Yeni Gelmedik,Geri Geldik...🇹🇷🍀 (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle.seven sayan değer veren Tüm kardeşlerime.Cok.tesekkur ederim Oyuna Gelmemi Sizler istediniz Ben Geldim Burada yazan arkadaşlar Var Seçim kaybetme Rekortmenleri Ve Milletin Arkasından türlü oyunlar.Yapan.Ama.laf geldiğinde Kendini alkayan Buralardada Show Yapan Ben bu show Yapanlara Cevabım Yok herkez hakettigini Yaşar Ve bende Hakedenlere Hakettigini yaşatmaya Geldim Dost ve kardeşlerimin yaralarını Sarmaya Geldim Evet Şimdi Herkez Bir Parti kurabilir ve Büyüye bilir Ama herkeze.Tek mesajım Bu olsun Güçlü Gelecekte Menfaatsiz Kardeşlikler.Vardir Biz Oyuna geldi Geleli herkezden hakkimizi Aldık Ama menfatimiz.İcin düşman tabiri edilen arkadaşlar a Yanamadik Bunu yapan seçim.kaybetme rekorktmeni ve kirli oyunlar oynayan arkadaşlara selam olsun Yine Geldik Yine doğruluk ve dürüstlük simgeleyen Güçlü Gelecek partisi i kurduk Tüm Partimize Gönül Veren Kardesim e Başarılar dilerim ❤️🇹🇷#GüçlüGelecekLer
#güclügelecekpartisi

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle.seven sayan değer veren Tüm kardeşlerime.Cok.tesekkur ederim Oyuna Gelmemi Sizler istediniz Ben Geldim Burada yazan arkadaşlar Var Seçim kaybetme Rekortmenleri Ve Milletin Arkasından türlü oyunlar.Yapan.Ama.laf geldiğinde Kendini alkayan Buralardada Show Yapan Ben bu show Yapanlara Cevabım Yok herkez hakettigini Yaşar Ve bende Hakedenlere Hakettigini yaşatmaya Geldim Dost ve kardeşlerimin yaralarını Sarmaya Geldim Evet Şimdi Herkez Bir Parti kurabilir ve Büyüye bilir Ama herkeze.Tek mesajım Bu olsun Güçlü Gelecekte Menfaatsiz Kardeşlikler.Vardir Biz Oyuna geldi Geleli herkezden hakkimizi Aldık Ama menfatimiz.İcin düşman tabiri edilen arkadaşlar a Yanamadik Bunu yapan seçim.kaybetme rekorktmeni ve kirli oyunlar oynayan arkadaşlara selam olsun Yine Geldik Yine doğruluk ve dürüstlük simgeleyen Güçlü Gelecek partisi i kurduk Tüm Partimize Gönül Veren Kardesim e Başarılar dilerim ❤️🇹🇷#GüçlüGelecekLer
#güclügelecekpartisi
Boş yapma 5000 taşa alayım partini kur biraz geliştir ama

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Çok değerli ve kıymetli BaşkanOnline ailesi sizlere en içten duygularımla selamlıyorum.

Partimiz açıldığı günden bugüne kadar türlü türlü düzenbazlığa ve hilelere karşı dimdik ayakta durmuştur ve genel başkanımız memol Reis oyuna 1-2 aylık ara vermesiyle güçlü gelecek partimiz geçici olarak kapatılma kararı alınmıştı.
fakat bazılarının korkulu rüyası olan memol Reis oyuna geri dönmüştür Yeniden Güçlü Gelecek partisi'nin açıldığını siz değerli BaşkanOnline halkına açıklamaktan onur duyuyorum.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#YenidenGüçlüGelecek
#MemolReisGeriDöndü
#HakHukukAdalet Ekli dosyayı görüntüle 15978
Guaposuz ekip olmaz ayıp ettiniz adama

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Dikkat edersen guapo kimsenin partisini bölmedi ve abisinin Geleceğini duydu Partisini Kapattı Ve şu an Bizle Beraber 😉 partide

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Dikkat edersen Guapo Partisini Kapattı Ve şu An Bizler ile Beraber O ihanet etmedi Ve parti Bölmedi Sadece Başaramadı Ve Sağlam Dostlar Herzaman Yanımızdadir🌹
Guapo parti böldü mü dedim hayırlı olsun ben şuan kimseye ihanet etti de demedim Guaposuz ekipin tadı tuzu olmaz dedim

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu ekip benim kardeşlerinden olusuyor Senide alakadar eden bir sorun Yok burda Onun için Kimin olup Olmayacağı Seni alakadar etmez 👍

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Guapo parti böldü mü dedim hayırlı olsun ben şuan kimseye ihanet etti de demedim Guaposuz ekipin tadı tuzu olmaz dedim
Bu ekip benim kardeşlerinden olusuyor Senide alakadar eden bir sorun Yok burda Onun için Kimin olup Olmayacağı Seni alakadar etmez 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...