E
E.A.
Ziyaretçi
Vay be öyle mi olmuş djjdjdjdjdHep biz mi kazancaz az siz kazanın
Vay be öyle mi olmuş djjdjdjdjdHep biz mi kazancaz az siz kazanın
Neye güldün söylede bizde gülek gecemiz şenlensinVay be öyle mi olmuş djjdjdjdjd
Senin geceni neşelendirecek tek şey arkadaşlarınla seçim zaferi hayali kurmak olur boşver böyle şeyleriNeye güldün söylede bizde gülek gecemiz şenlensin
Bugünün ağlayanı belli küçük şey, uyku tutmaz şimdi seniTosun Paşa ağlama oynaaa
Sevindirmek en güzel şeydir bu dünyada.Hep biz mi kazancaz az siz kazanın
Puhahahahajajskaajeh bununla mı övünüyorsun, küçüklüğünü belli etme dedim sana her yerde.Hep biz mi kazancaz az siz kazanın
Valla biz seçim kazandığımızda gecemiz şenleniyor da sizde pek ses yok çok alışık olmadığınız için böyle şeylerdeSenin geceni neşelendirecek tek şey arkadaşlarınla seçim zaferi hayali kurmak olur boşver böyle şeyleri
Çıkaramadım.Sevindirmek en güzel şeydir bu dünyada.
Dünyayı sevgi kurtaracak.
tamamValla biz seçim kazandığımızda gecemiz şenleniyor da sizde pek ses yok çok alışık olmadığınız için böyle şeylerde
Heh geldi benim tosun paşam midilli atıyla beraber bizde seni aradiydık çağırdın o kadar ne çay var kahvePuhahahahajajskaajeh bununla mı övünüyorsun, küçüklüğünü belli etme dedim sana her yerde.
Dünyayı Güzellik Kurtaracak, Bir İnsanı Sevmekle Başlayacak Her ŞeyÇıkaramadım.
Ardacım lütfen benim konularımın altına yorum yapmaDünyayı Güzellik Kurtaracak, Bir İnsanı Sevmekle Başlayacak Her Şey
Ömer Zülfü Livaneli
Gidip kendi konunuzu kirletin sadettin bey belki bir müddet altin ok listesinden mv çıkarsan ovipide satar altin oka gecersinHeh geldi benim tosun paşam midilli atıyla beraber bizde seni aradiydık çağırdın o kadar ne çay var kahve
Ne zamandır şenlenmiyorsundur, 23 Nisan'da söz seni sevindiricem, biraz uzun ama alışıksın sen, benden emir bekle.Valla biz seçim kazandığımızda gecemiz şenleniyor da sizde pek ses yok çok alışık olmadığınız için böyle şeylerde
Ya sen bı benim yanıma uğra ben bi sana midilli'ye bindirem tamda sana uygun at biraz büyük kalırNe zamandır şenlenmiyorsundur, 23 Nisan'da söz seni sevindiricem, biraz uzun ama alışıksın sen, benden emir bekle.