Adalet nerede Güçlü gelecek partisi Yönetim istifa (11 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GüloReis2020

Üye
Vatandaş
Selamlar Bizler Güçlü Gelecek Partisi mensupları olarak oyundaki haksızlık ve adaletsizliklerden dolayı oyunu bırakıyoruz neden derseniz Bu oyunda yönetim herzaman birilerini savunmak için günahsız insanları oyundan uzaklaştırmış kurallar sadece yalaka olmayan dürüst insanlar hep hezimete uğramıştır eşim daha önce ufak bir küfür yüzünden daha önce 650seviye emeği okadae özür dilenmesine karşı açılmamış olup 650seviye bir anda çöp oldu ama memolreis dostları için 0dan. Bırdaha başladı ve yine bir bahane bulunarak bizleri banladırlar z 3gün önce eşim tehtit edildi fatıh tutuk sen ban istiyorsun yine galiba diyerek tehtit ediyor bugunn yönetim ufak bir sorunu büyütüp bizleri başlayıp hesabımızı siliyor bir insanın emeğini silmek kul hakkıdır bunu defalarca yapmak nedir bilemeyiz ama belliki bu yönetim adam tutma taraf tutmayı çok iyi biliyor ve dürüst insanlar ı harcamayı seviyor bizde bu neden ile güçlü gelecek partisi olarak oyunu bırakıp yönetim istifa diyerek aranızdan ayrılıyoruz Biz herzaman haktan ve adaletten yanayız birileri kimseye yaranmak içinde Show yapmaya gerek yoktur Bizler oyunu bırakırken sizlerde hakkınızı yedirmeyin. Vip aliyorusnuz her ay mahmut beyin cebini dolduruyorsunuz ama o size bukadar sahip çıkıyor anda emeklerimiz ve verdiğimiz paralar haram olsun adalet şart

Ekli dosyalar

• IMG_3106.jpeg
    IMG_3106.jpeg
    232.4 KB · Görüntüleme: 58

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Selamlar Bizler Güçlü Gelecek Partisi mensupları olarak oyundaki haksızlık ve adaletsizliklerden dolayı oyunu bırakıyoruz neden derseniz Bu oyunda yönetim herzaman birilerini savunmak için günahsız insanları oyundan uzaklaştırmış kurallar sadece yalaka olmayan dürüst insanlar hep hezimete uğramıştır eşim daha önce ufak bir küfür yüzünden daha önce 650seviye emeği okadae özür dilenmesine karşı açılmamış olup 650seviye bir anda çöp oldu ama memolreis dostları için 0dan. Bırdaha başladı ve yine bir bahane bulunarak bizleri banladırlar z 3gün önce eşim tehtit edildi fatıh tutuk sen ban istiyorsun yine galiba diyerek tehtit ediyor bugunn yönetim ufak bir sorunu büyütüp bizleri başlayıp hesabımızı siliyor bir insanın emeğini silmek kul hakkıdır bunu defalarca yapmak nedir bilemeyiz ama belliki bu yönetim adam tutma taraf tutmayı çok iyi biliyor ve dürüst insanlar ı harcamayı seviyor bizde bu neden ile güçlü gelecek partisi olarak oyunu bırakıp yönetim istifa diyerek aranızdan ayrılıyoruz Biz herzaman haktan ve adaletten yanayız birileri kimseye yaranmak içinde Show yapmaya gerek yoktur Bizler oyunu bırakırken sizlerde hakkınızı yedirmeyin. Vip aliyorusnuz her ay mahmut beyin cebini dolduruyorsunuz ama o size bukadar sahip çıkıyor anda emeklerimiz ve verdiğimiz paralar haram olsun adalet şart
Ayrıca satın aldığınız VIP üyelikler karşılığında bir hizmet alıyorsunuz.
Ban cezanız ise oyun kurallarında yer alan:
-Oyun içinde birden fazla hesaba sahip olmak ve bunlardan avantaj elde etmek. (Multi üyelik)
Maddesinden.

