Acizlik (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan SADETTİN AYDEMİRR
  • Başlangıç tarihi
🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Arda kardeşim elimin altında gezdiğin günleri unutma inan kendi yapimdan ötürü bir laf geldi mi cevap vermeden duramıyorum yoksa inan senle tartışma içine girmek rezillik benim için
Ben seninle değil sen ve Emirhan ve Burak benimle gezmek istediğiniz günleri ne çabuk unuttunuz ipucu vereyim kızılelma ve güneş birleşme zamanları.

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Biz senin peşinde kosmadık ardacim seni burak atakla barıştırmaya çalıştık kendi kendine rollenme 😀
Ben bu görüşmenin bile yapılmamasını istedim. Fakat sizler benim peşimden koştunuz. Ben kendi kendime rollenmiyorum sadece olanları anlatıyorum. Burada rol yapan varsa oda sensin burda geliyorsunuz millete laf atıyorsunuz lafın altından kalkamayınca hemen ekran görüntüsü var rolüne giriyorsunuz.

İşte aramızdaki fark bu benim aileme küfür eden biriyle asla barışmam fakat Kaan yüksel beyfendinin Ertuğ bey için söylediği ağır sözler daha önce forumda yayınlanmış olmasına rağmen kendisi onunla halen konuşmaya devam etti.

İşte farkımız kalitemiz.

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Ben bu görüşmenin bile yapılmamasını istedim. Fakat sizler benim peşimden koştunuz. Ben kendi kendime rollenmiyorum sadece olanları anlatıyorum. Burada rol yapan varsa oda sensin burda geliyorsunuz millete laf atıyorsunuz lafın altından kalkamayınca hemen ekran görüntüsü var rolüne giriyorsunuz.

İşte aramızdaki fark bu benim aileme küfür eden biriyle asla barışmam fakat Kaan yüksel beyfendinin Ertuğ bey için söylediği ağır sözler daha önce forumda yayınlanmış olmasına rağmen kendisi onunla halen konuşmaya devam etti.

İşte farkımız kalitemiz.
KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR

KURT 77

Üye
Vatandaş

İşte farkımız kalitemiz.
Ya kardeşim burak atak a ağır konuşmuşsun diyordum da sen hak ediyorsun tımarlanmayı

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Ya kardeşim burak atak a ağır konuşmuşsun diyordum da sen hak ediyorsun tımarlanmayı
Beni tırmalamaya çalışıp tırmalamayı beceremeyip ailemle mi tırmalamaya çalışıyor ve sen de bunu mu savunuyorsun YAZIKLAR OLSUN gerçekten Bu kadar ACİZSİN Delikanlı olsanız sorunlarınızı benle çözersiniz zaten.

Kalite Tesadüf Değildir.
Herkes Kendine Yakışanı Yapar.
Yarası Olan Gocunur.

KURT 77

Üye
Vatandaş
Beni tırmalamaya çalışıp tırmalamayı beceremeyip ailemle mi tırmalamaya çalışıyor ve sen de bunu mu savunuyorsun YAZIKLAR OLSUN gerçekten Bu kadar ACİZSİN Delikanlı olsanız sorunlarınızı benle çözersiniz zaten.

Kalite Tesadüf Değildir.
Sapık çocuk aciz insan real hayatında ki pasifligi oyunda ki kadın arkadaşlara bulusma teklifi yaparak gidermeye çalışan mikrop senin ulla beni konuşturup kendini rezil ettirdin kaybol şimdi

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Sapık çocuk aciz insan real hayatında ki pasifligi oyunda ki kadın arkadaşlara bulusma teklifi yaparak gidermeye çalışan mikrop senin ulla beni konuşturup kendini rezil ettirdin kaybol şimdi
Sen kimsin ki bana burada sapık diyorsun saygısız insan ben seninle kaç kere peynir ekmek yedim de sen bana bunu söylüyorsun UTANMAZ.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
@E M İ R H A N puan ihtiyacınız var ise ittifak partilerinziden destek isteyin adaşş. Bunu da biz mi söyleyelim yahu
Bknz. MULTİTÜRK
Merhaba beni ozlemissin vatandasa dönüstügünden beri çenende düsmüs senin hayaller gormeye baslamissin. Oysaki ben senin akli basinda biri oldugunu dusunurdum . Bu bir kac gundur yokum olmuycamda ama suan yaptigin kampanyaya destek vermeye geldim.Multi hesaplar dusmeye basladigindan beri partinin oylarida dusmus oyle duydum. Uzman olanlar var bu konularda cok yakin sana fikir alabilirsin. Hep bir laf sokma icerisindesinde sahsi olarak muhatap kabul ediyorum.Partin olarak ta iyi bir rakip olmani diliyorum. Aynen ilk gün Can Dostum Kadir Aydin ile bana dediginiz gibi yaptim oldu.ve olacakta daha coook göreceksin GÖKTÜRK hayalini.Haydi simdi seninki dönüyor onla oynarsin bana musade.senden cok daha önemli insanimla beraber olmaya gidiyorum.