Komutan Görevden Alma Hk. (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
@BaşkanOnline

Tekrar dediğim gibi, verilen yetkilere dayanarak Hava Kuvvetleri Komutanının görevinden alınmasını talep ediyorum.

Konunun da kilitlenmesini talep ediyorum.

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Ben sizin yalanlarınızı ortaya dökeyim mi :)

PARTİDEN AYRILMADAN 1 HAFTA ÖNCE

+ Ya Semih senin emeklerin göz ardı edilmez kardeşim hak ettiğini alırsın inşallah
- Sağolasın

PARTİDEN AYRILDIKTAN BİLMEM KAÇ HAFTA SONRA

+ Yalanlarını ortaya dökeceğim, seninle uğraşacağım kork benden
- Tamamdır

Hayatta istediğin yalanı söyle ama sakın iki yüzlü olma. İyi ki gittiniz partiden iki yüzlü insanlardan kurtulduk. Üstüne üstlük şu an yanında barındığınız insanlara dediğiniz laflar hâlâ aklımdan çıkmıyor. Yine ikiyüzlü yine ikiyüzlü :)
Yalanın cezası yok ya konuş bakalım kim tutar seni 😅

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bi 15 dakika daha komutan olarak kalsın da son dakikalarını geçirsin. Yazık içinde kalmasın çok istiyordu
Küçük komutan bak bana laf atıp durma seni adam gibi tebrik ettim.Seni saymıyorum aldığın kararlarda atamalarında umrumda değil ablana çok yalvarmıstın bak sonunda hayallerin gercek oldu .Fakat ben sunuda anlamıyorum onca parti ittifak yaptınız onca adamın içinde seni seçtiler acaba şaşıyorum aklına

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Küçük komutan bak bana laf atıp durma seni adam gibi tebrik ettim.Seni saymıyorum aldığın kararlarda atamalarında umrumda değil ablana çok yalvarmıstın bak sonunda hayallerin gercek oldu .Fakat ben sunuda anlamıyorum onca parti ittifak yaptınız onca adamın içinde seni seçtiler acaba şaşıyorum aklına
ablama mı yalvarmışım yoksa parti üyeleri mi beni aday çıkartmış bi sor istersen :)

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Ben sizin yalanlarınızı ortaya dökeyim mi :)

PARTİDEN AYRILMADAN 1 HAFTA ÖNCE

+ Ya Semih senin emeklerin göz ardı edilmez kardeşim hak ettiğini alırsın inşallah
- Sağolasın

PARTİDEN AYRILDIKTAN BİLMEM KAÇ HAFTA SONRA

+ Yalanlarını ortaya dökeceğim, seninle uğraşacağım kork benden
- Tamamdır

Hayatta istediğin yalanı söyle ama sakın iki yüzlü olma. İyi ki gittiniz partiden iki yüzlü insanlardan kurtulduk. Üstüne üstlük şu an yanında barındığınız insanlara dediğiniz laflar hâlâ aklımdan çıkmıyor. Yine ikiyüzlü yine ikiyüzlü :)
En azından doğur insanlarin yanına geldik peki ya senin ettiğin onca laflar bende buradan paylaşayım mı ha ne dersin Küçük komutan ben dobra dobra bu adamlara ettiğim her sözü söyledim kendini bilmez birinin doldurusu buna sebep oldu da dedim sen hiç canını sıkma Genco

S

S E M İ H

Ziyaretçi
En azından doğur insanlarin yanına geldik peki ya senin ettiğin onca laflar bende buradan paylaşayım mı ha ne dersin Küçük komutan ben dobra dobra bu adamlara ettiğim her sözü söyledim kendini bilmez birinin doldurusu buna sebep oldu da dedim sen hiç canını sıkma Genco
haklısın eski komutan yeter ki sus da git hadi sizin rezilliğinizi herkes gördü bana açıklasan ne yazar 🤣

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Sıkışınca verecek cevap bulamayınca konu kilit 🤣🤣🤣🤣anca yapabileceğin şey bu küçük komutanb

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
ne diyorsun coşkun başkan cevapları yukarıda verdim her konuşmamızda seni postalayıp gönderiyorum hâlâ bana sıkışmaktan bahsediyork

ne diyorsun coşkun başkan cevapları yukarıda verdim her konuşmamızda seni postalayıp gönderiyorum hâlâ bana sıkışmaktan bahsediyorsun
Kelimelerine dikkat et haddini aşma postalamak nedir nasıl konuşuyorsun sen

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
coşkun başkan benim partime bak bir tane Semih gibi başkanımız olmasaydı diyen yok ama senin zamanındaki yol arkadaşların sana hakkını bile helal etmiyor :)
Etmeyen etmez Semih kimden bahsediyorsun onuda anlamış değilim de burada dedikodu yapacak ne yaştayım nede cinsiyette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...