S
S E M İ H
Ziyaretçi
NDNFMDNFLFNFŞDMFŞDNFSŞFNDLFMSMGLFNGLDNHLGMCŞHÖÖGFyok olgunlaşma yapına bakıyorum ciğerim muzlu oralet içmeye benzemez kahvehanede
NDNFMDNFLFNFŞDMFŞDNFSŞFNDLFMSMGLFNGLDNHLGMCŞHÖÖGFyok olgunlaşma yapına bakıyorum ciğerim muzlu oralet içmeye benzemez kahvehanede
Kırtasiyeyi kapattın galiba muzculuk işine mi girdin ama doğru kaliteli bir muzum doğrutamam işte yiğenim toplandığı yer işte seni topluyorum sürekli
Tövbe yarabbi değişik değişik laflar nasıl bir ortama dönüştü buralar kimin Kim olduğu belli değil Ayşe deriz hasan çıkarKırtasiyeyi kapattın galiba muzculuk işine mi girdin ama doğru kaliteli bir muzum doğru
Yok kapatmadık çok şükür niyetimiz yok senin mevsimlik iş bitince gel yanıma yeğenim harçlığın çıkar yine foruma rakı fotosu atarsınız 2 tatil yaparsınız belki sayemde anamurda dura dura fakirleşicen senKırtasiyeyi kapattın galiba muzculuk işine mi girdin ama doğru kaliteli bir muzum doğru
İş teklifin için teşekkür ederim Allah’a şükür aç değilim açıkta değilim rakımı içer keyfime bakarım.Yok kapatmadık çok şükür niyetimiz yok senin mevsimlik iş bitince gel yanıma yeğenim harçlığın çıkar yine foruma rakı fotosu atarsınız 2 tatil yaparsınız belki sayemde anamurda dura dura fakirleşicen sen
Yok bana birşey ısmarlama sağol ben senin başkalarına neler ısmarlama teklifini iyi bilirim almayimİş teklifin için teşekkür ederim Allah’a şükür aç değilim açıkta değilim rakımı içer keyfime bakarım.
İstersen sana da ısmarlarım sen beleşi seversin.
Neymiş mesela?Yok bana birşey ısmarlama sağol ben senin başkalarına neler ısmarlama teklifini iyi bilirim almayim
Bide şu abi diyip sürekli benden birşeyler dilenip isteme mesajlarınıda sil her ortamda gene rezil olma yeni üyelere paket dilenme ss in duruyorİş teklifin için teşekkür ederim Allah’a şükür aç değilim açıkta değilim rakımı içer keyfime bakarım.
İstersen sana da ısmarlarım sen beleşi seversin.
Ne dilenmişim Allah aşkına ya burada ispatlayamayacağın şeylerle insanları zan altında bırakıp günahını alıyorsun. Yazık…Bide şu abi diyip sürekli benden birşeyler dilenip isteme mesajlarınıda sil her ortamda gene rezil olma yeni üyelere paket dilenme ss in duruyor
Dkdlldşdşdldldldlddl kimseden korkmam banı yer ss i atarım ama bakim sana değer mi değmez isteyene özelden atılır hadi iyi geceler öğrenci kardelen arda öptüm seniNe dilenmişim Allah aşkına ya burada ispatlayamayacağın şeylerle insanları zan altında bırakıp günahını alıyorsun. Yazık…
Bu arada 700 tlyken dilenmişsin zam geldi 1000 lira oldu bilgin olsun ardacım bir süredir yoktun hakslaldllsldlddNe dilenmişim Allah aşkına ya burada ispatlayamayacağın şeylerle insanları zan altında bırakıp günahını alıyorsun. Yazık…
Dur şöyle yapalımHerkesin isminin üstünde çizik olmuş
Sende alışıyorsun sanki bu çiçek böcek işlerine incedenDur şöyle yapalım
Bana böyle oluyor dendiğğğğSende alışıyorsun sanki bu çiçek böcek işlerine inceden
İyilik iyidir de dediler miBana böyle oluyor dendiğğğğ
Sen ne anlatıyorsun babayiğit, partimizin adı darbeok değil, Altın Ok. İlkokul çocukları gibi bir şeyleri tekrarlama boyna. Ayrıca üslubuna da dikkat et yiğidimKurulduğu günden beri büyük başarılara imza atan Asil Türk Partisi’ni ve başkan adayı RE0N başkanı emekleri için tebrik ederim.
DarbeOk’a da önerim; planınız her seçim sonrası partilerin arasındaki masum rekabeti başka bir yerlere taşımaksa bunu insanlara “g*rizelalı” demekten öteye gidemeyen 10 yaşındaki üyelerinizle yapmayın.
Benim üslubumdan önce kendi üyelerinizin üslubuyla ilgilenin başkanım. Ayrıca Kurtlar Vadisi alıntıları da baydı artık haberiniz olsun.Sen ne anlatıyorsun babayiğit, partimizin adı darbeok değil, Altın Ok. İlkokul çocukları gibi bir şeyleri tekrarlama boyna. Ayrıca üslubuna da dikkat et yiğidim
izliyor musun kaçıncı bölümdesinBenim üslubumdan önce kendi üyelerinizin üslubuyla ilgilenin başkanım. Ayrıca Kurtlar Vadisi alıntıları da baydı artık haberiniz olsun.