçim manipülasyonu falan değil. benim elime kanıt geldiği gibi attım ne yapsaydım seçimden sonra verip aaa bunların multisini seçimde ihbar etmiyim de 2 oyu sayılsın mı deseydim?
Neden partinizden ayrıldıktan sonra ihbar ettiniz. SS kaydı tarihi ile ihbar tarihi arasında 1 ay var. İlgili kişi pwrtinizden iki gün önce ayrıldı. Nedir bunun açıklaması. Bu oyunu kuralına göre oynayın kardeşim eğilip bükülmeyin. Keser döner sap döner

Manisalı Emre

Vatandaş
Benim arkamdan kimse bir iş cevirmiyor. emin ol böyle birşeyi öğrenirsem ben gereğini yaparım zaten çocuk değiliz yaşım 35 kimseye kendimi kullandırtmam arkamdan iş çevirilmesine izin vermem.
Dediğin gibi olsun reis. Yöneticiler detaylı şekilde araştırsın. İnşallah dediğin gibi birisindirde sözlerinin arkasında durursun.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Arkadaş niyetini açıkça yazmıştır. @BaşkanOnline

Velhasılkelam Göktürk partisi bizler için her seçimde akılda bir soru işareti olarak kalacaktır.

Kalmaması adına, adaleti sağlamak adına gerekli kararı yönetimin vereceğinden şüphemiz olmadığı için halen burada anlatmaya çalışıyoruz.

konu sizlerde @BaşkanOnline @Tolga @Gonca

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Neden partinizden ayrıldıktan sonra ihbar ettiniz. SS kaydı tarihi ile ihbar tarihi arasında 1 ay var. İlgili kişi pwrtinizden iki gün önce ayrıldı. Nedir bunun açıklaması. Bu oyunu kuralına göre oynayın kardeşim eğilip bükülmeyin. Keser döner sap döner
Benim elime ne zaman geldiyse o zaman ihbar ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...