RED SEBEBİ: Oyundaki İşler HK. (3 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yasa Tasarısı Başlığı: Oyundaki İşler HK.

Yasa Tasarısı Konusu: İşler Kısmında Ki Eksikler Sonucu Yavaşlama

Yasa Tasarısı Amacı: Tasarı amacı vergi kasmayı huzurlu, kolay ve daha hızlı bir hale getirmektir.

Yasa Tasarısı İçeriği: Gerekçe-1: İşler kısmında reddedildiği halde istek atanlar sonucu yavaşlama meydana gelmesi ve halkın huzursuz olması.

Gerekçe-2: Halkımız iş atarken klavye ile fazla uğraşmakta ve bir süre sonra elimiz ağırmaktadır.

Değişiklik-1: Reddedilen kişiye aynı işi atmak için 1 dakikalık bir ara verilmesi.

Değişiklik-2: İşler kısmında yeni bir düzenleme getirip işi son atan kişinin en üstte farklı bir kutucuk içinde çıkması.

Kararı Yüce Meclisimize bırakıyorum.

BU TASARIDA İMZASI BULUNAN VEKİLLER EKTEDİR!

İsmail Ömür Aşık
Eskişehir Milletvekili

EymenBsm
Denizli Milletvekili

KağanBaşkan
Balıkesir Milletvekili

hami61t
İzmir Milletvekili

BURAK GÖKTÜRK
Muğla Milletvekili

AVNİ BEDESTENİ
Konya Milletvekili

Red sebebi: Birisini reddediyorsanız bu başka birisine iş isteği atacağınız anlamına gelir.
Zaten iş isteğini başka birisine attıysanız durumunuz müsait olmaz ve iş isteği atamazsınız.
Yasa tasarısını engellenen oyuncunun iş isteği atamaması gibi bir tasarı şeklinde atmanız önerilir.

Son düzenleme:
A

A T H E N A

Ziyaretçi
Bir kelime eksik olduğu için yanlış anlaşılmış şöyle kısa anlatayım mesela biri bana iş isteği attı onu reddettim aynı kişi 1dk için yanlizca bana iş aramasın diğerlerine atabilsin yani reddediyoruz ısrarla aynı kişi tekrardan iş atiyor

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bir kelime eksik olduğu için yanlış anlaşılmış şöyle kısa anlatayım mesela biri bana iş isteği attı onu reddettim aynı kişi 1dk için yanlizca bana iş aramasın diğerlerine atabilsin yani reddediyoruz ısrarla aynı kişi tekrardan iş atiyor
Bence benim söylediğim şekilde bir tasarı hazırlanıp gönderilirse kabul edilir.

L

LETO

Ziyaretçi
Bunun bir Kolayı var aslında
Boşta olan üyelere farklı bir alan
sistem olsa süper olur

Vergi Boş o Vergi Dolu

L

LETO

Ziyaretçi
Bu sayede red vergi yemeyiz
Yorulmayız yeni üyeler bile rahat
Rahat vergi kasa bilirler

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tasarı işlerin reddedildiği halde istek atanlar nedeniyle yavaşlama yaşandığını belirtmektedir. Ancak bu sorunun kökenine inildiğinde yavaşlamanın sadece istek atanlardan kaynaklanmadığı görülecektir. İş yükünün yazılımsal ve sistemsel alt yapının gözden geçirilmesi bu tür sorunların daha kalıcı çözümlerini sağlayabilir. Reddedilen işlerin tekrar atanması sürecinde yapılacak 1 dakikalık ara, sadece geçici bir rahatlama sağlarsorunun kökten çözümüne yönelik değildir.

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Tasarı işlerin reddedildiği halde istek atanlar nedeniyle yavaşlama yaşandığını belirtmektedir. Ancak bu sorunun kökenine inildiğinde yavaşlamanın sadece istek atanlardan kaynaklanmadığı görülecektir. İş yükünün ve sistemsel alt yapının gözden geçirilmesi bu tür sorunların daha kalıcı çözümlerini sağlayabilir. Reddedilen işlerin tekrar atanması sürecinde yapılacak 1 dakikalık ara, sadece geçici bir rahatlama sağlarsorunun kökten çözümüne yönelik değildir.
Gerisi çok yazılımsala kaçıyor işler zorlaşır

L

LETO

Ziyaretçi
O zaman yazılımsal gelsin diyoruz
Vergiye en kısa sürede