Valla bizim uşaklara dedim indirin oynayak.diye, bırak şimdi onu okeye otur dedilerkadir aydın bütün sülaleyi topladı partiye mesela
Valla bizim uşaklara dedim indirin oynayak.diye, bırak şimdi onu okeye otur dedilerkadir aydın bütün sülaleyi topladı partiye mesela
İnaktifler varken herkeste bu vardı ve 3. Hesapta memolreisin kaynanası ilk başta oyundan uzaktı diye inakte aldı hesabıBu da yasak biliyorsunuz dimi ?
Ne zamandır parti silinmesin diye eşe dosta hesap açtırıp parti ayakta tutuluyor.
Parti Başkanı olanlar var konuda, yazsınlar bakalım, böyle bir şeyi neden yapmamıslar.
ALTIN OK'a sorsanız yönetim taraf tutmuyor diyen 2 kişi falandır.Altın ok konu ile alakanız yok işinize bakın alın oyun sizin olsun sizler oynamaya devam edin mahmut amcanız sizinle. Zaten
Dediğimi yazdım başka biryerdeTamam evet şubat ayında açılmış hesap.
Neden bildirilmemiş ki?
Tatil moduna alınıyor, parti silinmesin diye kullanılınılıyor.
Bildirilse daha iyi omaz mı
Tatil moduna almış partiye girip.İnaktifler varken herkeste bu vardı ve 3. Hesapta memolreisin kaynanası ilk başta oyundan uzaktı diye inakte aldı hesabı
ya sen niye bana gülücük atıyorsun kavga etmemiz lazımdı seninleValla bizim uşaklara dedim indirin oynayak.diye, bırak şimdi onu okeye otur dediler
Multi üyeliğin tanımını attık.Dediğimi yazdım başka biryerde
Asıl konu banın kalkması Multi kullanılmadı çünkü
Aynı ıp den giriş olabilir belki wifi kullanılıyor bunlarda düşünülmeli o zaman self unutulmuş olabilirTatil moduna almış partiye girip.
Ayrıca şu an giriş yapıyorsa bildirmesi gerekmez mi? aynı ipden giriş.
Ya zaten kabul ediyorlar?Aynı ıp den giriş olabilir belki wifi kullanılıyor bunlarda düşünülmeli o zaman self unutulmuş olabilir
Ciddiyetimi koruyamadim.suan memolun eşinin hesabi ile yazdıklarını okuyuncaya sen niye bana gülücük atıyorsun kavga etmemiz lazımdı seninle
Başkanım savunma kifayetsiz hesap silinmiş daha fazla kurcalamayın bence ama yine kararı size bırakıyorum.Aynı ıp den giriş olabilir belki wifi kullanılıyor bunlarda düşünülmeli o zaman self unutulmuş olabilir
İtiraf ediyorum, kaynana benim içerideki adamım
Biz geçenlerde nikonun olayında bunları anlatirken bize karşı cikiyordunuz, şimdi aynı durum size mi oldu noldu neyi savunuyorsunuz simdiAynı ıp den giriş olabilir belki wifi kullanılıyor bunlarda düşünülmeli o zaman self unutulmuş olabilir
5 ay önce dediğiniz gibi inaktife alındığımdan gerek duyulmamış olabilir aradan o kadar zaman geçti geri dönüşte bildirmeyi unutmuş olabilirler normalYa zaten kabul ediyorlar?
Kaynanamdı diyor.
Selfie unutmus, nasıl unutmuş? 5 aylık hesap.
Biz hiç karşı çıkmadık o konuya ceval bile yazmadık birdaha düşünBiz geçenlerde nikonun olayında bunları anlatirken bize karşı cikiyordunuz, şimdi aynı durum size mi oldu noldu neyi savunuyorsunuz simdi
Sus beee biliyorum.hepsini ben.Biz hiç karşı çıkmadık o konuya ceval bile yazmadık birdaha düşün
Bence bunuda Memoli yazıyor araştırılsın5 ay önce dediğiniz gibi inaktife alındığımdan gerek duyulmamış olabilir aradan o kadar zaman geçti geri dönüşte bildirmeyi unutmuş olabilirler normal