Kıyamam, birde kavga kötü birşey .dövebiliyorsan buyur dene
Kıyamam, birde kavga kötü birşey .dövebiliyorsan buyur dene
Degilmisinsonra ben forum koruyucusu oluyorum
kg olmaz da ispanya 1 2 tane sallar gibi kim dedi fatihe güven İtalya kazanır oyna diyeİlk yarı kg var.
Fatihe bu konularda çok güvenmeyin yinedekg olmaz da ispanya 1 2 tane sallar gibi kim dedi fatihe güven İtalya kazanır oyna diye
Semih senin oyun adın damı semihgkg olmaz da ispanya 1 2 tane sallar gibi kim dedi fatihe güven İtalya kazanır oyna diye
cansınKıyamam, birde kavga kötü birşey .
Göktürk partisi genel başkanı ve genel kurmay başkanı kısımlarına bakabilirsinizSemih senin oyun adın damı semihg
msmdösdnkandmsnFatihe bu konularda çok güvenmeyin yinede
Yorma beni hdhdhdhshs tamam Bi ara bakarızGöktürk partisi genel başkanı ve genel kurmay başkanı kısımlarına bakabilirsiniz
Helal olsun be halkın sesiGöktürk partisi genel başkanı ve genel kurmay başkanı kısımlarına bakabilirsiniz
Hayırlı olsunGöktürk partisi genel başkanı ve genel kurmay başkanı kısımlarına bakabilirsiniz
Susss Max winnGöktürk partisi genel başkanı ve genel kurmay başkanı kısımlarına bakabilirsiniz
yormadım da sabah seni yolladım partiden bir daha kulağıma öyle şeyler gelmesinYorma beni hdhdhdhshs tamam Bi ara bakarız
milletin adamıyız biz kardeşimHelal olsun be halkın sesi
tamam gel sana verecem 23 nisanda 1 günlükSusss Max winn
İlk defa böyle bir şey oldu emin ol bende saf değilim bizim partiden Di iş isteği attı ben nerden bile bilirimyormadım da sabah seni yolladım partiden bir daha kulağıma öyle şeyler gelmesin
Yav o değil o değiltamam gel sana verecem 23 nisanda 1 günlük
ablacım iş isteği attı eyvallah yahu başka platforma nasıl geçtinİlk defa böyle bir şey oldu emin ol bende saf değilim bizim partiden Di iş isteği attı ben nerden bile bilirim
tövbe estağfurullahYav o değil o değil