ANKA İttifakı G.K. Başkanı Adayı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Kim alt parti tutuk mantık yok biliyoruz da gözlerinde mi yok gir sıralamaya bak bidahada partime alt parti falan deme alt particilik sizi işiniz

Bu ay olacak diyorsun yani 🤣
Hayırlı olsun, başarılar dilerim seçimlere girebilen bozkurt baş tacıdır 😀

Mehmet Avcı

🇹🇷 ÖVİP 🇹🇷
Vatandaş
Başarılar dilerim @Semihh Başkanım. Bütün görevlerinde olduğu gibi Genel Kurmay Başkanlığını da layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphemiz yok. Şimdiden hayırlı olsun 🌹

Umut Asaff

Yeni Üye
Vatandaş
Kıymetli BaşkanOnline ailesi hepinize güzel günler diliyorum. Geçmişte Genel Kurmay Başkanlığı koltuğunu kendi ve ittifak çıkarları doğrultusunda kullananlardan çok gördük. Ordumuzu kendi pis elleriyle kirletenlerden sorulması gereken bir hesap vardır. Ordumuzu kendi içerisinde bölmeye çalışanlardan tut gerçek vatan sevdalılarını bile bu yolda alıkoymaya çalışan bir yapı vardır. Biz bu yapıyı bozmaya, herkesin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye geliyoruz. Ordumuzu yeniden malum partiler zihniyetinden kurtarmaya geliyoruz. Bu kutlu yolda değerli başkanlarımızdan, geçmişte yaptıkları kirli oyunları unutmamalarını ve o şekilde beni desteklemelerini rica ediyorum. Yürüdüğümüz yolda tüm destekçilerime teşekkür ederim.

Değerli @Kaan_Çelik başkanım başarılar dilerim. 💐

45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI ADAYI
P A R G A L I
Başkanım başarılar dilerim size güvencemiz her zaman tamdır. Şimdiden hayırlı olsun.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Destekleyen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim 🌹

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...