Emirhan sen ne anlatıyorsun, size yapılsa burada nöbet tutardınızOyunda yasak olan bir kural değil? İsteyen istediği Üyeye yazabilir
Emirhan sen ne anlatıyorsun, size yapılsa burada nöbet tutardınızOyunda yasak olan bir kural değil? İsteyen istediği Üyeye yazabilir
Gerekli uyarılar yapıldı ama bu arkadaşlar bize ulaşmadan fevri hareket ederek bütün Üyelerimize yazdılar direkt benimle iletişime gecselerdi bu kadar sorun olmazdıBu hareketler uygun değil herzaman hoş karşılanmıştır. Gerekli parti bunu yapan kişiye gerekli uyarıları yapsın
Alakan olmayan konulara girme kadirEmirhan sen ne anlatıyorsun, size yapılsa burada nöbet tutardınız
Yaw Bırak bu İşleri Devlet Su İşleriGerekli uyarılar yapıldı ama bu arkadaşlar bize ulaşmadan fevri hareket ederek bütün Üyelerimize yazdılar direkt benimle iletişime gecselerdi bu kadar sorun olmazdı
İstediğim yere girerim. Sen rahat ol.Alakan olmayan konulara girme kadir
Benim alakam olan konuya giremezsinizİstediğim yere girerim. Sen rahat ol.
Konuşmak için dengimiz olsaydın yazardık bide siz bu dilden anlarsınızGerekli uyarılar yapıldı ama bu arkadaşlar bize ulaşmadan fevri hareket ederek bütün Üyelerimize yazdılar direkt benimle iletişime gecselerdi bu kadar sorun olmazdı
Sen kimsin ki seninle iletişime geçecekler, partide nesin sen, neyi temsil ediyorsun da üyelerine yön vereceksin babacanGerekli uyarılar yapıldı ama bu arkadaşlar bize ulaşmadan fevri hareket ederek bütün Üyelerimize yazdılar direkt benimle iletişime gecselerdi bu kadar sorun olmazdı
Yapmadığın kotek değil sonuçta pazar karıştıran sen ne zaman geldin geriBiz sizin üyenize yazsak siz de hemen çemkirirdiniz o yüzden hiç kusura bakma.
Konu bizi ilgilendirirse girerim, istendiğimi de yaparım.sen mi engel olucaksınBenim alakam olan konuya giremezsiniz
İstediğine sorabilirsin beni karşimSen kimsin ki seninle iletişime geçecekler, partide nesin sen, neyi temsil ediyorsun da üyelerine yön vereceksin babacan
Oyunda hiçbir zaman başka partinin üyelerine yazılması normal karşılanmamıştır yazılı kural olmayabilir fakat yazısız olmayan kurallarda vardır bunu yapanın türk budun olması şaşırtıcı diye yorumladım bu mesajı göndereni
Kadir sen ne olsun istiyorsun ki anlam veremiyorum sanaSen kimsin ki seninle iletişime geçecekler, partide nesin sen, neyi temsil ediyorsun da üyelerine yön vereceksin babacan
Demokratik partisindemisin senKonu bizi ilgilendirirse girerim, istendiğimi de yaparım.sen mi engel olucaksın
Fikri olup klavyesi olmayanda kapatılsın benceFikri olmayıp klavyesi olanlar kapatılsın
Fikri olup klavyesi olmayanda kapatılsın bence
Seni sormaya gerek yok yiğidim, sen o partinin getir götür işlerini yapan, gel dediklerinde gelen , git dediklerinde giden, Parti'nin meydancısı gibi birşeysinİstediğine sorabilirsin beni karşim