Eşiniz ve sizin selfie onayı var.
3. Kişinin var mıdır? Yok.
Durum bu kadar açık ve net.
Ortada hak yenme durumu yok,
Ortada kural ihlali var.

Memolreis veya Güloreis için bu kuralı esnetemeyiz.
Madem IP paylaşımında ceza alacağınızı biliyorsunuz, 3. kişi girerken bunun farkında değil misiniz?
Sürekli olarak bu konu sizin karşınıza cıkıyor. Arada onay yaptığınız halde ceza alıyorsunuz sonra itiraz edince evet onay yaptınız diyoruz ve kaldırıyoruz.
Sürekli gündemde olan bir konu iken,
Bildirmedik deme hakkınız yok.

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Konuyu yanlış yere paylaşmıssınız.
Oyun İçi işlemler ile konunun alakası yok.
Yönetimi suçlamak yerine biraz hatayı kendinizde arayın,
2 kişi selfie onay yapıp, 3. kişi de tespit edilince aa kaynanamdı bahanesini kabul etmiyoruz.
Hatayı nasıl kendilerinde arasınlar daha önce bu Multi olayından zaten banlanılmıştı bu sebepten aunı hataya düşmez kimse o yüzden bizim haklı olduğumiz bir gerçek sizler biraz kendinizi üyelerin yerine koyun

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
-Oyun içinde birden fazla hesaba sahip olmak ve bunlardan avantaj elde etmek. (Multi üyelik)
Maddesinden.

Ortada kural ihlali var.

Madem IP paylaşımında ceza alacağınızı biliyorsunuz, 3. kişi girerken bunun farkında değil misiniz?
Sürekli olarak bu konu sizin karşınıza cıkıyor. Arada onay yaptığınız halde ceza alıyorsunuz sonra itiraz edince evet onay yaptınız diyoruz ve kaldırıyoruz.
Ne 3. Kişisi ya kaç defa qnlatacaz bir ıp paylaşımı yüzünden o kadar emek edilen hesabın sizin için silmesi kolay ama o hesap sizinde olabilirdi sizde biraz düşünün

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Konuyu saptirip yazmissiniz hanimefendi siz oyunu birakmamissiniz kurallara uymadiniz için banlanmışsınız.

GüloReis2020

Üye
Vatandaş
Onay isteseydin onay atılırdı heryerden direk hesap silmek ne oluyor yönetim her zaman hak yedi bu oyunda hala da yiyor Hesapları silmesen zaten atardım selfisini sana sen direk silmeyi tercih ediyorsun gerek yok çocuk değiliz mahmut bey

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Onay isteseydin onay atılırdı heryerden direk hesap silmek ne oluyor yönetim her zaman hak yedi bu oyunda hala da yiyor Hesapları silmesen zaten atardım selfisini sana sen direk silmeyi tercih ediyorsun gerek yok çocuk değiliz mahmut bey
Kural onayı önce yapmak mı? Sonra mı yapmak şeklinde?
Böyle bir uygulama mı var?

GüloReis2020

Üye
Vatandaş
Maddesinden.

Ortada kural ihlali var.

Konuyu saptirip yazmissiniz hanimefendi siz oyunu birakmamissiniz kurallara uymadiniz için banlanmışsınız.
Emre kards işine bak senin le alakalı bi sorum yok burda

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
O değilde hani nerde bu memolreis oyunun kahramani, dostumuz kardesimiz diyenler hani.nerde şimdi memol zordayken arkasında neden durmuyorlar. Şimdi görün dostu düşmanı

GüloReis2020

Üye
Vatandaş
Zamanında yaptıkalarınız a ne diyeceksin olarak özür diledik emekleri hiç ettiniz adamın hesabıni sildiniz her zaman bunu yaptınız mahmut bey bu 1 2 deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...