partimizin adı darbeok
partimizin adı darbeok
97’den sonra izleyen taş oluyormuş diye duydum devam etmedimizliyor musun kaçıncı bölümdesin
O zaman olmaz o iş97’den sonra izleyen taş oluyormuş diye duydum devam etmedim
Ben devamını izliyim siz de alıntı yapmayı bırakın nasıl anlaşma?O zaman olmaz o iş
İzlemeyin boşuna anlamazsınız.Ben devamını izliyim siz de alıntı yapmayı bırakın nasıl anlaşma?
Niye çok mu derin devletİzlemeyin boşuna anlamazsınız.
Karşim neden benim izlediğim diziye taş koyuyorsun. Ayrıca kurtlar vadisi bir dizinin de ötesinde, tek gerçek olmayan şey " dizide oluşan kurumlar ve olaylar hayal ürünüdür" yazmasıBen devamını izliyim siz de alıntı yapmayı bırakın nasıl anlaşma?
Zaten geçmişte olan olayları anlattığı için çok tesadüf değil bence Osman Sınav candır sonrası sarmadıKarşim neden benim izlediğim diziye taş koyuyorsun. Ayrıca kurtlar vadisi bir dizinin de ötesinde, tek gerçek olmayan şey " dizide oluşan kurumlar ve olaylar hayal ürünüdür" yazması
OK boomerbırakın kurtlar vadisi falan izlemeyi hayvan belgeseli izleyin daha iyi
Massai imara da , aslan avına usulca sokulurken, avlanan yavrunun hicbir seyden haberi yok, ve henüz hayata gözlerini çok yeni açmıştı.bırakın kurtlar vadisi falan izlemeyi hayvan belgeseli izleyin daha iyi
göç etmek için doğdular, ya göç edecekler yada ölecekler korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar yaşlılar bunu defalarca yaşadı gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar yollarına devam etmelilerMassai imara da , aslan avına usulca sokulurken, avlanan yavrunun hicbir seyden haberi yok, ve henüz hayata gözlerini çok yeni açmıştı.
Ama ileride onları nasıl bir tehlikenin beklediğinin Farkında değiller, bu durumda öncü olan birlik nasıl bir yol izleyecek, ya bekleyen sürüye bir yem verip herkesin hayatını kurtaracaklar, yada sürüye aslan sürüsü karışacak. Bu heyecanli olayı takip etmek için bir sonraki bölümümüz de görüşmek üzeregöç etmek için doğdular, ya göç edecekler yada ölecekler korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar yaşlılar bunu defalarca yaşadı gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar yollarına devam etmeliler
Karahanlı sadakatinizi takdir ediyor97’den sonra izleyen taş oluyormuş diye duydum devam etmedim