Acizlik (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan SADETTİN AYDEMİRR
  • Başlangıç tarihi
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Bu hareketler uygun değil herzaman hoş karşılanmıştır. Gerekli parti bunu yapan kişiye gerekli uyarıları yapsın
Gerekli uyarılar yapıldı ama bu arkadaşlar bize ulaşmadan fevri hareket ederek bütün Üyelerimize yazdılar direkt benimle iletişime gecselerdi bu kadar sorun olmazdı

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@Mirfewiron başkan geçen ay aynı durumda beni uyarmıştın ve sana bu uyarindan dolayı teşekkür etmiştim.Simdi seni göreve davet ediyorum gereğini ittifakiniz adına yapmanı bekliyorum adil bir şekilde etik kurallardan bahsediyordun şimdi ittifakta olduğun partinin başkanı bak ne diyor herkes istediğini yazmaya özgür diyor.Bence yol yürüdüğün kişilere de bu etik olmayan durumlari bı öğret

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyunda hiçbir zaman başka partinin üyelerine yazılması normal karşılanmamıştır yazılı kural olmayabilir fakat yazısız olmayan kurallarda vardır bunu yapanın türk budun olması şaşırtıcı 🗑️ diye yorumladım bu mesajı göndereni

S

SADETTİN AYDEMİRR

Ziyaretçi
Beni banlatmaya çalışan ama banlatamayan Adalet Bakanı nerede acaba?

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Oyunda hiçbir zaman başka partinin üyelerine yazılması normal karşılanmamıştır yazılı kural olmayabilir fakat yazısız olmayan kurallarda vardır bunu yapanın türk budun olması şaşırtıcı 🗑️ diye yorumladım bu mesajı göndereni

Fikri olmayıp klavyesi olanlar kapatılsın 😀