Acizlik (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan SADETTİN AYDEMİRR
  • Başlangıç tarihi
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ben bu görüşmenin bile yapılmamasını istedim. Fakat sizler benim peşimden koştunuz. Ben kendi kendime rollenmiyorum sadece olanları anlatıyorum. Burada rol yapan varsa oda sensin burda geliyorsunuz millete laf atıyorsunuz lafın altından kalkamayınca hemen ekran görüntüsü var rolüne giriyorsunuz.

İşte aramızdaki fark bu benim aileme küfür eden biriyle asla barışmam fakat Kaan yüksel beyfendinin Ertuğ bey için söylediği ağır sözler daha önce forumda yayınlanmış olmasına rağmen kendisi onunla halen konuşmaya devam etti.

İşte farkımız kalitemiz.
Konuştu fotolarla Türkiye 😀

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Merhaba beni ozlemissin vatandasa dönüstügünden beri çenende düsmüs senin hayaller gormeye baslamissin. Oysaki ben senin akli basinda biri oldugunu dusunurdum . Bu bir kac gundur yokum olmuycamda ama suan yaptigin kampanyaya destek vermeye geldim.Multi hesaplar dusmeye basladigindan beri partinin oylarida dusmus oyle duydum. Uzman olanlar var bu konularda cok yakin sana fikir alabilirsin. Hep bir laf sokma icerisindesinde sahsi olarak muhatap kabul ediyorum.Partin olarak ta iyi bir rakip olmani diliyorum. Aynen ilk gün Can Dostum Kadir Aydin ile bana dediginiz gibi yaptim oldu.ve olacakta daha coook göreceksin GÖKTÜRK hayalini.Haydi simdi seninki dönüyor onla oynarsin bana musade.senden cok daha önemli insanimla beraber olmaya gidiyorum.
Ablammm,

Bu yakıştırmayı kendi elleriniz ile yüzünüze yapıştıran sizlersiniz . Altın Ok partisinin hiç bir multi olayda adı geçmemiştir 😀 Söz konusu bir durum var ise şikayet edin ki aramızda durmasın 😀
Nasıl kendi arkadaşlarınızı şikayet ediyorsanız bizimkileri de edin mutlaka 😀 Yok edemiyorsanız burada boş konuşmayın Can dostum Kadir Aydın ile görüşmemizde yaptiğin gibi Belediye Başkanlığı makamı çalmaktan ileriye götürdüğünü düşünmüştüm vizyonunu yanılmışım 😀
Görüşmek üzere 🙌

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Ablammm,

Bu yakıştırmayı kendi elleriniz ile yüzünüze yapıştıran sizlersiniz . Altın Ok partisinin hiç bir multi olayda adı geçmemiştir 😀 Söz konusu bir durum var ise şikayet edin ki aramızda durmasın 😀
Nasıl kendi arkadaşlarınızı şikayet ediyorsanız bizimkileri de edin mutlaka 😀 Yok edemiyorsanız burada boş konuşmayın Can dostum Kadir Aydın ile görüşmemizde yaptiğin gibi Belediye Başkanlığı makamı çalmaktan ileriye götürdüğünü düşünmüştüm vizyonunu yanılmışım 😀
Görüşmek üzere 🙌
Gorusmeyelim mumkunse. Adimizin gectigi bir multi olayi soylerseniz bizde biliriz ayrica bir talebimizinin oldugunu hatirlamiyorum. Genc bir insansin geriye donuk yasamak nedir..ileriye bakki ufkun acilsin gulucukler atmak isterdim. Yumusasin diye yorumlar ama suan gulunecek bir durum gormuyorum. Kal sağlıcakla

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Davet edersin anlarım ama para ile teklif etmek ne bari parti başkanıyla bonservis bedelini konuşsaydınız 😃