Kim alt parti tutuk mantık yok biliyoruz da gözlerinde mi yok gir sıralamaya bak bidahada partime alt parti falan deme alt particilik sizi işiniz
Bu ay olacak diyorsun yani
Hayırlı olsun, başarılar dilerim seçimlere girebilen bozkurt baş tacıdır
Kim alt parti tutuk mantık yok biliyoruz da gözlerinde mi yok gir sıralamaya bak bidahada partime alt parti falan deme alt particilik sizi işiniz
boşver bu işleri fatih gel vergi kasalımBu ay olacak diyorsun yani
Hayırlı olsun, başarılar dilerim seçimlere girebilen bozkurt baş tacıdır
boşver bu işleri fatih gel vergi kasalım
süresi bitsin geliyom ciğerim
JsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsSanane ayhan #elimelimepelek sloganınızla gidin yalan yanlış propagandanızı yapın sana mı soracağız
Başkanım başarılar dilerim size güvencemiz her zaman tamdır. Şimdiden hayırlı olsun.Kıymetli BaşkanOnline ailesi hepinize güzel günler diliyorum. Geçmişte Genel Kurmay Başkanlığı koltuğunu kendi ve ittifak çıkarları doğrultusunda kullananlardan çok gördük. Ordumuzu kendi pis elleriyle kirletenlerden sorulması gereken bir hesap vardır. Ordumuzu kendi içerisinde bölmeye çalışanlardan tut gerçek vatan sevdalılarını bile bu yolda alıkoymaya çalışan bir yapı vardır. Biz bu yapıyı bozmaya, herkesin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye geliyoruz. Ordumuzu yeniden malum partiler zihniyetinden kurtarmaya geliyoruz. Bu kutlu yolda değerli başkanlarımızdan, geçmişte yaptıkları kirli oyunları unutmamalarını ve o şekilde beni desteklemelerini rica ediyorum. Yürüdüğümüz yolda tüm destekçilerime teşekkür ederim.
Değerli @Kaan_Çelik başkanım başarılar dilerim.
45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI ADAYI
P A R G A L I