B
Begümben
Ziyaretçi
Kaynanan seviyormuş dedikleri bu olsa gerek
Bu ne demek?Ve şuan ps kafe de fifa oynuyorsa?
Sen inaniyormusun kaynamasını oyun oynadigina, kadincagiz gelen aramalardan başka telefinda isi olaz. Bu hesabı memol.kullaniyor apaçık belli.Peki ya gerçekten doğruysa
Bu ne demek?
Abartmayalım.Kaynana fifa da oynuyor olabilir hocam.
Hani banAbartmayalım.
Hani ban
Bizde ufacık şey hemen ban onlarda zar zor ban alan kişiler varHani ban
Kardeş değillerdi, niko canı sıkılınca bi ona bi buna giriyorduSen inaniyormusun kaynamasını oyun oynadigina, kadincagiz gelen aramalardan başka telefinda isi olaz. Bu hesabı memol.kullaniyor apaçık belli.
Geçende Niko ve Zehra da oldu aynısı kardeş bunlar ama.banlandilar .
İşte şuan da buda aynı durum hocamKardeş değillerdi, niko canı sıkılınca bi ona bi buna giriyordu
Zaten onu yazıp banladık.Bizde ufacık şey hemen ban onlarda zar zor ban alan kişiler var
Şaşırdım valla neyse ben görmemiş hatalı yine benim tamamZaten onu yazıp banladık.
Vallahi iyi değilsiniz. F5 yapsanız göreceksiniz
Sence kaynanam lafı yalan gibi bir söylem olabilirmi? Gerçek belkide nerden. Bilip bilmeden yazmaAllah herkese 1 adet beyin vermiş kullanılsın diye aynı wifi üzerinden iplerin çakıştığını bile bile göstere göstere nasıl yapabiliyorlar aklı almıyor insanın birde oyunu bilen kuralları az çok bilen adamlar bari yalan söylüyon kuzenim falan de ahhh ahhh okumak ne önemli birşey
Bir tarafsın diye şu anda seni banlamıyrouz. Yoksa sen de çoktan banlanacaktın.Şaşırdım valla neyse ben görmemiş hatalı yine benim tamam
Başkanım o değilde sen de bilip bilmeden yazmış oluyorsun hiçbirimiz gerçeği bilmiyoruz bilsek dahi herkes nasıl selfie onayı yapıp bildiriyorsa bildirilmesi gerekliSence kaynanam yalan gibi bir söylem olabilirmi? Gerçek belkide nerden. Bilip bilmeden yazma
Ya tamam gerçek olsun.Sence kaynanam lafı yalan gibi bir söylem olabilirmi? Gerçek belkide nerden. Bilip bilmeden yazma
Hakaret var abi üstü kapalıfatihi niye banladınız daha onunla burada fransa maçına özel konu açıp yorumlayacaktık