Bu bebe kimSana 5000 taş lazımsa ben sana alıyım lazım değilse'de nicki'nin son 3 harfine uy ve sus fazla kasma kendini yoksa kilitlenirsin
Bu bebe kimSana 5000 taş lazımsa ben sana alıyım lazım değilse'de nicki'nin son 3 harfine uy ve sus fazla kasma kendini yoksa kilitlenirsin
Birde bir anda çıkıyorlar hemenMemol gene yan çarları sokmuş piyasaya
Bebe diyerek kendinden bahsediyorsun herhalde fark ettim de tüm formlarda senle kadir herkese sataşıyonuz arpanız mı fazla geldi bide millete sanki laf sokmuş gibi havalara giriyonuz ilk okul bebeleriBu bebe kim
Sanane, sana mı kaldı benim millete sataşmam, sen kimsin sana laf soyledimmi ki sana ağır geliyor söylediğim cümleler. İşine bak çocuk adamBebe diyerek kendinden bahsediyorsun herhalde fark ettim de tüm formlarda senle kadir herkese sataşıyonuz arpanız mı fazla geldi bide millete sanki laf sokmuş gibi havalara giriyonuz ilk okul bebeleri
Şuan benim olduğum partiye sataşıyorsun ergen 19 yaşındaki çocuk millete laf söylüyor yaşın büyüsün öyle gel abisiSanane, sana mı kaldı benim millete sataşmam, sen kimsin sana laf soyledimmi ki sana ağır geliyor söylediğim cümleler. İşine bak çocuk adam
Pardon abi, özür dilerim abi. Sensin büyüksün sen teksin, birsin, ilksinŞuan benim olduğum partiye sataşıyorsun ergen 19 yaşındaki çocuk millete laf söylüyor yaşın büyüsün öyle gel abisi
Büyüklük sadece yaratıcıya mahsustur biz sadece aciz bir kuluz abisiPardon abi, özür dilerim abi. Sensin büyüksün sen teksin, birsin, ilksin
Aynen abi, haklısın abi. Senden öğrenecek çok şeyler var abi.Büyüklük sadece yaratıcıya mahsustur biz sadece aciz bir kuluz abisi
Müsait zamanım da öğretirim sana abisi merak etme bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ayıbını kapatırız seninAynen abi, haklısın abi. Senden öğrenecek çok şeyler var abi.
Teşekkürler aaabiii. Uygun görürsen ozelden seni ekleyeyim de öğreneyim aaaabiiiMüsait zamanım da öğretirim sana abisi merak etme bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ayıbını kapatırız senin
Olur abisiTeşekkürler aaabiii. Uygun görürsen ozelden seni ekleyeyim de öğreneyim aaaabiii
Teşekkürler aabiiiOlur abisi
Memonun yan çarları bunlar sabah partisi 4 kişiydi ama forumda memoyu savunan 20 kişiŞuan benim olduğum partiye sataşıyorsun ergen 19 yaşındaki çocuk millete laf söylüyor yaşın büyüsün öyle gel abisi
Biz adam olanı savunuruz seni kimse savunmuyorMemonun yan çarları bunlar sabah partisi 4 kişiydi ama forumda memoyu savunan 20 kişi
Biz adam olanı savunuruz seni kimse savunmuyor
Evet memol reisden bahsediyorum kıskandın mı istersen sana adamlık dersi verebilirMemol den bahsediyorsun değil mi?
Evet memol reisden bahsediyorum kıskandın mı istersen sana adamlık dersi verebilir