Gulebilirsin babacan, yasak yokkiBak bende buna çok güldüm.
Son düzenleme:
Gulebilirsin babacan, yasak yokkiBak bende buna çok güldüm.
Alın teri benimki emin ol benim multi felan işim olmazEn çok multi hesap bende var ablam ödülümü verecek diye yorumladım
Aynen abim alabilirseniz makamı gelirsiniz bende orda sizi bekliyor olacağımGelebilirsin babacan, yasak yokki
Biz istersek alırız, talip olursak alırız, anaokulu yönetmiyoruz burda. Sakin ol babayiğit güç zehirlenmesi kötüdür. Kibir dahada kötüdür. Seni yetiştirenler bu konuda gerekli eğitim ve bilgileri vermemişler sanırımAynen abim alabilirseniz makamı gelirsiniz bende orda sizi bekliyor olacağım
Gerçektenmi alırsınız daha öncekileri istemediniz o zaman. Bu daha kötü. Sakinim hemde çok sakin. Gerekli eğitimleri aldım. Sorun yok. Bak oyun profilime eğitim bilgilerim orda yazıyor. Hadi iyi oyunlar sana koçyiğidim.Biz istersek alırız, talip olursak alırız, anaokulu yönetmiyoruz burda. Sakin ol babayiğit güç zehirlenmesi kötüdür. Kibir dahada kötüdür. Seni yetiştirenler bu konuda gerekli eğitim ve bilgileri vermemişler sanırım
Gerçektenmi alırsınız daha öncekileri istemediniz o zaman. Bu daha kötü. Sakinim hemde çok sakin. Gerekli eğitimleri aldım. Sorun yok. Bak oyun profilime eğitim bilgilerim orda yazıyor. Hadi iyi oyunlar sana koçyiğidim.
Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandı ya sizden öğrendim ben sizinde eğitimime bir katkınız oldu teşekkür ederim. iyiki varsınız.@Kadir Aydın güç zehirlenmesi güç
Kusacak bu alın bunu buradan..