Genel Kurmay Başkanı Veda Mesajı (1 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Aynen abim alabilirseniz makamı gelirsiniz bende orda sizi bekliyor olacağım 😂😂
Biz istersek alırız, talip olursak alırız, anaokulu yönetmiyoruz burda.😂 Sakin ol babayiğit güç zehirlenmesi kötüdür. Kibir dahada kötüdür. Seni yetiştirenler bu konuda gerekli eğitim ve bilgileri vermemişler sanırım

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Biz istersek alırız, talip olursak alırız, anaokulu yönetmiyoruz burda.😂 Sakin ol babayiğit güç zehirlenmesi kötüdür. Kibir dahada kötüdür. Seni yetiştirenler bu konuda gerekli eğitim ve bilgileri vermemişler sanırım
Gerçektenmi alırsınız 😂😂 daha öncekileri istemediniz o zaman. Bu daha kötü. Sakinim hemde çok sakin. Gerekli eğitimleri aldım. Sorun yok. Bak oyun profilime eğitim bilgilerim orda yazıyor. Hadi iyi oyunlar sana koçyiğidim.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Gerçektenmi alırsınız 😂😂 daha öncekileri istemediniz o zaman. Bu daha kötü. Sakinim hemde çok sakin. Gerekli eğitimleri aldım. Sorun yok. Bak oyun profilime eğitim bilgilerim orda yazıyor. Hadi iyi oyunlar sana koçyiğidim.

@Kadir Aydın güç zehirlenmesi güç 🤣
Kusacak bu alın bunu buradan..

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Emeklerin için teşekkür ederiz.Bazi konularda fikir ayrılıkları olsada, ben senin bu işi güzel bir şekilde yürüttüğü den eminim. Yolun açık olsun.

M

Mirfewiron

Ziyaretçi
😀😀😀 güldürü bundan öncede baya güldürmüştün
😉 mağlup komutan güneş çıkınca gene gel

İsmail Ömür AŞIK

Göktürk Partisi Genel Başkan Yardımcısı 🇹🇷
Vatandaş
Demokrasilerin gereği seçimdir seçimle gelen seçimle gider darbelerin karşısındayız..